Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çılgın Korsan Jack

Mix

Öne çıkan mesajlar

Seyreden var mı? Fox kids te yayınlanıyor saatleri düzensiz o yuzden söyleyemiyecem ama genelde haftasonları oluyor. sürekli tekrar bölümleri var ama yine de cok komik. seyrettigim en komik çizgi filmlerden. mesela bir iki bölümünün bir kısmını yazayım

jack ve yardımcısı lapacı ıssız bir adaya düşer. ve ordan kurtulmak için çareler aramaya baslarlar denemelerinden birinde jack kıçına sakız yapıştırıp agacın üstüne oturur. sonra ağacı gerdirip kendini fırlatır. lapacı sakızı kesmeyi unutur. jack uçar uçar bi evin camından içeri girer ve 3 tane bikinili kızın bulundugu bir jakuzinin içine düşer sırıtır falan merhaba guzel baya... dedigi sırada aaaaaaaaaaaa diye bagirarak geriye dogru ucmaya baslar (sakızdan) tekrar adaya döner. elinde kızlardan birinin bikini üstü vardır :)
lapacı sorar: kaptan bu ne?
jack: hindistan cevizi giysisi

baska bir bölümünün bir kısmınıda anlatayım
jack hasta olur yüzü yemyeşil gözükmektedir. sonra kapı çalar (gemide :-D) lapacı açar kapıyı sonra geri döner derki : " Kaptan Ölüm diye birisi sizi görmek istiyor"

Jack: "öl'üm mü ? ah şu fransızlardan olmalı..."

cok begeniyorum ben valla benden baska seyreden var mı diye merak ettiydim

[Bu mesaj -Mix- tarafından 08 Haziran 2004 01:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yaw efsanedır cılgın korsan jack hastasıyım hayranıyım ozellıklede bı mucevherlı bolum vardı superdı o bıde dunyanın köşesınden aşagı düşüyolardı onuda severim yaw o kadar cok guzel bolumu varkı aklıma gelmıyo :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

Korsan Jack Cok Güzel Bi BölümÜ Daha Vardı
Lapacı Fare Deliğini Peynirle Kaplıo Fareler Yiyio pEYNiri Gemi Batıyor
Sonra Bunlar Adaya Düşüolar Tek Başlarına Jack Dio Lapacı Sakin Ol 10 dk Sonra Burdan Bizi Kurtarmaya Geliceklerdir Dio Hatta burda Bronzlanma Şansımız WaR Dio
Sonra ''10 Dakka Sonra'' Dio Gösterio
Jack Bağırıo LAPACII BURDA ÖLÜcezzzz Diye
Sonra Lapacı Dio üzülmeyin kaptan burda kendimize bi barınak yaparız sonrada kum ve cicek karışımından bi Boya yaparız dio Jack dio senin o mukkemmel tasarılarına ihtiyacımız yok ben kendime bi barınak yaptım diom ufak ağaç dalını koca bi kütüğün altına koyuyo itşe sonra düşüo kütük kafasını sonra kendisine gelio işte lapacı mükkemmel bir ağaç ev yapmış dio
''Kaptan suyunuz ISInmak üzere Yürüyen Merdivenlere Dikkat'' Faln cok güzel ya :D[signature][hline]So I'm
Breaking the habit
I'm breaking the habit
I'm breaking the habit
Tonight..

Lle maá quel Elándili RáVená
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RaVena, 09 Haziran 2004 13:30 tarihinde demiş ki:
Korsan Jack Cok Güzel Bi BölümÜ Daha Vardı
Lapacı Fare Deliğini Peynirle Kaplıo Fareler Yiyio pEYNiri Gemi Batıyor
Sonra Bunlar Adaya Düşüolar Tek Başlarına Jack Dio Lapacı Sakin Ol 10 dk Sonra Burdan Bizi Kurtarmaya Geliceklerdir Dio Hatta burda Bronzlanma Şansımız WaR Dio
Sonra ''10 Dakka Sonra'' Dio Gösterio
Jack Bağırıo LAPACII BURDA ÖLÜcezzzz Diye
Sonra Lapacı Dio üzülmeyin kaptan burda kendimize bi barınak yaparız sonrada kum ve cicek karışımından bi Boya yaparız dio Jack dio senin o mukkemmel tasarılarına ihtiyacımız yok ben kendime bi barınak yaptım diom ufak ağaç dalını koca bi kütüğün altına koyuyo itşe sonra düşüo kütük kafasını sonra kendisine gelio işte lapacı mükkemmel bir ağaç ev yapmış dio
''Kaptan suyunuz ISInmak üzere Yürüyen Merdivenlere Dikkat'' Faln cok güzel ya :D

anlattığın bölümü 5 kereden fazla seyrettim fakat senin yazını 2 kere okudum zar zor anladım :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

eheh bide o iskocyalı jack ve lapacı nın hazine avına cıktıklarında jack suya düşüyordu. lapacıda "aa kılık değiştirmiş bir balık. kaptanın kılığına girip bizim banka hesaplarımızı kredi kartı numaralarımızı ele geçirmek istiyor. hadi sopalayalım onu" demeside yarıyo:p[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

heh işte benim ilk mesajımda bahsettiim bölüm buydu

ama orda hazine yoktu ya
deniz canavarı wardı bi tane kocaman bişi
onu yakalıcaklardı

lapacıda "deniz canavarı kaptanın taklidi yapıo bakın bakın" diodu

o bölümün sonu enteresandı
böle bi tv show una ışınlanıolardı
zart die bitiodu bölüm sora
Sosyal ağlarda paylaş

Bi zümrütü mü ne bulmaya gittikleri bölüm çok güzel di bi sürü adaya gidiyolar bi yerin koruyucusuda peluş bi ayı tüm herkesi parçalıyodu felan.
Aynı bölümde kaptan sihirli değnekle kapıyı açmaya çalışıyo her seferinde kapı çarpıyodu buna...
Bi de bunla film çekiyolar her seferinde bi dinozor yiyodu bunu çok güzel çizgi filmdir bi de casus köpekler güzel oluyo bazen...

[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]
Ben kimim?
Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim

[Bu mesaj Cd- tarafından 12 Haziran 2004 00:14 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...