SimasheR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 cornetto reklam filmi müsic'ini nerden indirebilirim yardım cı olurmusunuz yoksa reklam tv de çıktığında kasetçalarla kayıt mı yapiim[signature][hline]recep tayiibin dayı oğluSU www.simasher.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 çözümü kendin bulmuşsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 mesir macunlunun reklamindaki muzigi mi soruyosun:) algidanin web sitesinde vardir belki[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Nil Karaibrahimgil'in Nil Fm adıyla çıkardığı kasetin sonunda kendi seslendirdiği reklam müzikleri vardı. Onların arasında "Aşkımla Erirmisin" isimli Cornetto reklam müziği de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Bu ne demek mp3 ünü bulabilirsin demek. Ayrıca mesir macunlu yedim bugün sewmedim tavsiye etmem[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 müsic'ini değil müziğini..[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 bonecrusher +1[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 bonecrusher +1 dilimize sahip çıkalım[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 dc turk hublarina bak yada edonkey de arat ...ancak yok olmaz dersen nette cornetto ve google tr atraksiyon uclemesini kullanirsan biseyler olur derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimasheR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bu adreste var artık :D:D www.simasher.com.tr.tc[signature][hline]recep tayyib bizi disko'ya götür www.simasher.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ya filmdeki eleman, hani abza olan çok iirenç beah.. ama o sarışın eleman da baya bi yakşıklı ki kızlara saten dicek bişe bulamiorum.. yinee beni etkilemedi pek, hiç almadım o kornetten ve ülkerim metro dondurmasından başka bir dondurmaya da geçebileceğimi hiç sanmıorum :)[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Bence de +1 Bone. Bu arada hangi kişidir Algida Super Cornetto'ya MESİR MACUNU takmayı etmeyi akıl eden? Daha doğrusu nasıl bir kişidir? Elini öpmek istiyorum. Hemen Türk bayrağı asm.. Neyse olay çıkmasın şimdi. :-P[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 kaset calarla degilde gozum acilkcasi bunun daha modern yollari var eger bir mikrofonun varsa yada tv kartin yada online radiolarda reklam kusaklari vardir oradanda kaydedebilirsin tek sarki icin kasedi telef etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar