MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Giden oldumu bu akşam güzeldi. Ama kafamda güzeldi bişi annamdım pek onun için. Erkin koray biraz salakdı. Gerisi iyyidi.[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: nedanko, 11 Haziran 2004 01:39 tarihinde demiş ki: Erkin koray biraz salakdı. höYt! çarpılırsın valla...!![signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: nedanko, 11 Haziran 2004 01:39 tarihinde demiş ki: Erkin koray biraz salakdı. Gerisi iyyidi. tam tersi mvö çoo....ook sıktı erkin koray ise tam anlamıyla mükemmeldi, adam yaşayan efsane olduğunu gösterdi resmen. insanları coşturmayı çok iyi biliyo adam[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 11 Haziran 2004 18:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Erkin Koray'a kalamadık ama Mor ve Ötesi fena deildi bence..Organizasyon iyiydi seneye KALFEST icin biraz bilgi ve fikir aldık.. hehe bizimki daha güzel olcak seneye dimi ege :P[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: abuzittin, 11 Haziran 2004 21:47 tarihinde demiş ki: Organizasyon iyiydi seneye KALFEST icin biraz bilgi ve fikir aldık.. aman abi senden bi dahaki seneye daha ii bi KALFEST beklioz :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Ben sadece erkin için geldim zati. Ama o yabancı şarkıları soledi sevmedim. Ben akrebin gözlerini beklerdim..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: nedanko, 12 Haziran 2004 01:37 tarihinde demiş ki: Ben akrebin gözlerini beklerdim.. evet ya akrebin gözlerini bedne çok bekledi mama çalmadıalr off said: abuzittin, 11 Haziran 2004 21:47 tarihinde demiş ki: hehe bizimki daha güzel olcak seneye dimi ege :P tabi olm bomba olacak bomba[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 erkin'i mor ve ötesi'ni bırakın da bir önceki gün babazula neydi oyle yaa bitirdi beni resmen hele o klavyeci ilk defa dinledim babazulayı ve hayran kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 babzula die aratsana 2 gün onca açtım topic. Hayranlığımı belirttim yok oyle bir grup..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar