Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 4-5 yer 7-8 atar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 atar, güneşe karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 rüzgarıda arkasına aldımı arda tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Zegna said: gs bu futbol ile 4 5 yer derbilerden bence. 9 10 da atar. aa söylenmiş. :D aklın yolu 1. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 hayal kurmak bedava tabi, aynen devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Böyle hakemlerle şampiyonluk mübah zaten size Emre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 sanırım bazı arkadaşlar orta sahada ayhan yerine barışın olması ile ( ki barışı bile tutmam ama ayhanın yanında nispeten futbolcu kalıyor ) ortasaha oyun ve hakimiyetinin ne kadar değişiklik gösterdiğini farkedebildi. Tabi şimdi bazı usta yazarlar " e denizli ile antep bir mi diyecek, yok Galatasaray kendi sahasında oynuyordu diyecek vs. vs. vs. ". Ben at gözlüğü kullanmayan arkadaşların çok rahatlıkla farkı görebileceğine inanıyorum. Ayrıca Aydın ve Kewell değişikliğinin ise oyunu ve skoru ne kadar etkilediğini ise söylememe gerek yok sanırım. Yanlız bütün bunların dışında birşey daha tespit ettim. Her ne hikmetse Aydın ve Ayhana asist yapmaya bayılan Arda efendi, son 2 maçtır çok net poziyonlarda topu arkadaşlarına bırakmak yerine kendi olur olmaz kaleyi zorluyor. Örnek : Antep maçında savunmanın ayağından kayarak çaldığı toptan sonra yanında bomboş adama topu vermeyip kaleye şut attı. Denizli maçında ise hemen hemen aynı pozisyonda içeri girdikten sonra bomboş bekleyen Barosa topu bırakmak yerine yine kaleyi zorladı. Hucum adamı bencil olmalı evet, buna katılıyorum, ama bu kadar net pozisyonları da paylaşmalı ve kesin sonuca gitmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Ben hepsini gectim. Penaltı golu, yada şöyle oynadık 2 attık 3 yedik 3 yedik 5 attık bunlara bakmıyorum. Benim şuan baktıgım, cok uzun zamandır görmedigimiz calışmalar galatasarayda oluyor. Kornerlerde yapılan calışmalar, saha içindeki sistemli ataklar hiç birşey olmasa bile bunlar mutlu ediyor Not: denizli spor'un orta sahayı gecme gibi bir cabası yoktu. Böyle takıma karşı ne bekliyorsunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 HarryKewell bence sen futbol izlemeyi bırak. Plaj voleybolu falan izle. Futbol senin için fazla kompleks çözemiyosun. Arda'nın antep maçında kapıp çektiği şutta herşey doğru biraz daha iyi vurabilse goldü zaten. Orda Baros'a pas çıkaramaz çünkü ofsaytta olma ihtimali yüksek. O an o kadarını göremezsin çünkü anlık enstantene. Pozisyon buldu ve vurdu yani bu kadar bencillikle suçlamak komik olmuş. Hele ki aynı maç 2 asist yapmış adamı bencillikle suçlamak tam ironi heralde... Ayhan-Barış karşılaştırman hakikaten komedi Barış daha çok koşuyor daha çok top kapıyor desen anlarım da Barış daha iyi pas atıyor hücum başlatıyor demek saçmalamaktan öte değil. Arada sırada gelip böyle saçmalayıp kayboluyorsun. Anlamsız eleştirilerle nereye varmak istediğini çözemedim ben açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 topun gerisindeki adamın ofsayt olamayacağını öğrendiğin gün sana futbol hakkında çok daha enteresan ve yararlı bilgiler vereceğim. Ama bütün bunları yapabilmen için öncelikle yazılarımı anlayabilme seviyesine gelmen lazım, bu biraz zor olsa da yardım edeceğim sana. Misal ; ben hiçbir zaman Ayhan ile Barışı kıyaslamıyorum, ben hep ayhanın takımın el freni olduğunu iddia ediyorum ki her maçta beni kanıtlarcasına hareket ediyor ayhan. Ayrıca ayhanın barıştan daha iyi pas atması hiçbirşeyi ifade etmiyor, zira bu takımda en iyi pasları Lincoln atıyordu, got it ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Kewel ve Finger'a Koskoca forumda FUTBOL konuşan az sayıda insandansınız, az yukarıya bi göz gezdirin bakıyım, 8-3,5-7 bilmemne. Ahmet Çakar vs Ziya Şengül tadında gidiyo tartışma. İkinizin de hemen hemen her yazdığınızı okuyorum, bazılarını beğenmiyorum, bazılarına katılıyorum, bazılarını saçma buluyorum (kewel'in bence anlamsız sabri düşmanlığı gibi) ama okuyorum. LÜTFEN, görüşlerinizi yazmaya devam edin ve birbirinizi kırmadan tartışın, olur mu? Bakın en az bir okurunuz var burada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 sostizm said: (kewel'in bence anlamsız sabri düşmanlığı gibi) Ben Terim Sabriyi ilk oynattığı zamanlarda severdim, iyi işler yapardı, ama sonra gerek kişilik gerekse oyun olarak inanılmaz bozuldu, kızıyorum ona çok çünkü yazık etti kendine, ağzını tutup, çalışıp didinip, sahada sadece verilen görevi yapsaydı uzun seneler çok faydası olurdu, ama o güreşe daha çok ilgi duydu, yeşil sahalarda denedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 harrykewell resmen gs maç topiclerinin ahmet çakar hıncal uluç karışımı gibi bişey. alakasız bir yerde beyler bir dakika diyip saçma sapan eleştirlerle ilgi çekmeye çalışıyor. ayhan ile ilgili düşüncelerini birçok gsli zaten geçen konuda anlattı sana. hala inatla başka konularda aynı şeyi yazıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Zegna said: hayal kurmak bedava tabi, aynen devam :Dcya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 MacLeod said: harrykewell resmen gs maç topiclerinin ahmet çakar hıncal uluç karışımı gibi bişey. alakasız bir yerde beyler bir dakika diyip saçma sapan eleştirlerle ilgi çekmeye çalışıyor. ayhan ile ilgili düşüncelerini birçok gsli zaten geçen konuda anlattı sana. hala inatla başka konularda aynı şeyi yazıyorsun. kim neyi anlattı bana ? burada herkes görüş yazıyor, sende öyle yap, ayhan hakkında bir yorum yapacaksan yap, lafı geveleme ben direk söylüyorum işte her yerde, adam el freni, her topu eziyor, bütün topları geriye oynuyor, pres yapmıyor, takıma olumsuz hava veriyor, vs. vs. vs. sayayım mı daha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Ben sayayım, Ayhan çıktığı zaman takım dağılıyo, işler kötü gittiğinde "abilik" yaparak takımı toparlıyor, Ayhan dışardayken "takım savunması" bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ben tam tersini düşünüyorum :) o var iken takım gruplaşıyor, ayhan-aydın-sabri-arda vs.. bir grup oluyor, diğerleri ayrı bir grup, pas tercihini yaptığı adamlara bakarsan bunu rahatlıkla yakalarsın ayrıca savunma yönü çok zayıf, birebirde çok kolay geçiliyor, hemen her pozisyon yerde kalıyor, antep maçında ortasaha adamlarından yediğimiz şut sayısı meydanda ve ayrıca abilik yapıp diğerlerini tutacağına, açıyor gözlerini kocaman, saldırıyor Allah ne verdiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 allah sabır versin beyler, harrykewell muhteşem yorumlarıyla ayhanı analiz etmiş tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 pati de user lari ignore etme, mesajlari gormeme secenegi yok di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 var dredan, çok kolay adımı görünce bir sonraki posta geçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 draedan said: pati de user lari ignore etme, mesajlari gormeme secenegi yok di mi ? gül geç, bu tipler 2 topicde kimse yanıt vermezse 3 üncüde yazma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Bir gün gelir de insanların söylediklerini anlamaya başlarsan Harry Pıtır, ozaman belki biraz ilerleyebilirsin. Ben Baros ofsaytta demedim sadece Arda bunu o an çözemeyebilir ve ofsayt olabiliceği ihtimalini göze alır dedim. Ayhan tabi ki bir Xavi değil ama elde olanın en iyisi bu. Yerli olarak daha iyisi varsa göster alsınlar. Eleştiri körü körüne yapılmaz, eleştiri yapıcı olur mesela x oynatılsa daha başarılı olur gibi. Eğer daha iyi bi önerin yoksa sadece sağa sola şu kötü bu kötü demekle olmuyor yürümüyor bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 gs şampiyon bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 DeathFinger said: Bir gün gelir de insanların söylediklerini anlamaya başlarsan Harry Pıtır, ozaman belki biraz ilerleyebilirsin. Ben Baros ofsaytta demedim sadece Arda bunu o an çözemeyebilir ve ofsayt olabiliceği ihtimalini göze alır dedim. Ayhan tabi ki bir Xavi değil ama elde olanın en iyisi bu. Yerli olarak daha iyisi varsa göster alsınlar. Eleştiri körü körüne yapılmaz, eleştiri yapıcı olur mesela x oynatılsa daha başarılı olur gibi. Eğer daha iyi bi önerin yoksa sadece sağa sola şu kötü bu kötü demekle olmuyor yürümüyor bu işler. Arda senin sandığın kadar ince düşünebilseydi şu anda Messi ile yan yana oynuyor olurdu. Ayrıca her futbol oynayan adam ofsaytta düşmemenin kendi görevi olduğunu iyi bilir, kimse acaba bu adam ofsayt mı değil mi diye düşünüp pas atmaz. Ayhanın yerine oynayabilecek Barış ve Serkan Çalık var bizde, hadi onlar bile olmasa Paf takımdan adam koysun razıyım, hiç değilse genç deriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 lololol arda da odun evet ayrıca bu adam ofsaytta mı diye düşünmeden pasa atanlar kartalsporda falan bile sevilmiyorlar, uyandırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar