Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cornetto reklam filmi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cornetto reklam filmi müsic'ini nerden indirebilirim yardım cı olurmusunuz
yoksa reklam tv de çıktığında kasetçalarla kayıt mı yapiim[signature][hline]recep tayiibin dayı oğluSU www.simasher.com.tr.tc
Mesaj tarihi:
Nil Karaibrahimgil'in Nil Fm adıyla çıkardığı kasetin sonunda kendi seslendirdiği reklam müzikleri vardı. Onların arasında "Aşkımla Erirmisin" isimli Cornetto reklam müziği de var.
Mesaj tarihi:
bonecrusher +1
dilimize sahip çıkalım[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya filmdeki eleman, hani abza olan çok iirenç beah.. ama o sarışın eleman da baya bi yakşıklı ki kızlara saten dicek bişe bulamiorum..
yinee beni etkilemedi pek, hiç almadım o kornetten ve ülkerim metro dondurmasından başka bir dondurmaya da geçebileceğimi hiç sanmıorum :)[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın!
Mesaj tarihi:
kaset calarla degilde gozum acilkcasi bunun daha modern yollari var eger bir mikrofonun varsa yada tv kartin yada online radiolarda reklam kusaklari vardir oradanda kaydedebilirsin tek sarki icin kasedi telef etme :D
  • Yeni Oluştur...