xaty Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Bayramdan sonra 5 aylığına Slovenya'da olacağım. Daha önce gidenleriniz var mı? Ne yenir, ne içilir, ne yapmadan dönmemek lazım?? Slovenya'ya giden birinin orası hakkında ne bilmesi gerek? Daha önce gezmek amaçlı değil de bir süreliğine kalmış birileri varsa çok makbule geçer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 tek cvp... beyaz karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 daha önce işte arakdaşlar erasmusa gittilerdi. güzel ama çok bişi yok diyolar. Ljubnaja mıydı neydi işte, orda varmış ne varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 xaty said: Bayramdan sonra 5 aylığına Slovenya'da olacağım. Daha önce gidenleriniz var mı? Ne yenir, ne içilir, ne yapmadan dönmemek lazım?? Slovenya'ya giden birinin orası hakkında ne bilmesi gerek? Daha önce gezmek amaçlı değil de bir süreliğine kalmış birileri varsa çok makbule geçer.. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Slovenya'yı Slovakya ile karıştırmazsanız sevinirim. İlk mesaja da yazsaymışım keşke :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Olm tehlikeliymiş öyle diyolar.. çocuk çeteleri felan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Elbet beyazı vardır :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 beyaz burda da var çocuk çetesinden bana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 götünü keserlerken onlara sorarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 çocuk çetesi beni napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 pipini kesip kuşlara yem ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 götünü keserler söylendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 abi bildiin orta avrupa ülkesi iste derler ya hani 100 dolarla dünyayı satın alırsın o hesap ama kızları über olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 (Garbage'a açmadığım başlıklara umut bağlardım eskiden..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 hep benim yüzümden... benim yüzümden.... açsaydım kollarımı bööle iki yana... gitme deseydim... benim yüzümden.... sıkıldım... hadi ii geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ahahahha harbiden ne trollü bu ya. adama kastınız mı var sdjhfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 can sıkıntısı... yoksa bi kastım yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 canın sıkılmış belli de ayıp diye de bişi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ahahaha onu bulamayanlar var 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 xaty said: canın sıkılmış belli de ayıp diye de bişi var :) pardon bi daha yapmam... hem ilk trolüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 eregorn2 said: tek cvp... bitirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ben 1 sene yaşadım ljubljana da sen ekim başı gibi gideceksin galiba. Açıkçası yeme konusunda pek bir özelliği yok gostilna yazanlarda (yani restoranlarda) bir çok çeşit yemek bazıları kendilerine has oluyor bulabilirsin. Bohinj e git treking için çok güzel doğası var. Bled gölüne git klasik olarak sonra kayak yapacaksan 25 km Lju ya Krvavec e git 1-2 günlüğüne Kranjska Gora ya gidip orda kasaba da kalıp hemen evlerin dibinde ki telesiyejlere atlayıp yine kayak yapabilirsin. Piran kasabasını kesinlikle gör güneyinde ki ufak ama venedik mimarisi. Oralar da ufak tefek bir kaç yer daha var isola gibi fln Graz, Zagreb, Porec gibi şehirlere arabayla rahatça 2-3 saatte gidebilir gezebilirsin. Yaşam çok rahat çok pahalı değil ayrıca . Çok şirin bir şehirdir ama küçüktür. Kimse kimseyi rahatsız etmez insanlar rahat polis anca kırmızı ışıkta karşıya geçersen gibi münasebetlerden ceza kesmeye kalkabilir ya da çok ses yaptığın bir akşam komşu şikayetinden. fln filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar