Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 egzotik deneyim yaşamak istemiş ecnebiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Black-ice biz aquila ile msn'de konuştuk anlaştık mutabık olduğumuz nokta şu: olmadı hocam. başka topicte tekrar dene. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 oha heralde olmadı herifin antalya topiği kişiselde kabak gibi duruo ben garbıclıyodum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 üzgün değiliz, kararımız sondur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 yok yok sen yine de beceremedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 bilader sizin yüzünüzden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 black ice ı şahsen tanıdğımdan biliyorum heralde adamın olmadığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 greeny apaçileri tanıyo otelin çalışanları yazmış okumadan kandırmaya çalışıyosunuz ya, başarısız trollcükler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 YER MİYİM LAN BEN bizim otelin çalışanları değil geçri hayatımda ilk defa gördüm fçaösmd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 şimdi ben yanıma 2 kız alsam gelsem benim arkamdanda mı böçyle konuşcan sen ? senden işletmeci olmaz hacım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 müşteri velinimet fln değil abi, ayrıca apaçi dedim sadece. kendileri de biliyordur sanırım apaçi olduklarını. emo gibi bir sınıf işte. apaçi olup ben apaçi değilim diyen olabilri mi? hayıııııııııııııır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 müşteri ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 arda bey olsaydı keşke yine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 aquila said: lan oluru ne, adam görmüş kızları, algısında sorun yoksa, şişman zayıf farketmiştir heralde. aquila said: ben de ingiliz hatunlardan biriydim, çok ayıp ettin. bende neden bu kadar sinirlendin diyodum edit: lan gol atcaz ofsayt olmuş pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ben orda içilen nargileydim. aferim. bana laf gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Greeny said: yok lan güzel kızlardı. kızlar giderken yapıştı apaçilerin dudaklarına. apaçi olucam bundan sonra bu ne lan inanamıyorum. bende bir bozukluk var inanamıyorum hoş değil bu dünya sdfjhsdf. bodrumda bir takım clublarda apaçilerin hayvan gibi saldırıp rus hatunları götürdüğünü görünce de bunları düşünmüştüm. Greeny said: aşkta şansım yaver gitmedi, facebook pokerde bile elime veriolar sdgjhdskfş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 anlamadım şimdi sende hatun yok mu , yoksa var ama apaçiler taş kız götürüo die mi sinirlisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 greeny nerden tanıon beni?? iyice trolle bağlandık. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 yok hani öyle olmaz böyle olacak dieceğdim olmadı sen de yemedin. konuşmayalım yollarımız kesişmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 gerçekten bazı insanların seks yapmaya hakkı yok. ulan allahın sandniggerı sen kim oluyon da avrupalı kızla yiyişiyon ulan sen kimsin, sarışın beyaz tenli kızla seks yapmak senin neyine? kıro! mağara adamları ya, bunlara veren kızlar da ölmeyi hak ediyor bence bu nasıl estetik anlayışıdır? 7 saniyede boşalan ter kokulu kebapçılarla seks yapıyolar güzel güzel yabancılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 "midye dolma" said: gerçekten bazı insanların seks yapmaya hakkı yok. ulan allahın sandniggerı sen kim oluyon da avrupalı kızla yiyişiyon ulan sen kimsin, sarışın beyaz tenli kızla seks yapmak senin neyine? kıro! mağara adamları ya, bunlara veren kızlar da ölmeyi hak ediyor bence bu nasıl estetik anlayışıdır? 7 saniyede boşalan ter kokulu kebapçılarla seks yapıyolar güzel güzel yabancılar ne yaptin basinda saat mi tuttun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 7 sn diyor ne saati kronometredir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 abi adam 7 saniyede de olsa boşalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 midye dolma dolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar