Qui Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 North America ve Oceanic için 750mb'lık 1.3.1 prepatch yayımlandı. Bir kaç gün içinde de European gelecek. Patch note'lar var mı bir yerlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 us versiyonunu şimdi ceksek eu da kullanabilirmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Ah hazır pach topicği varken bende bir soru sorucam. Ben wh ilk çıktığında 1 ay kadar oynadım sonra wow dönüş yaptım şimdi gene dönmeyi planlıyorum ve o serverın yeni açıldığı zamandan bu zamana kadar kaç gm kadar bir pach geldi?Bilen mutla biri vardır bu konuda yardım ederse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ben de ilk bir ay oynadıktan sonra bıraktım,gecen hafta kendi orjinal dvd lerinden yükledim üstüne 2.5 gb civarı patch yüklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 us versiyonunu ceksek de adamlar patch'i eu'da release etmeden kullanamayız malesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 @slayer77 Server patch yüklemesini hızlı yapıyor ama 2,5gb işkence. Ben 2gb deyken dönmüştüm. Sanırım oyunu c/p yapıp kendi bilgisayarına attığında çalışıyor. Bir arkadaşından alıp atarsan daha hızlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bugün geldi patch hayvan gibide maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 iyi bi patch olmuş (güncelleme olduğunu sonradan gördüm phww) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Ancalagan said: iyi bitch olmuş gibi Amanın ne yazmışım :d iyi bir patch olmuş yazım ama o sırada makine takıldı bitch die çıktı :d bi mod düzeltirse sevinirim. kusura bakmayın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 açılsada baksak ne zaman açılacak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 abo 903 mb diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 sınırlı neti olanları sıkıntı basacak galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bende patcher çalişmiyo %0 da bekliyo öle patch boyutu falamda yazmıyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 belli bi süre bekleyip patchlemeye başlıyor normalde ama bilemiyorum genede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 önceden indirebiliyordunuz dosyaları, linki vardı launcher'dan. ben öyle yükledim, şu anda sadece dosyaları harmanlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Oyuna girdim şimdi. Çok güzel olmuş. Girişteki arayüz değişmiş değişik geldi biraz. Şimdi görebildigim kadarıyla "g" ye basınca guildler falan cıkıyor otomatik. Friend listesi falan değişmiş. Şimdilik farkına varabildiklerim bunlar. ama güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bu arada bişi dikkatimi çekti, 900 mb patch yayınladılar. başka bi oyunda olsak millet saatlerce server beklerdi. Yiğidi öldür hakkını ver, gördüğüm kadarıyla serverlar açık ve çalışıyor. GOA 'ya helal olsun! darısı diğer MMORPG'lerin başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 GOA'ya hiçbir şeyimi helal etmem :p Oyuncu kitlesiyle de alakası var aslında, nerede çokluk orada bokluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 işin çok teknik yanını bilmem ama tek sebwp oyuncu sayısı değil bence, yine de takdire şayan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Yeni guild ve addon menüleri süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 baslangıc menüsü karakter menüsü felan hızlanmış iyi olmuş yalnız daha önce hic crash to dekstop yasamıyodum bu patchle banada nasip oldu görmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Sam said: önceden indirebiliyordunuz dosyaları, linki vardı launcher'dan. ben öyle yükledim, şu anda sadece dosyaları harmanlıyor. bende o loader işe yaramıyor,yukledi eleman bela gibi bir sey, install diyip oyuna girince tekrar yukluyor eleman 900 mb, ne install ettin lem 2 saat diye soruyorum ama o bana retrieving hede hodo diyor. neyse keepler nasil? daha 240 mb var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 t3 senaryolardan max 5k exp geliyo bu patchlemi geldi yoksa bug felanmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Asgard said: t3 senaryolardan max 5k exp geliyo bu patchlemi geldi yoksa bug felanmı acaba yok hocam. Öyle değil. Onu bende farkettim. Scenario içinde topladığın o 5k exp. Eğer kazandıysanız scenarioyu geliyor ayrıyeten exp. Ama o listeye sadece scenario içinde topladığın exp yazılıyor.Scenario bitiminde aldığın hesaplamıyor. Benim gördüğüm bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 evet daha dikkatli inceleyince anlaşıldı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar