Mix Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Seyreden var mı? Fox kids te yayınlanıyor saatleri düzensiz o yuzden söyleyemiyecem ama genelde haftasonları oluyor. sürekli tekrar bölümleri var ama yine de cok komik. seyrettigim en komik çizgi filmlerden. mesela bir iki bölümünün bir kısmını yazayım jack ve yardımcısı lapacı ıssız bir adaya düşer. ve ordan kurtulmak için çareler aramaya baslarlar denemelerinden birinde jack kıçına sakız yapıştırıp agacın üstüne oturur. sonra ağacı gerdirip kendini fırlatır. lapacı sakızı kesmeyi unutur. jack uçar uçar bi evin camından içeri girer ve 3 tane bikinili kızın bulundugu bir jakuzinin içine düşer sırıtır falan merhaba guzel baya... dedigi sırada aaaaaaaaaaaa diye bagirarak geriye dogru ucmaya baslar (sakızdan) tekrar adaya döner. elinde kızlardan birinin bikini üstü vardır :) lapacı sorar: kaptan bu ne? jack: hindistan cevizi giysisi baska bir bölümünün bir kısmınıda anlatayım jack hasta olur yüzü yemyeşil gözükmektedir. sonra kapı çalar (gemide :-D) lapacı açar kapıyı sonra geri döner derki : " Kaptan Ölüm diye birisi sizi görmek istiyor" Jack: "öl'üm mü ? ah şu fransızlardan olmalı..." cok begeniyorum ben valla benden baska seyreden var mı diye merak ettiydim [Bu mesaj -Mix- tarafından 08 Haziran 2004 01:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 yaw efsanedır cılgın korsan jack hastasıyım hayranıyım ozellıklede bı mucevherlı bolum vardı superdı o bıde dunyanın köşesınden aşagı düşüyolardı onuda severim yaw o kadar cok guzel bolumu varkı aklıma gelmıyo :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 karayip korsanlarındaki jack sparrow'u çılgın korsan jack'ten aradıklarını düşünürüm.. çok benziyorlar..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 digiturk vaken zaman zaman bakıyordum, bazen hayli komik oluyordu ama öyle efsane diyemem doğrusu.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 2 sene önce deli gibi izlerdim sora hep aynı bölümleri wermeye başladılar.. ben deniz canavarı yakalamaya çalıştıkları bölümün hastasıyım böle bi iskoçlu denizci war yanlarında güzel bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 guzel guzeldi bi ara adaya dusuyorlardi bole cuceler vardi burdan gecmek icin bisi vermelisin diyordu sonra bu olmaz dedi vurdu 2 tekme dediler kucuk johna(sanirim) soleriz bu guldu fln 2 metre bisi fln cikmişti :P[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ciyak kedinin bazı bölümleri güzel birde tam selçukerdem tarzı geyikler oluodu sora cıvıdı oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bütün bölümlerini 2 şer 3 er kez izlemişimdir[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . [Bu imza zgrw tarafından 02 June 2004 09:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Oldukça komik ama artık ıyh geldi hep aynı hep aynı.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Korsan Jack Cok Güzel Bi BölümÜ Daha Vardı Lapacı Fare Deliğini Peynirle Kaplıo Fareler Yiyio pEYNiri Gemi Batıyor Sonra Bunlar Adaya Düşüolar Tek Başlarına Jack Dio Lapacı Sakin Ol 10 dk Sonra Burdan Bizi Kurtarmaya Geliceklerdir Dio Hatta burda Bronzlanma Şansımız WaR Dio Sonra ''10 Dakka Sonra'' Dio Gösterio Jack Bağırıo LAPACII BURDA ÖLÜcezzzz Diye Sonra Lapacı Dio üzülmeyin kaptan burda kendimize bi barınak yaparız sonrada kum ve cicek karışımından bi Boya yaparız dio Jack dio senin o mukkemmel tasarılarına ihtiyacımız yok ben kendime bi barınak yaptım diom ufak ağaç dalını koca bi kütüğün altına koyuyo itşe sonra düşüo kütük kafasını sonra kendisine gelio işte lapacı mükkemmel bir ağaç ev yapmış dio ''Kaptan suyunuz ISInmak üzere Yürüyen Merdivenlere Dikkat'' Faln cok güzel ya :D[signature][hline]So I'm Breaking the habit I'm breaking the habit I'm breaking the habit Tonight.. Lle maá quel Elándili RáVená Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: RaVena, 09 Haziran 2004 13:30 tarihinde demiş ki: Korsan Jack Cok Güzel Bi BölümÜ Daha Vardı Lapacı Fare Deliğini Peynirle Kaplıo Fareler Yiyio pEYNiri Gemi Batıyor Sonra Bunlar Adaya Düşüolar Tek Başlarına Jack Dio Lapacı Sakin Ol 10 dk Sonra Burdan Bizi Kurtarmaya Geliceklerdir Dio Hatta burda Bronzlanma Şansımız WaR Dio Sonra ''10 Dakka Sonra'' Dio Gösterio Jack Bağırıo LAPACII BURDA ÖLÜcezzzz Diye Sonra Lapacı Dio üzülmeyin kaptan burda kendimize bi barınak yaparız sonrada kum ve cicek karışımından bi Boya yaparız dio Jack dio senin o mukkemmel tasarılarına ihtiyacımız yok ben kendime bi barınak yaptım diom ufak ağaç dalını koca bi kütüğün altına koyuyo itşe sonra düşüo kütük kafasını sonra kendisine gelio işte lapacı mükkemmel bir ağaç ev yapmış dio ''Kaptan suyunuz ISInmak üzere Yürüyen Merdivenlere Dikkat'' Faln cok güzel ya :D anlattığın bölümü 5 kereden fazla seyrettim fakat senin yazını 2 kere okudum zar zor anladım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Zor Insanım Ben :-P[signature][hline]So I'm Breaking the habit I'm breaking the habit I'm breaking the habit Tonight.. Lle maá quel Elándili RáVená Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 heh yok ben bölümü 1 kere izledim yazının başında anladım "10 dakka sora" kısmında yürüyen merdiven çok geyik ya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 eheh bide o iskocyalı jack ve lapacı nın hazine avına cıktıklarında jack suya düşüyordu. lapacıda "aa kılık değiştirmiş bir balık. kaptanın kılığına girip bizim banka hesaplarımızı kredi kartı numaralarımızı ele geçirmek istiyor. hadi sopalayalım onu" demeside yarıyo:p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 heh işte benim ilk mesajımda bahsettiim bölüm buydu ama orda hazine yoktu ya deniz canavarı wardı bi tane kocaman bişi onu yakalıcaklardı lapacıda "deniz canavarı kaptanın taklidi yapıo bakın bakın" diodu o bölümün sonu enteresandı böle bi tv show una ışınlanıolardı zart die bitiodu bölüm sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 hastasıyım abi lapacının hep etkili erkek lapacıdır nası oluyosa :D ben en cok 999 zevk bölümünü begenmistim[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 acaba posteri falan var mıdır mad jackin?[signature][hline]always on The Claymore always next to Othranks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 yeni bolumleri var mı bunun bilen var mı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Hakkaten iyidir ya :)[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 yaa bayılıyorum yaaa:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Bi zümrütü mü ne bulmaya gittikleri bölüm çok güzel di bi sürü adaya gidiyolar bi yerin koruyucusuda peluş bi ayı tüm herkesi parçalıyodu felan. Aynı bölümde kaptan sihirli değnekle kapıyı açmaya çalışıyo her seferinde kapı çarpıyodu buna... Bi de bunla film çekiyolar her seferinde bi dinozor yiyodu bunu çok güzel çizgi filmdir bi de casus köpekler güzel oluyo bazen... [signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]Ben kimim?Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim[Bu mesaj Cd- tarafından 12 Haziran 2004 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Kazaada ismi ne olarak geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 mad jack normalde çizgi filmin adı ama kazaa da warmıdır yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 deliler gibi izlerim bi bolumde wampir wardi beyininden pipet ile kan iciordu lapacinin kopmustum ona dedigin bikinili bolumude izledim cılgın korsan jack superdir ya izliyesim geldi :)[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 57/16 [i]Vit-Shield Crusader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 bir önemli güzel şeyinde seslendirme olduğunu unutmamak lazım. Adamlar güzel yapıyorlar seslendirme işini. -ama kaptancığımm.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar