janis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Cataclysm Battlegroup'tayım ve malesef Horde'um. BG'lerde resmen eziliyoruz. Günde 30 BG yapıyorsam abartısız 25'ini kaybediyoruz. Geçen gün üst üste 3 tane WG attack kaybettik. Allylar 25 dk'da WG yi alırken bize 3 gün süre verseler gene alamıcaz. O kadar reziliz yani. Diğer BG 'ler zaten evlere şenlik. Arasıra kılpayı AV 'yi kazandığımız oluyor. Oyundan soğudum resmen. Diğer Battlegrouplar nasıl ? Migrate etmeyi düşünüyorum en azından dengeli bir Battlegroup'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Ben Reckoning`deyim, dengeli gidiyor, chormaggus server. Server`da full turk var ayri konu, allahtan yillardir oyun oynayan tipler cogu, trade kanalini bezdiren yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Karazhan da WG %90 horde de.Ama zaten serverda ally horde dengesı yok %90 horde gıbı ally ler 100 k hp ıle baslıolar wg ye. BG olarak ıs Vındıcatıon dayız.BG kazanma durumu %50 dıyebılırız.Son zamanlard pek gırmedıgım ıcın cok net bır sey soylıyecemıcegım. Sureklı Wg kazanayım dıyosan karazhan olabılır ama kazanırken bı yandan da zevk alayım dıyosan Karazhan ı onermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Karazhanda en son kafadan bi 20 dakka beklemiyomuydun bg ye girmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 1 ıla 5 dk arası populer BG ler serverın yogun oldugu saatlerde.Onun harici 10 ila 30 dk arası degısıyo.Premade kurup Bg yapma sansı yok. Zaten yenı honor sıstemınde BG yapmaya da pek gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Karazhana gitmeyin. %80 çok leş bir Türk community var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Trade de bol bol küfür görmek isteyenlere önerilecek bir server Karazhan. KO tadı vermişti ilk gittiğimde bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Karazhan'dan kaçtım bende Dunemaul'a. Karazhan'da BG queleri cok uzun sürüyor. Dunemaul'da ise instant geliyor ama instant eziliyoruz :D Ally'mı olsam acaba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 artık horde'un ezdiği bg yok galiba.. bende bayadır araştırıyorum bunu AV fix allylarda diğerleri kafa kafa gidiyo en iyi BG de.. ne oldu yaw horde'lar full pveye mi sardı? race deişikliği gelsin ben geçecem vallahi can sıkıcı bişi olmaya başladı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Belf ruined the Horde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 TBC zamanı vardı böyle BG ler WOTLK ile bitti Horde'un ezdiği BGler.. allylar ile dalga geçioduk eskiden çoluk çocuk diye horde öyle oldu artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 cyclone iyidir, en kaliteli bglardan biri, çok değişkenlik gösteriyor, hatta arada hydra falan geliyor arathi basine, arkasından da fanboiları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Stormscale'deyim.Bundan önce tam 8 serverda oynadık,hepsini topla bir stormscale etmez.Bgler inanılmaz zevkli.Horde um ve hiç sitem etmedik kaybetsek bile öyle ezme durumları iki taraf için de yok.WG lerde denge var gibi.Bir bizde bir allyde gibi. Güzel server çok kalabalık server,heryere pug buluyorsun çok rahat.Outdoor aksiyonları süper.Ajnol nerub önünde 3 gün önce Av döndü resmen.Fakat baya bir kötü yönüde var stormscale'nin. 1.Yakında normal dungeona bile achivement istenecek.(yeni kasmışsan,ortamın yoksa hc bile giremezsin) 2.Ninja çok fazla.Officalde görürsün zaten.Benim şahsen 5 weaponımı,2 adet T 8.5 umu ninjaladılar.Artık kendimiz kuruyoruz raidleri. 3.Serverda bu aralar aşırı bir lag var.Kanalda herkez şikayetçi sırf Türkler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Masquerade said: Belf ruined the Horde. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 stormscale cyclone da işte? daa önce de konusulmuştu en rekabetin olduğu bg cyclone vs diye resmen kasış yani keyifli oluo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar