Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 lisede gay diye dalga geçip üzüp durduğum arkadaşımı biraz önce eşcinsel haklarıyla ilgili bi yürüyüş fotoğrafında alkış tutarken gördüm. facebookunu biraz daha karıştırdığımda durum fenaydı. homofobik, gayleri döven falan bir insan değilimdir yanlış anlaşılmasın, lise 1'de de salaktık işte dalga geçiyoduk. ama garip oldum lan. çok garip oldum. bu ne yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 mesaj at destek ver adama bence. affettir kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Ee gaymis iste adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Buyse said: mesaj at destek ver adama bence. affettir kendini. bence yapma kaptırma g.tü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 abi 5-6 ay önce adamla karşılaştım slm verdi muhabbet etmeye çalıştım kaçtı gitti. meğer bu yüzdenmiş. çok ilginç lan. adam meğer lisede hep bunla uğraşmış garip oldum yine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Ya senin yaptğın güzele güzel demek gibi bişey olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 flatliners Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ahahahahha adam gay olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Gay doğulmuyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 bende ilkokulda bi arkadaşımı gay olduğu düşüncesiyle arkadaşlığımı kesmiştim . Ama çocukta bi yumuşaklık vardı hani fazlasıyla ilkokul dediğimde 8.sınıftı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Abi gayler için neden üzülüyorsunuz. Adam öyle mutlu olduğu için o yolu seçmiş. ne güzel mis gibi gay işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 bizimde vardı ortaokulda. yıllar sonra facebookta baya bi feminen pozlarını görünce bende garip olmuştum. ben değil ama sınıftaki herkes top diye dalga geçiyordu adamla. oda bora gencerin hadi hadi şeker klibindeki dansı yapıyordu bütün gün sınıfta. yani çocuktu sonuçta dalga geçmeselerdi böyle olmazdı belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Evet çok var böyle vaka.Genelde dalga geçilen çocukların sonu o yolda bitiyor.En basitinden lise arkadaşımla dalga geçerlerdi sınıfça.Sonunda çocuk sarhoş olup şişe çevirmede itiraf etti hıçkıra hıçkıra ağlarken.Herkez donup kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 http://www.ucangay.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 üstteki mesajlardan birine yanıt yazcaktım şu siteyi görünce ne yazacağımı hangi mesaja yazacağımı unuttum oha lan siteye bak çok garip geldi kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 linki verilen sitenin kisisel bölümüne girmeyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 site gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Bu siteye girenler 24 saat içinde gay oluyomuş. gerçek bu. oh wait. o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ilk post şahane lan okuyun onu !!! AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 vivavale said: linki verilen sitenin kisisel bölümüne girmeyin :( ay ben girdim. kişisel sorunlar BENİ ÖPTÜ kısmı çok fena ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ABİİİ girmeyin google analyticsden bakacaklar paticik.com dan bi sürü kişi girmiş. ZATEN sitenin adı PATİCİK gözünüzü seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 OHA ÖPÜŞMEYLE İLGİLİ BİŞELER VAR edit: OHA BOŞVERİN ÖPÜŞMEYİ ŞAAPMA İLE İLGİLİ ŞEYLER VAR MENİ ANAL FİLAN DİYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 olum bi moderator gelsin kaldırsın şu linkin tıklanabilirliini url kalsın bitek tıklanamaz halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 oh yeah kişisi said: yok hayır... Kesinlikle öyle değil... beni sevdiğini söylüyor... Hiç ayrılmayalım diyo... Nazar değmesin diye anlatmamıştım; bana bi gül aldı geçenlerde... Çok romantik.. AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Bİ ERKEK Bİ ERKEĞE GÜL ALIYOR böyle işin romantizmini... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar