Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aradakiler

Llama

Öne çıkan mesajlar

bıraz once meme dergısıne baktım boyle goz gestıyorudum bı hıkaye okudum ve celıskıye dustum bı anda
ılk once konuyu anlatıyım bır grup ınsan cenletle cehenmemme arasında kalmıslar kıyametın kopmasını beklıyorlar sıradan turk ınsanının hıyakesı anlatılmıs ısrafıl boyle borunun orda beklıyor herkez calsada kurtulsak dıye beklıyor herke neyse ben konuyu kısaca anlattım bunu konusmak ıstemyıroum acıkcası

Esas KONUMUZ : ya bu gercekse ben oldugumde arada kalırsam ne cennete nede cehenme gıremezsem gercekte boyle bı yer var sanırım annem hep derdı hayvanlar arada kalıyor dıye ya ınsanların bazılarıda oraya dusuyorsa valla sanırım benım yerım orası[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''
Michel Foucault

Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 12 Haziran 2004 00:28 tarihinde demiş ki:
hayvan herif kavramı sözden ibaret öyle bir scriptle cennet cehenneme gitmiyorsunki lol

eheheuhe script dedi yaa..:D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki:
Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek.
Sosyal ağlarda paylaş

limbo bosluk gıbı etrafta beyaz bır ısık hayvanlar gıdıyorlar oyle[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..

[Bu mesaj Apache tarafından 12 Haziran 2004 00:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 12 Haziran 2004 00:32 tarihinde demiş ki:
limbo denilen mekan sanırım o dediğin sey
vaftiz olmayan cocukşlar gidiyo oraya hristiyan inancına gore

hah limbo bende yazacaktım da yazmayı unuttum:) ben elricte okudum valla esprisini senin dediğin kadar biliyom. şimdi hatırladığım kadarıyla da başka bi esprisi yok??[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

vahi yoluylamı ilettiler sana? sacma geldı bana bıraz hrıstıyan cocukları lımboda hayvanların arasında gezerken,muslumanlar yatay geçiş ile cennete girme hakkı kazanıyor[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Sosyal ağlarda paylaş

ya eğer arada kalma korkun varsa birinden birii garantilemek içni ya önüne gelene tekme at kafa göz gir yada herkese sevgi ile yaklaş[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aket-Atum, 12 Haziran 2004 01:36 tarihinde demiş ki:
ya eğer arada kalma korkun varsa birinden birii garantilemek içni ya önüne gelene tekme at kafa göz gir yada herkese sevgi ile yaklaş

bena rada kalmak ıstıyorum abı orayı cok merak ettım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''
Michel Foucault

Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Llama, 12 Haziran 2004 01:37 tarihinde demiş ki:
said:
Aket-Atum, 12 Haziran 2004 01:36 tarihinde demiş ki:
ya eğer arada kalma korkun varsa birinden birii garantilemek içni ya önüne gelene tekme at kafa göz gir yada herkese sevgi ile yaklaş

bena rada kalmak ıstıyorum abı orayı cok merak ettım

off o zaman bi tekmele bi okşa bi tekmele bi okşa[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya
Sosyal ağlarda paylaş

said:
The_Delucian, 12 Haziran 2004 01:37 tarihinde demiş ki:
kimse gidecegi yari bilemez ...
butun veletler cennete gider ...
birisi her hristiyan cocuk musluman olarak dogar vaftız bunun ıcın yapılır demıstı , dogrumudur ? (Hristiyanlık hakkında yetersizim :( ) ...

bütün insanlar müslümanligin gereklerini yerine getirecek nitelikte dogar,yani bütün insanlar Müslüman olarak dogar.vaftiz sanirim ruhsal arinma ile ilgili bisiy ama pek de emin degilim...[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!
Sosyal ağlarda paylaş

eh guzel bır konu tabi klisenin zamanında uydurdugu bir olay tıpkı incilin belli bir kısmı gibi buda biraz uydurma oluyor muslumanlıkta yok ole bı olay yada kuranda fılan yazmıyo ole bısey kuranda yazan kul hakkı yemedıgı surece cezalarını ceken herkesın cennete gıdecegıdır kul hakkı yerse sadece hakkını yedıgı kısı tarafından bagıslanırsa gıder ayrıca cok muallakta kalsada sanırım kıyamete kadar cennet cehennem yok gıbı bahsedılmiş kuranda cunki isarafil sur u ikinci caldıgında tum olulerin dirilicegi mahşer meydanında toplanıp sevaplarıyla gunahlarının ayrılıcagı ondan sonra cennete cehenneme yerlestırılıceklerı yazıyor o zamana kdar herkes kabrınde kalıyor gıbı bır ıma var hatta kabir azabı denen terım ordan gelıyor ama aramızda ölüpte geri gelen biri olmadıgı için dorusu nedir bilemiyoruz[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...