Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarın işe başlıyorum

suvras

Öne çıkan mesajlar

yarın işe başlıyorum sonunda bi alışveriş merkezinde bi reyonda tam da bilmiyorum ne yapacağımı ama sağlık raporu sabıka kaydı istediler bakalım yarın 9.30 da iş başı yapıcam. zaten 1 ay çalışcam 600 kağıt artı sigorta. internet sitesi ajans majans uğraşıyordum bi ara. parayı 3 ay 4 ay geç ve parça parça alınca bi de bunu deneyelim bakalım nasıl olcak bilmiyorum. baya yere de başvurmuştum hiç biri olmadı şans eseri alakasız bişi çıktı...
Sosyal ağlarda paylaş

600 lira için çalışan adamın ne gece hayatı olcak : ) olsa olsa arkadaşlarla üç beş kişi toplanıp içmek olur bi evde. bu arada para demişken benim t-touch dokunmatik saatim vardı ya geçen baktım 1.200 filan a satılıyor ben kaça satabilirim satsam baya da pahalı bişimiş hediye diye 1 ay takıp kenara atmıştım 3 sene oldu şimdi fark ettim. satılır mı acep
Sosyal ağlarda paylaş

suvras said:

600 lira için çalışan adamın ne gece hayatı olcak : ) olsa olsa arkadaşlarla üç beş kişi toplanıp içmek olur bi evde. bu arada para demişken benim t-touch dokunmatik saatim vardı ya geçen baktım 1.200 filan a satılıyor ben kaça satabilirim satsam baya da pahalı bişimiş hediye diye 1 ay takıp kenara atmıştım 3 sene oldu şimdi fark ettim. satılır mı acep

ben baktım da, eğer doğru baktıysam çok güzel saatler. ama neden kadar pahalı çözemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...