Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.3.1 Patch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ah hazır pach topicği varken bende bir soru sorucam.

Ben wh ilk çıktığında 1 ay kadar oynadım sonra wow dönüş yaptım şimdi gene dönmeyi planlıyorum ve o serverın yeni açıldığı zamandan bu zamana kadar kaç gm kadar bir pach geldi?Bilen mutla biri vardır bu konuda yardım ederse sevinirim.
Mesaj tarihi:
@slayer77

Server patch yüklemesini hızlı yapıyor ama 2,5gb işkence. Ben 2gb deyken dönmüştüm. Sanırım oyunu c/p yapıp kendi bilgisayarına attığında çalışıyor. Bir arkadaşından alıp atarsan daha hızlı olur.
Mesaj tarihi:
Oyuna girdim şimdi. Çok güzel olmuş. Girişteki arayüz değişmiş değişik geldi biraz.

Şimdi görebildigim kadarıyla "g" ye basınca guildler falan cıkıyor otomatik. Friend listesi falan değişmiş. Şimdilik farkına varabildiklerim bunlar. ama güzel olmuş.
Mesaj tarihi:
bu arada bişi dikkatimi çekti, 900 mb patch yayınladılar. başka bi oyunda olsak millet saatlerce server beklerdi. Yiğidi öldür hakkını ver, gördüğüm kadarıyla serverlar açık ve çalışıyor. GOA 'ya helal olsun! darısı diğer MMORPG'lerin başına
Mesaj tarihi:
Sam said:

önceden indirebiliyordunuz dosyaları, linki vardı launcher'dan. ben öyle yükledim, şu anda sadece dosyaları harmanlıyor.

bende o loader işe yaramıyor,yukledi eleman bela gibi bir sey, install diyip oyuna girince tekrar yukluyor eleman 900 mb, ne install ettin lem 2 saat diye soruyorum ama o bana retrieving hede hodo diyor.

neyse keepler nasil? daha 240 mb var
Mesaj tarihi:
Asgard said:

t3 senaryolardan max 5k exp geliyo bu patchlemi geldi yoksa bug felanmı acaba

yok hocam. Öyle değil. Onu bende farkettim. Scenario içinde topladığın o 5k exp. Eğer kazandıysanız scenarioyu geliyor ayrıyeten exp. Ama o listeye sadece scenario içinde topladığın exp yazılıyor.Scenario bitiminde aldığın hesaplamıyor. Benim gördüğüm bu.
  • Yeni Oluştur...