Pescz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Slm arkadaşlar, Bende şu an core 2 duo, 3gb ram, ama 128 mb mobile intel ekran kartı olan bi laptop var... Bilgisayarda hangi oyunları rahat oynarım? Ne tavsiye edersiniz? Biliyorum eski oyunlar diyeceksiniz ama, hangileri beni baymaz, şöyle yeni oyunlar tadında zevk verir? Veya bildiğiniz benim laptopun kaldıracağı yeni bir oyun var mı? Saygılar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 x2600hd ekran kartı ve 2gb ram olam dizüstü bilgisayarımda son 1 yıla kadar çıkan hemen her oyunu meidum/high arasında oynamıştım. Halflife serisini oynamadıysan oyna bence, Assassin's Creed fena değildi. Biraz da ne tür istediğine bağlı aslında daha detaylı yardım etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ac yavaş oynasın bence =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 assasins creed 128 lik ekran kartinda calismaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Low/meidum arası çalışır bence. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 worms world party Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pescz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 abi oyun türü aslında farketmez... ama mesela devil may cry 4ü açmayı denedim, daha giriş videosunda oyun yavaşlamaya başladı sonra zaten aşırı ısınmadan kendini kapattı... oyun kısmını göremedim bile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 intel mobile ekran kartı ile 3d grafiği olan çok az oyunu oynayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 prehistorik 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ko oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 call of duty 1-2 half life ın tüm oyunları need for speed in tüm oyunlaır rise of nations eğer strateji de severim diyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pescz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Cado saol, saydığın oyunlar süper, ama hepsini bitirdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 intel mobile dandik ekran kartı. ice tower felan derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 icy tower güzeldir. caesar 4'ü falan da oynarsın o bilgisayarla, türü seviyorsan bir dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 tropico 1&2 roller coster tycoon serileri dota :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Pescz said: abi oyun türü aslında farketmez... ama mesela devil may cry 4ü açmayı denedim, daha giriş videosunda oyun yavaşlamaya başladı sonra zaten aşırı ısınmadan kendini kapattı... oyun kısmını göremedim bile =) her türlü flash oyunu, sonra web text based oyunları oynarsın hem de hiç kasmaz tabii internetin hızlıysa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar