The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Greeny said: bu da mı gol diil! Ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Update! Kızlar dün gene geldi, yanlarında erkek yoktu. Oturdular içiyorlar gene nargileyi, 2 tane de bira verdim. Sonra dükkanda kimse kalmadı oda müşterileri odalarında, dışarıdan kimse yok. Ben de aldım nargileyi koydum onların tam zıt köşesine en uzağa oturuyorum. Kızlardan biri geldi, ne içiosun dedi, dedim çilek. Denedi beğendi, gel dedi konuşuruz bizim oraya. Aldım nargilemi gittim, konuştuk sonra o iki tane apaçi geldi. Beni gördüler geldiler oturdular bayağı gerilim oldu ama çok da tın tabi. Sonra kızlar dediler burda disco yok mu, dedim yok olymposta var en yakın, aa biliyoruz dediler. Dedim gidelim isterseniz yarın gece, tamam dediler. Elemanlar kalktı gitti birşey demeden. Sonra çok eğlendik, akşam olymposa gidiyorum :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 adam inanmış.saşdlkjasşdlka gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 oha abi olaya gel :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 akşam o apaçilerin geçtiği yollardan geçecen. o apaçilerin geçtiği yollardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 o apaçilerin geçtiği yol olmamaya dikkat et yine de =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 apaçiden korkucak olsak çayı şekersiz içmezdik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 HELAL BE, ASLAN ! ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ahah bazısı çok sakat çıkıyor yalnız o apaçilerin aman dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Oha lan ben gittim herif icraata başlamış yapılır mı lan bu! Neyse Çağtay artık depo mepo idare edersiniz aauheuha Bu arada lütfen benim yatağımı temiz tutun önümüzdeki hafta gelebilirim yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 o kıroların öptüğü dudakları mı öpecen şimdi sen sırf dudaklara bırakmamışlardır kalıntılarını bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 "midye dolma" said: o kıroların öptüğü dudakları mı öpecen şimdi sen sırf dudaklara bırakmamışlardır kalıntılarını bir de harbi çok iğrenç ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 "midye dolma" said: o kıroların öptüğü dudakları mı öpecen şimdi sen sırf dudaklara bırakmamışlardır kalıntılarını bir de ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Bu gece mi gidiyon şimdi sen o kroların seviştiği kızlarla sevişmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 "midye dolma" said: o kıroların öptüğü dudakları mı öpecen şimdi sen sırf dudaklara bırakmamışlardır kalıntılarını bir de hakkaten lan hiç düşünmedim. oha gitmem ki allah belanızı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 güzelce yıka sabunla kızları önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ahaha libidosunu düşürdünüz adamın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 MODERN TÜRK ERKEĞİNİN GÜCÜNÜ GÖSTER ONLARA DOSTUM. Senin gibi okumuş bir birey olarak sen gol atınca ben de atmış sayılacağım gibime geliyor. Devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 çok moralim bozuldu abi. dükkandan çıkamıyorum fln diim bari bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Ya yıkanmıştır kızlar yaz mevsimi devam götür kütür kütür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 abvblizzard said: MODERN TÜRK ERKEĞİNİN GÜCÜNÜ GÖSTER ONLARA DOSTUM. Senin gibi okumuş bir birey olarak sen gol atınca ben de atmış sayılacağım gibime geliyor. Devam. yalnız almanlar yenilirse biz de yenilmiş sayılırız bunu da biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar