Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Sivasspor 16.08.2009 @ 21:00

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:

önder bilica komik olmuş? süper kupada gol yemedi, ligde son 2 macta gol yemedi fenerbahce.bilicada agresif oyuncu, kırmzı gorebilir ya da gormez. boyle sacma elestiri olur mu? materazzi, gattuso da kasap. ama CL finallerindeler adamlar. heh.carlos mutsuzmus.yesinler. cay ictin heralde carlosla dertlestin bogaza karsı. medya ne yazarsa al elestir sonra bok at izi kalsın.gazetede demecleri varmıs? dur tahmin edeyim fanatikte mi? :) of neyse...

gökhan gönül fenere fazlaymış.alın o zaman? alabiliyorsanız :)

emre hırs yapmıs. bak sen.
kimmis yavas orta saha fenern ya? santos mu? hani şu tüm sivas savunması arasından orta sahadan gelip gecen? emre mi? yoksa kazım mı? eheh. kazım ilk fenere geldiginde ömer üründül sprinter falan diyordu hatırladın mı :)
alex yavas olsun. 150 macta gol+asist=170den fazla. koşarsa uzaya gider zaten.

ha kreatif olmayan orta saha demişsin. alex, emre, santos,kazım, özer, topuza kreatif değiller dersen, o önceki sayfalarda futboldan anlamıyor laflarını hakedersin tabi ki.
hepsi gol atan asist yapan adamlar.sacmalamıssın desteksiz.

semih komik. gol kralı falan oluyor.şans işte, önüne geliyor vuruyor işte.balık ya :) yer tutma falan yok hiç :)
guizada aglamasıyla komikmis.bu da futbol adına güzel yorum tabi eheh.

hakemlerde fener lehine calısması gucune gitmis anlasılan.alıs bunlara bence.vermistir aziz caldırır dudugu istedigi gibi. yerse...

Bilica : ayağında çok gereksiz top tutuyor, tehlikeli bölgelerde çok fazla çalım atma ve adam eksiltme hevesine giriyor, kontrolsüz ileri çıkıyor ve geri dönerken inanılmaz gereksiz ve saçma fauller yapıyor

Önder : Bu adam kaç sezondur fenerde ? kaç kere satılmaya, gönderilmeye çalışıldı ?

Kazım : hızlı olsa ne olur,yavaş olsa ne olur. Adamda bir kere isyankarlık ve bencillik var, takım ayrı oynuyor o ayrı, sanki bütün tribünler onu izlemeye gelmiş, sırtındaki formanın zerre kadar önemi yok bu adam için, çünkü o alkış duymak için oynuyor, hangi takımda olursa olsun, böyle bir adamdan takım oyununa katkı bekleyen sizlere sadece gülüyorum.
( ha tabi kritik bir kaç maçta attığı gollerden dolayı fener aleyhine ettiği onca giydirmeyi bile unutursunuz )

Özer : henüz daha fenerbahçe ile resmi bir maça bile çıkmadı, neden bu kadar acele ediyorsunuz, bekleyin sabredip görelim

Topuz : karakteri ve kişiliği ortada, şu 1-2 ay içerisinde fenere imza attıktan sonra yaptıkları da basında, ayrıca beni bir kenara bırakın çok sevgili hocanız Daum bile söyledi onun hakkındaki düşüncelerini, ha tabi ben futboldan anlamıyorum ya daumda futbolcudan anlamıyor olabilir :)

Santos : bilek olarak çok kıvrak, ama bütün fener ortasahasına ayak uydurmak için o da ağar oynuyor. 2-0 a gelmiş bir maçın 90. dk sında iki tane sivaslı geçti diye adamı kral yapmayın, unutmayın o sivasa anderlet 5 tane attı, fener anderletten kötü takım mı ?
Ayrıca bu adamda hemen cinliği öğrenmiş, bakıyorum itiraf etmeler, hakemle oynamalar, ince kartlık hareketler vs. vs., alex abisi tutmuş yani elinden

Baroni : Zaten sanırım fenerlilerde bu adamı hiçbir yerde zikretmiyor, klüp başkanı da açıklama yaptı zaten, bu adama bu kadar parayı niye verdiler anlamadım dedi :)

Emre : bu sene inanılmaz hırslı, kumaşı zaten iyi, boru değil Hagiden öğrendi futbolu, kaptan olmanın verdiği gaz ile iyi gidiyor, bence bu sene fenerin en önemli transferi

Alex : o kadar attığı gole ve yaptığı assiste rağmen son vuruşları hariç hiç beğenmediğim bir adam, gittikçe zayıflaşıyor, hatta bu da çenesine vurmaya başlamış, geçen sene çok tartıştı hakemlerle, bu senede aynı gaz devam ediyor, ama ne hikmetse başka takımlara çok kolay cepten fırlayan sarı kartlar alex olunca cebin dibine giriyor, bu da hakemlerin basiretsizliği, bir adam her yere düştüğünde hakemin üzerine yürüyüp faul ve kart ister mi

Semih : dedim ya kimse ne olduğunu anlayabilmiş değil, Tanrı istiyor ve Semih atıyor, hepsi bu, bunun dışında adamın bir özelliğini göremedim bugüne kadar

Güza : geçen seneyi çabuk unuttu fenerliler, ne pozisyonlar kaçırdığını, yok alışma süreciymiş, yok yeni gelmişmiş, geçin bunlar, kale ölçüleri ve ceza sahası dünyanın bütün statlarında aynıdır, neye alışacak, gol atmayı bilen bir adam san siroda da atar ankara 19 mayısta da. Bir ara iyi hucüm pres yapıyor ve alkış alıyordu, sonra baktı bu da kar etmiyor, tümden bıraktı bu işleri. Bizde bir Jardel vardı bir aralar, bu adam onun daha kötüsü işte, o hiç değilse brezilyalıydı,

Hakeme gelince, bu işler bazı toy delikanlıların zannettiği gibi penaltılarla felan bitmiyor artık, ince ince çalışıyorlar
Size Metin tokatın yazısını koydum, bakın bakayım kaç tane fenerli futbolcu için " sarı kart görmeliydi " yorumu yapmış ve fener kaç tane görmüş.Hadi 25 cm lik ofsaytı yan hakem kaçırdı da hakemin cebindeki kartı kim nereye kaçırdı ?

Roberto carlos mutsuz ve ülkesine dönmek istiyor diye geçen haftalarda haber çıktı, fener yönetimi yalanladı, dün yine milliyet gazetesinde r.c. un brezilyada verdiği röportaj yayınlandı, " ülkeme dönmek istiyorum ama bırakacaklarını sanmıyorum, mecbur sene sonunda " diyor
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

Emre : bu sene inanılmaz hırslı, kumaşı zaten iyi, boru değil Hagiden öğrendi futbolu, kaptan olmanın verdiği gaz ile iyi gidiyor, bence bu sene fenerin en önemli transferi

Emre geçen sene alındı. Git bildiğin bir iş yap lütfen.

Yazının geri kalanını okumamıştım da, sonra sabrettim moderasyon amaçlı, bakın daha neler çıktı;

harrykewell said:

Semih : dedim ya kimse ne olduğunu anlayabilmiş değil, Tanrı istiyor ve Semih atıyor, hepsi bu, bunun dışında adamın bir özelliğini göremedim bugüne kadar

Güza : yok alışma süreciymiş, yok yeni gelmişmiş, geçin bunlar, kale ölçüleri ve ceza sahası dünyanın bütün statlarında aynıdır, neye alışacak

Bu kadar içi boş olup da egosu bu kadar tavan yapmış adam her yerde bulamazsınız, iyi bakın, ibret olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

harrykewell said:

Emre geçen sene alındı. Git bildiğin bir iş yap lütfen.

sevgili baggio,

Şimdi şöyle oluyor,

Yeni transfer edilen bir futbolcu, transfer edildiği sezonu kötü geçirir, veya geçmişi başarılı bir futbolcu kötü bir sezon geçirir ve ertesi sezona iyi bir başlangıç yapar ise, o futbolcu sanki bir önceki sene değilde bu sene transfer edilmiş gibi bir incelik ile " yeni transfer " diye adlandırılır.

P.S. : işim ne Türkçe öğretmenliği, ne spor yazarlığı, ne de okuduğunu anlama eğitmenliği, sadece bunu bilmediğini ya da yanlış anladığını düşündüğüm için açıklama ihtiyacı duydum
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

Yeni transfer edilen bir futbolcu, transfer edildiği sezonu kötü geçirir, veya geçmişi başarılı bir futbolcu kötü bir sezon geçirir ve ertesi sezona iyi bir başlangıç yapar ise, o futbolcu sanki bir önceki sene değilde bu sene transfer edilmiş gibi bir incelik ile "yeni transfer " diye adlandırılır.

Ehhehehehe daha neler ya. Dansöz Rana mübarek.

Ara sıra hata yaptığını kabul etmekte fayda var. Yoksa rezilliğe rezillik ekleyerek hayatına devam edersin böyle.

Bu sene Güiza'yı almışız kermit duydun mu? Geçen sene kötü oynadı ya hani, bu sene aldık saydık biz de.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

harrykewell said:

Yeni transfer edilen bir futbolcu, transfer edildiği sezonu kötü geçirir, veya geçmişi başarılı bir futbolcu kötü bir sezon geçirir ve ertesi sezona iyi bir başlangıç yapar ise, o futbolcu sanki bir önceki sene değilde bu sene transfer edilmiş gibi bir incelik ile "yeni transfer " diye adlandırılır.

Ehhehehehe daha neler ya. Dansöz Rana mübarek.

Ara sıra hata yaptığını kabul etmekte fayda var. Yoksa rezilliğe rezillik ekleyerek hayatına devam edersin böyle.

Bu sene Güiza'yı almışız kermit duydun mu? Geçen sene kötü oynadı ya hani, bu sene aldık saydık biz de.

hayat ne tuhaf değil mi, alay edeyim derken komik duruma düştün,

neyse yine de iyi bildiğin fikirlerini önce kendi hayatında uygula, sonra tavsiyelerde bulun

Güza için fenerin bu seneki en iyi transferi diyen hayli fazla insan tanıyorum, kermit ve sende öğrenmiş oldun bu vesile ile

EDİT : bir de bazı futbolcular için " hocasıyla yeniden doğdu " gibi sözler söylenir, o zaman da fiziki olarak yeniden hayata geliyor anlamı taşımıyor, yani eski formunu yeniden yakaladı denilmek isteniyor
Sosyal ağlarda paylaş

yahu abi olayla tartışmayla hiç alakam yokken gelip laf etmek istemezdim ama, kaç senedir patideyim bilmiyorum, bugüne kadar bisürü saçma sapan yorumlar okumuş olmama rağmen ilk defa "aman bu adamın yorumu okumaya gerek yok" dedim.
Bunu hani rezaletsin berbat yazmışsın saçmalığın daniskası falan diye demiyorum, ama dön bir bak yazdıklarına.
Fenerde herkes berbat adamlar olmuş bir anda, bir tek emreye iyi demişsin, eh o da galatasaraydan öğrendi hepsi galatasaray sayesinde tadında da bağlamışsın.
Bu bakış açışıyla girdikten sora real madride de barçaya da chelseaye de bok gibi takım diyebilecek kıvama gelmişsin neredeyse. Hani gs'nin ezeli rakibi falan olsalar eminim onlara da bi şekilde laf atardın.
Dediklerin doğru yanlış demiyorum ama bana burada bi gariplik var gibi geldi. Hakikaten dön bir oku, bahsettiğin takım hacettepe bile olsa bu kadar kötülenmezdi be. Ayıptır, milli takımın kalecisi, biçok kez maç kurtarmış forveti ve daha niceleri için berbat herifler, iyi olanlar da gsden öğrenmişlerdi zaten demek.
Sosyal ağlarda paylaş

shapshal,

dostum sanırım topice ortadan daldığın için kaçırmışsın

fenerde iyi olarak bahsettiğim adamlar, volkan demirel, gökhan gönül, emre belezoğlu

bunlar dışındaki oyuncularını beğenmiyorum, niye beğenmediğimi de açıklıyorum,

hiç seyretmediğim adamlar içinde çok fazla yorum yapmıyorum. misal Özer

EDIT : ayrıca bazı adamlardan da futbolculukları iyi, kişilikleri problemli olarak bahsediyorum

yani kısacası sahada ne gözlemlersem buraya onları yazıyorum, doğru veya yanlış...
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız elimde olmadan hayriyi savunmak zorunda kalıyorum. Eğer bir oyuncu beklenen performansı sergileyemediyse yada sakatlıktan falan çıktıysa çok kullanılır bu tabir. Uğur bu senenin en iyi transfer olur.
"En büyük transfer Haldun Üstünel" gibi.
Linderoth da geri dönüp futbol oynamaya başlasa aynı cümleler kullanılırdı yine. Ve evet emre kendisi gibi oynamaya devam eder sakatlıklarla boğuşmazsa yine bu senenin en iyi transferi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

Güza için fenerin bu seneki en iyi transferi diyen hayli fazla insan tanıyorum, kermit ve sende öğrenmiş oldun bu vesile ile

bilmeme değil öğrenmemek ayıpmış.

harrykewell said:
[EDİT : bir de bazı futbolcular için " hocasıyla yeniden doğdu " gibi sözler söylenir, o zaman da fiziki olarak yeniden hayata geliyor anlamı taşımıyor, yani eski formunu yeniden yakaladı denilmek isteniyor

dostum asenadan daha kıvraksın.
ibo şova katılmaman için hiç bi neden yok.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

harrykewell said:

bilmeme değil öğrenmemek ayıpmış.

harrykewell said:
[EDİT : bir de bazı futbolcular için " hocasıyla yeniden doğdu " gibi sözler söylenir, o zaman da fiziki olarak yeniden hayata geliyor anlamı taşımıyor, yani eski formunu yeniden yakaladı denilmek isteniyor

dostum asenadan daha kıvraksın.
ibo şova katılmaman için hiç bi neden yok.

şimdi çok güzel başlıyorsun, bunu bilmediğini ve yeni öğrendiğini itiraf ederek büyük bir kişilik örneği sergiliyorsun

ama sonra nedense hem bir yukarıdaki satırdaki kendini inkar ediyorsun, hemde üzerine bir daha komik duruma düşürüyorsun

sence bana laf sokmak için değer mi bütün bunlara ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...