suvras Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 yarın işe başlıyorum sonunda bi alışveriş merkezinde bi reyonda tam da bilmiyorum ne yapacağımı ama sağlık raporu sabıka kaydı istediler bakalım yarın 9.30 da iş başı yapıcam. zaten 1 ay çalışcam 600 kağıt artı sigorta. internet sitesi ajans majans uğraşıyordum bi ara. parayı 3 ay 4 ay geç ve parça parça alınca bi de bunu deneyelim bakalım nasıl olcak bilmiyorum. baya yere de başvurmuştum hiç biri olmadı şans eseri alakasız bişi çıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Hayırlı olsun kolay gelsin başarılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 metinlerdeki dilbigisi ve imla hatalarını düzeltecekmişsin. konuştum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 hayırlı olsun. gece hayatına meraklı bi tipsen, daha önce çalışmadıysan veya tatilden yeni döndüysen ayak uydurman biraz zor olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 600 lira için çalışan adamın ne gece hayatı olcak : ) olsa olsa arkadaşlarla üç beş kişi toplanıp içmek olur bi evde. bu arada para demişken benim t-touch dokunmatik saatim vardı ya geçen baktım 1.200 filan a satılıyor ben kaça satabilirim satsam baya da pahalı bişimiş hediye diye 1 ay takıp kenara atmıştım 3 sene oldu şimdi fark ettim. satılır mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 koy bir siteye hocam, çıkar birileri. her kitabın bir okuru, her okurun bir kitabı vardır! işin de hayırlı olsun ayrıca. yorucu olur muhtemelen. bir de mango'da çalışıp 3,5 milyör eski tele kazanan yakinim var. reyon bilmemne şefi. yani senin gibi 7 adamın başında (maaş hesabıyla buldum 7'yi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 hadi hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 evet ne satıyosun reyonda söyle bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Brigand said: evet ne satıyosun reyonda söyle bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 kırtasiye işte defter kalem vs gereçler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ayakların seni öldürecek alışana kadar h. olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 suvras said: 600 lira için çalışan adamın ne gece hayatı olcak : ) olsa olsa arkadaşlarla üç beş kişi toplanıp içmek olur bi evde. bu arada para demişken benim t-touch dokunmatik saatim vardı ya geçen baktım 1.200 filan a satılıyor ben kaça satabilirim satsam baya da pahalı bişimiş hediye diye 1 ay takıp kenara atmıştım 3 sene oldu şimdi fark ettim. satılır mı acep ben baktım da, eğer doğru baktıysam çok güzel saatler. ama neden kadar pahalı çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bos durmaktan iidir,basarılar kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar