Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Davranmasın öyle gitsin sevişsin sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 abi biribirine seni seviyorum aşkım diyen 2 erkek... yani bilemiyorum asdfzg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 sana ne arkadaşım sana mı atıyo tripi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Fistan said: gay olmaları üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Bende gülerim işte.Komik geliyo hıh falan filan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 aquila said: sana ne arkadaşım sana mı atıyo tripi. sanane arkadaşım sen neden alındın bu kadar? sana mı komik dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 bence kız triplerini çekmektense erkek erkeğe sorunlarını çözmeye çalışmalarına saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 bella çok sinirli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 bu neden komik peki trip attığı için mi? Bella said: oh yeah kişisi said: yok hayır... Kesinlikle öyle değil... beni sevdiğini söylüyor... Hiç ayrılmayalım diyo... Nazar değmesin diye anlatmamıştım; bana bi gül aldı geçenlerde... Çok romantik.. AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 oha ne dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ELLERİM TİTRİYO!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 bence nihanım genel olarak komik ve neselidir ama bu konuda ciddi:> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 O forumdakileri okuyup, rahatsız olup, gay olmadığınızı belirtip rahatlama ihtiyacı mı duyuyorsunuz anlamadım ki? Anladık gay değilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 haklısın askım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ulaş bi ara aspavaya gidek <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 burtonesk said: bu neden komik peki trip attığı için mi? Bella said: oh yeah kişisi said: yok hayır... Kesinlikle öyle değil... beni sevdiğini söylüyor... Hiç ayrılmayalım diyo... Nazar değmesin diye anlatmamıştım; bana bi gül aldı geçenlerde... Çok romantik.. AHAHAHAH O da erkek erkeğe gül aldı diye komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ofc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 @nihan, abi gül alması falan canlandırdım komik bence hor gördüğümden değil homofobik insanları sevmem ben artı olarak.gay arkadaşlarım mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 e gülü hep erkek almıyo mu zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 erkeğe mi alıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ahah gene bellaya patladı millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 mukadderat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 kime aldığının önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 başlığı hep grip oldum diye okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 barbu said: vivavale said: barbu said: abi o nasıl bir site. offff. kisisel bolumune girmeyin diyene de burda laflar hazırladım. senin yuzunden oraya girip mesajları okudum :(:( bebeym seni uyarmıstm oha ilk belirtiler kacııınnnnn BANLAYIN BUNU!!!. LUTFEN :( aaa bebeym neden öyle diyosun bana kalbimi kırdın :D aahhaa abi saygımız sonsuz insanların tercihleri ama alısık olmadıgımızdan garip gelio kabul edersiniz ki burası hollanda diil.ama paticik evt sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar