CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ZaugnaKhaldun said: dinan gelirse efe de beni çeksin, ben de gelirim sdf oha göte bak sen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 fedeyle dinan gelsin plx. bi de efe parası ne kadardı? bi de bi de gidip updateleri yapsana tf2yi falan halletsene merak ediyorum o oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Biri benle gelirse yapraım tek başıma gitmem korkarım sıkılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 gelirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 yerim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 :mimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 asfsdf efe beni yazmışsın da ben izmirde stajdayım ya =/ 4 eylülde dönücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 nerede stajdasın izmirde yiğit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 LAN YAPALIM DİYE YAZMIŞIN MESAJI YAZRIM TABI ADAMI HASTA ETMEYIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 yapalım ama bir hafta sonrasında yapalım nolur :( 16 saat olsun hatta tüpraştayım arda bornovada kalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 TÜP PATLASIN UÇARAK GEL EMİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 gelcez tabi kaçarmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Holy said: tüpraştayım arda bornovada kalıyorum içim yandı. tüpraşta staj yapıcaktım.zorunlu değil stajım diye almadılar.ühühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 kim ne patch istiyor? biz bf2yle tf2 için indiriyoruz bişeyler başka ne var söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 abi sticky yapma ya görünmüyo böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Hmm left4dead olsun, sonra CoH olsun patchli. Şu dotaya benzeyen yeni oyun olabilir mesela. Olsun bişeyler. CoD baymaya başladı diycem de yenemediğim için baydı. BF2 oynayalım ben onda yeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Abi bu bölümün modu neden Arda ki? Efe mod olsun buraya, ne kadar buluşma varsa Efe organize ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 o dotaya benzeyen yeni oyun heroes of newerth ise lan desteği falan yok zaten onda salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Demigod değil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Kaede said: o dotaya benzeyen yeni oyun heroes of newerth ise lan desteği falan yok zaten onda salla yok oynadılar onu da leş bi oyun kule yiyen tipler var cod daha uzun dönsün sabahtan gelir rank kasarım xD edit: burası gizli bölüm degil küfretme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Spidee said: Abi bu bölümün modu neden Arda ki? Efe mod olsun buraya, ne kadar buluşma varsa Efe organize ediyor. HADİ KOÇ sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 demigoda öyle ahım şahım balance patchi gelmedi yanlız oynanır yani ama çok sıkıcı kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Coh'a expension ve patch gelsin. tales of valor şart değil ama opposing fronts olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Feritle gittik bi bf2 yatpım o kadar tatilden dönünce halledicem evde indirip götürücem oraya ama bana site falan verin indirim götürüyim oraya hadi canlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar