Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Horde & BG


janis

Öne çıkan mesajlar

Cataclysm Battlegroup'tayım ve malesef Horde'um. BG'lerde resmen eziliyoruz. Günde 30 BG yapıyorsam abartısız 25'ini kaybediyoruz. Geçen gün üst üste 3 tane WG attack kaybettik. Allylar 25 dk'da WG yi alırken bize 3 gün süre verseler gene alamıcaz. O kadar reziliz yani. Diğer BG 'ler zaten evlere şenlik. Arasıra kılpayı AV 'yi kazandığımız oluyor. Oyundan soğudum resmen. Diğer Battlegrouplar nasıl ? Migrate etmeyi düşünüyorum en azından dengeli bir Battlegroup'a.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Karazhan da WG %90 horde de.Ama zaten serverda ally horde dengesı yok %90 horde gıbı ally ler 100 k hp ıle baslıolar wg ye.

BG olarak ıs Vındıcatıon dayız.BG kazanma durumu %50 dıyebılırız.Son zamanlard pek gırmedıgım ıcın cok net bır sey soylıyecemıcegım.

Sureklı Wg kazanayım dıyosan karazhan olabılır ama kazanırken bı yandan da zevk alayım dıyosan Karazhan ı onermem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Stormscale'deyim.Bundan önce tam 8 serverda oynadık,hepsini topla bir stormscale etmez.Bgler inanılmaz zevkli.Horde um ve hiç sitem etmedik kaybetsek bile öyle ezme durumları iki taraf için de yok.WG lerde denge var gibi.Bir bizde bir allyde gibi.

Güzel server çok kalabalık server,heryere pug buluyorsun çok rahat.Outdoor aksiyonları süper.Ajnol nerub önünde 3 gün önce Av döndü resmen.Fakat baya bir kötü yönüde var stormscale'nin.

1.Yakında normal dungeona bile achivement istenecek.(yeni kasmışsan,ortamın yoksa hc bile giremezsin)

2.Ninja çok fazla.Officalde görürsün zaten.Benim şahsen 5 weaponımı,2 adet T 8.5 umu ninjaladılar.Artık kendimiz kuruyoruz raidleri.

3.Serverda bu aralar aşırı bir lag var.Kanalda herkez şikayetçi sırf Türkler değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...