Llama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bıraz once meme dergısıne baktım boyle goz gestıyorudum bı hıkaye okudum ve celıskıye dustum bı anda ılk once konuyu anlatıyım bır grup ınsan cenletle cehenmemme arasında kalmıslar kıyametın kopmasını beklıyorlar sıradan turk ınsanının hıyakesı anlatılmıs ısrafıl boyle borunun orda beklıyor herkez calsada kurtulsak dıye beklıyor herke neyse ben konuyu kısaca anlattım bunu konusmak ıstemyıroum acıkcası Esas KONUMUZ : ya bu gercekse ben oldugumde arada kalırsam ne cennete nede cehenme gıremezsem gercekte boyle bı yer var sanırım annem hep derdı hayvanlar arada kalıyor dıye ya ınsanların bazılarıda oraya dusuyorsa valla sanırım benım yerım orası[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...'' Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 abi sadece haywanlar ve deliler orda kalıyor dıye bılıorum ben cunku delıler ne yabıcklarını dusunemedıklerı ıcın (bnm yorumum) ama mrk etme sen elbet cehennem veya cennete gıdersın ama nıckınle alakalıgın varsa bilemem :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 hayvan herif kavramı sözden ibaret öyle bir scriptle cennet cehenneme gitmiyorsunki lol[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 deliler direk cennetlik benim bildiğim kadarıyla ama annaneye sormak lazım tabi:) hani hiç günahları falan yok kendileri sorumlu değiller ya[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Apache, 12 Haziran 2004 00:28 tarihinde demiş ki: hayvan herif kavramı sözden ibaret öyle bir scriptle cennet cehenneme gitmiyorsunki lol eheheuhe script dedi yaa..:D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 limbo bosluk gıbı etrafta beyaz bır ısık hayvanlar gıdıyorlar oyle[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. [Bu mesaj Apache tarafından 12 Haziran 2004 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 hiçbir musluman (her ne kdar gunahı da olsa) o arada olmayacak ... butun gunahlarının bedelini odeyip sonra cennete ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: BonePART, 12 Haziran 2004 00:32 tarihinde demiş ki: limbo denilen mekan sanırım o dediğin sey vaftiz olmayan cocukşlar gidiyo oraya hristiyan inancına gore hah limbo bende yazacaktım da yazmayı unuttum:) ben elricte okudum valla esprisini senin dediğin kadar biliyom. şimdi hatırladığım kadarıyla da başka bi esprisi yok??[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 vahi yoluylamı ilettiler sana? sacma geldı bana bıraz hrıstıyan cocukları lımboda hayvanların arasında gezerken,muslumanlar yatay geçiş ile cennete girme hakkı kazanıyor[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 nerden buluosunuz bole seeleri ya nie merak ediosunuz annamiorum abi nolacaksa olacak iste bilsen ne yazar bilmesen ne?[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 olsun olum gıtcegımız yerı bılmek lazım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...'' Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 aslinda bu da bi bakis acisi da nebliim ya dusun dusun cikilmio isin icinden:)[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 düşün düşün boktur işin ne baba bi laf ya[signature][hline][i]There's a million mouths to feed / And I've got everything i need / I'm breathing / And there's a hurting thing inside / But I've got everything to hide / I'm grieving Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 cok düşünürseniz deliriyorsunuz yani direk cennete[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ya eğer arada kalma korkun varsa birinden birii garantilemek içni ya önüne gelene tekme at kafa göz gir yada herkese sevgi ile yaklaş[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 delıler o arada kalıyormus kı :D[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...'' Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Aket-Atum, 12 Haziran 2004 01:36 tarihinde demiş ki: ya eğer arada kalma korkun varsa birinden birii garantilemek içni ya önüne gelene tekme at kafa göz gir yada herkese sevgi ile yaklaş bena rada kalmak ıstıyorum abı orayı cok merak ettım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...'' Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 kimse gidecegi yari bilemez ... butun veletler cennete gider ... birisi her hristiyan cocuk musluman olarak dogar vaftız bunun ıcın yapılır demıstı , dogrumudur ? (Hristiyanlık hakkında yetersizim :( ) ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 butun forumu 2.kere okuyunca anladim uykusuzluk+ yorgunlukla arkadakiler okuyunca aradakileri tabi zor anlio insan :)[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Llama, 12 Haziran 2004 01:37 tarihinde demiş ki: said: Aket-Atum, 12 Haziran 2004 01:36 tarihinde demiş ki: ya eğer arada kalma korkun varsa birinden birii garantilemek içni ya önüne gelene tekme at kafa göz gir yada herkese sevgi ile yaklaş bena rada kalmak ıstıyorum abı orayı cok merak ettım off o zaman bi tekmele bi okşa bi tekmele bi okşa[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Hırıstiyanların çocuklarını vaftiz yaptırması için uydurulmuş birşey gibime geldi. Kuranda böyle bir yerden bahsediliyor mu?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 why we all cant be in the heaven?[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasan_Acar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: The_Delucian, 12 Haziran 2004 01:37 tarihinde demiş ki: kimse gidecegi yari bilemez ... butun veletler cennete gider ... birisi her hristiyan cocuk musluman olarak dogar vaftız bunun ıcın yapılır demıstı , dogrumudur ? (Hristiyanlık hakkında yetersizim :( ) ... bütün insanlar müslümanligin gereklerini yerine getirecek nitelikte dogar,yani bütün insanlar Müslüman olarak dogar.vaftiz sanirim ruhsal arinma ile ilgili bisiy ama pek de emin degilim...[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 bone senin söylediğin hikayeye göre günahkar hristiyanlar cehenneme gitmiyorda orayamı gidiyor? cehennemde 1000 yılından öncekiler ve şeytanmı var sadece? yazık diilmi onlara hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 eh guzel bır konu tabi klisenin zamanında uydurdugu bir olay tıpkı incilin belli bir kısmı gibi buda biraz uydurma oluyor muslumanlıkta yok ole bı olay yada kuranda fılan yazmıyo ole bısey kuranda yazan kul hakkı yemedıgı surece cezalarını ceken herkesın cennete gıdecegıdır kul hakkı yerse sadece hakkını yedıgı kısı tarafından bagıslanırsa gıder ayrıca cok muallakta kalsada sanırım kıyamete kadar cennet cehennem yok gıbı bahsedılmiş kuranda cunki isarafil sur u ikinci caldıgında tum olulerin dirilicegi mahşer meydanında toplanıp sevaplarıyla gunahlarının ayrılıcagı ondan sonra cennete cehenneme yerlestırılıceklerı yazıyor o zamana kdar herkes kabrınde kalıyor gıbı bır ıma var hatta kabir azabı denen terım ordan gelıyor ama aramızda ölüpte geri gelen biri olmadıgı için dorusu nedir bilemiyoruz[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar