Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Bu akşam İstanbul'dan Mersin'e yolculuk yapacağım. Tabi ki Otobüsle... Peki sorunum ne ? Her seferinde olduğu gibi, bu seferde bir sorunla karşı karşıya geleceğim. Tahmin ediyorum ya Yaşlı amca, çocuklu insan, konuşkan genç, şişman, daha şişman, horlayan, omzuma yamulan, kekime göz diken diye gidiyor. Bu arada yolculuk profilim.. + Etrafta tavlama riskine bakarak, direk kahve isterim(Umut sarıkaya'nın karikatürünü biri koyarsa sevinirim) + Sessizim, sohbet felan etmem kimseyle. + Oyun oynar, yada uyurum. Evet beddualarınızı ve kötü lanetlerinizi bekliyorum. Bilen çıkarsa kadıköy de içiyoruz abi. Ben karşılıyorum. ! Edik: Yol 13-14 Saat Sürüyor, Pencere kenarındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 muavin üstüne kahveyi dökecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 sen şişman, çok konuşan, uyurken horlayan bir kıza aşık olacaksın ve yanına oturacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 emin ol yanına yaşlı bi amca oturupta sen pencere kenarındayken (arka taraf boş) sana "arkaya geçsene rahat rahat oturalım" diye bişey söylemeyecek başıma geldi benim. adam beni kaldırdı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Kaç saat sürecek ? 10 filan herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Yaşlı bi teyze oturucak yanına ve yolculuk boyunca dırdırdırdır konuşucak ay evladım ne okuyosun kaç yaşındasın filan diye. Hatta sen 5 saatlik bir sinir krizinin ardından kadını terslediğin zaman da tam arka sıradaki menopoz teyze "ay yeni nesilin de hiç saygısı kalmadı" diye girişicek, dibinde "ay öyle valla kardeş" dialoğu başlıycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 yanına bi kadın oturcak. muhabbet etmiceksiniz pek. rahat bi yolculuk geçirceksin ama aşırı sıkıcalsın ve uyuyamicaksın. evet,psişik bi insanımdır. göz korkutayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Peki arkadaşım. Neden adanaya uçmuyorsun? Adamlar koskoca havaalanı yapmış bi kullan ayıp olmasın harcanan emeklere yazık olmasın. 21. yüzyılda mersine, hataya antebe falan hala otobüsle giden insanları anlamakta güçlük çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 herkes gider mersine, otobüs rerore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 yanına keş kılıklı biri binecek. yol boyunca lan bu terörist mi tişörtünün altında bomba mı var diye gerilim yaşayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 axedice said: Peki arkadaşım. Neden adanaya uçmuyorsun? Adamlar koskoca havaalanı yapmış bi kullan ayıp olmasın harcanan emeklere yazık olmasın. 21. yüzyılda mersine, hataya antebe falan hala otobüsle giden insanları anlamakta güçlük çekiyorum. yükü ağırdır belki. bagaj parası gg :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 aquila said: herkes gider mersine, otobüs rerore. düzgün konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 oha adamın adını kötüye kullandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 axedice said: Peki arkadaşım. Neden adanaya uçmuyorsun? Adamlar koskoca havaalanı yapmış bi kullan ayıp olmasın harcanan emeklere yazık olmasın. 21. yüzyılda mersine, hataya antebe falan hala otobüsle giden insanları anlamakta güçlük çekiyorum. fakir olum adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 a fakiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 fakir, fakır, fak, me,mememmeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 http://g.mynet.com/i/180/61162_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 vat iz diz olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 alın bu fakiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Bir keresinde Otobüsün en arkasi cam kenarina yer almistim. Özellikle söyledim cam kenarina otururum diye. Sonra otobüse son binenlerden oldum bi baktim biri yerime oturmus. Annem yasinda bi kadin yaninda da gene o yaslarda bi kadin ve adam. Kadina söyledim oranin benim yerim oldugunu mirin kirin etti, biletimi gösterdim ekstra söyledim cam kenarinda oturmak istedigimi söyledim dedim. Yeni nesil saygisiz cocuk olduk. Arka tarafta oturan tüm yaslilar beni kötüledi. Ailemde suc buldular filan. Bende gazete okuyodum o sirada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 otobüs teyzeleri ve otobüste cırlayan çocuklar rulez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 takın kulaklığınızı duymazsınız bişi yaf... ben öyle yapiyorum izmire git gellerde 7saat müzik dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 mümkün mü duymamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 teknolojinin yardımıyla hasarı minimuma indirebiliyoruz artık. bayağı bayağı ses geçirmeyen kulaklıklar var bide sesi de açtın mı soyutlanıyorsun bulunduğun dünyadan. otobüsü kaçırsalar farketmezsin sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 sonra da kıs şunu bangır bangır diye çemkiriyorlar. kaçış yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar