Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ahahah seni oynatmak için yazdığım o mesaj çok koymuş sana anlaşılan ayrıca her halukarda o mesaj doğru, bebekler zırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 http://forum.paticik.com/search.php?73,search=beyler+sakin,author=,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=ALL,match_threads=,sphinx_match_fields=BOTH,sphinx_match_threads=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 kavga var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Saeros said: http://forum.paticik.com/search.php?73,search=beyler+sakin,author=,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=ALL,match_threads=,sphinx_match_fields=BOTH,sphinx_match_threads=0 http://forum.paticik.com/search.php?73,search=e%F0lenmeye+geldik,author=,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=ALL,match_threads=,sphinx_match_fields=BOTH,sphinx_match_threads=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 neyse ben bu kermit seviyesizliğine dayanamıcam, hadi kolay gele sizlere seviyesiz seviyesiz takılın ben bu topicten giderim, daha fazla diğer arkadaşların seviyesine inemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Brigand said: Werewolf said: Ya sev ya terket ayağı yapacağınıza, mesajlarınızı atmadan önce iki kere düşünürseniz bu forum daha da güzelleşecektir, saygılar. forumu terket demiyorum, konuya girme diyorum. dışlanmaya çok alışmışsın galiba Niye girmiyorum yahu asdfsadfa public forumda saçma sapan bir geyik yapıp laf yememeyi mi umuyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 kermite laf etme rica ediyorum aksi halde silerim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 werewolfu dışlayan karşısında beni bulur ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 dışlatmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 dışık dışık duruyo köşede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 gençler dağılın hade. eğlence bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Sığıntı gibiyim forumda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 tavuk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 gelir valla acımaz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Bi video linkledik kırk yılda bir olanlara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 abi şeytan şeysi var sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 dönüp dolaşıp buna patlar bi de. çok gülerim o zaman çoook:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 kermit said: bu topicte Brigand seni gördükçe aklıma HULK geliyo nedenmi ? işte nedeni AZ SONRA reklamlar bitti beyler nedenini açıklıyorum ilk başta zırlamak lafı ile yeşil dönüşüme başlayan Brigand yazdığımız laflar üzerine evrimini tamamladı. daha sonra dansöz misali Brigand said: 2 mesaj attım 3 sayfa trollettirdim :D Brigand said: siz olmasanız kimle eğlenirdim lan ben iyiki varsınız :D diyerek tekrar eski haline döndü artık sakinleşmişti. ama bi sorun vardı. topicte kalitesizlik - 2500 derecelere düşmüştü. buna birisi dur demeliydi ve bunu dile getirdiklerinde insanlar Brigand tekrardan yeşil bi canavar jhaline geld. KAÇIN KAÇIN VE CANINIZI KURTARIN ÖNCE ÇOCUKLAR VE KADINLARI KURTARIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Gökalp öl ya öl atla aşağa zırlayarak SDFKASDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 http://www.treygarrison.com/wp-content/uploads/2009/02/captobvious-738633-747223.jpg Kermit yine günü kurtardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 off facebook da amele dolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 hadi başa dönelim. bence feysbuka üye olmayanlar zırlamasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 sen üyeysen ben üyeliğimi kapatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 sorunlumusun sen? niye insanları aşağılayıcı şekilde konuşuyorsun? bebekler / çocuklar zırlar. dolayısı ile sen yetişkin bir insana "zırlama" gibi bir hitapta bulunursan bu aşağılamak anlamına gelir. yoksa saygısızmsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar