Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pek kişiselliği kalmadı ama..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Greeny said:

ulan biri benim evlilik planı yaptığm kızı öpecek, gebertirim yani. herif hiçbirşey yapmamış ilginç.

ben gebertmem. öperim.
çünü evlilik plan yaptıgım kız kuyruk sallayan tarzdaymış derim ve adama tşk ederim, nerdeyse kızla evlencekmişim diye.
Mesaj tarihi:
"midye dolma" said:

lolsünüz gerçekten. ben burada aslan kaplan gibi gerinip "ben olsam şöyle dalardım, böyle yamulturdum" diyenlerden değilken neden bana geliyor bu alay anlamıyorum. bahsettiğim olayı kendimi övmek için söylediğimi falan mı zannettin? çıplak elle bıçaklı veya tabancalı tüfekli adamları etkisiz hale getirebilen insanlar var bu dünyada. hadi kendine olan saygıyı geçtim, bir yakının ya da sevdiğin tehlikede olsa belki sen de yaparsın o an.

ama benim anlattıgım gerçek :(
Mesaj tarihi:
şimdi yine yanlış anlaşılmaz umarım dediklerim, ben adam olun kendinize laf söyletmeyin demiyorum. herkes kendi iyiliği için ne hissediyorsa onu yapsın, birinin diğerini gaza getirmesi hoş değil. adam benim yüzümden zarar görse benim vicdanım kaldırmaz şahsen.
Mesaj tarihi:
"midye dolma" said:

şimdi yine yanlış anlaşılmaz umarım dediklerim, ben adam olun kendinize laf söyletmeyin demiyorum. herkes kendi iyiliği için ne hissediyorsa onu yapsın, birinin diğerini gaza getirmesi hoş değil. adam benim yüzümden zarar görse benim vicdanım kaldırmaz şahsen.

Abi adam burdan gaz alıp gidip adamı arayacaksa,zaten ölsün.Oksijen israfi yani.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

Greeny said:

ulan biri benim evlilik planı yaptığm kızı öpecek, gebertirim yani. herif hiçbirşey yapmamış ilginç.

ben gebertmem. öperim.
çünü evlilik plan yaptıgım kız kuyruk sallayan tarzdaymış derim ve adama tşk ederim, nerdeyse kızla evlencekmişim diye.

bunu yazacağıdım tam.
Mesaj tarihi:
fede said:

keleşle balkondaki adamları avlıyodum ben de. ne günlerdi bw

bi gün üçün birini almışım. elde para kalmamış kalkan alamıyom. köşeyi döndüm çat kurşunu yedim. öldüm herhalde dedim. bi baktım, gömlek cebindeki blackberryme gelmiş. öyle.
Mesaj tarihi:
olum bi cheat indirmiştik biz aim hack böle.
adamların kafası hariç heryeri gri. kafalar kırmızı. silah kırmızıyı çekiyo otomatik kırmızıya ateş ediyor tabi hekşat direk.
sadece yürüyoduk mapte. sonra vestel sunucusundan banledilerdi.
Mesaj tarihi:
balkona pustum bi gün
elimde 4 6 var
6 v 6 yapıyoruz
önümden 2 kişi çıktı bi sıktı 2si de hekşat
sonra döndüm bomba çıkışına içeri baktım 2 si orda bi sıktım 2si de hekşat
sonra yakın çıkıştan 2 kişi üstüme geliyo sıka sıka dedim la noliy. bi sktım 2 si de hekşat. 3 mermiyle el bitti
Mesaj tarihi:
Ben olsam evlilik planları yapılcak bi kız olmadığını söylerdim.Böyle kızlardan korumak lazım herkezi.Kim olursa olsun it kopuk iyi kötü ayırt etmeden bu tarz kızlardan korumalıyız.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

olum bi cheat indirmiştik biz aim hack böle.
adamların kafası hariç heryeri gri. kafalar kırmızı. silah kırmızıyı çekiyo otomatik kırmızıya ateş ediyor tabi hekşat direk.
sadece yürüyoduk mapte. sonra vestel sunucusundan banledilerdi.

asdasa head shot script di galiba o cs beta 5 beta 7 dönemlerinden kalma.google yokdu o zamanlar netbulda aratacazda bulacaz die ne eziyet çekerdik bkz:wall hack bungee jump vs vs

edik:imla
Mesaj tarihi:
Abi işler sakat bence. Her zaman aynı şeyi ifade etmese de ceketli elemanlar, cinsellikle yan yana geldiğinde olay pis noktalara sürüklenir.

Adamı güzel dille kendinden uzaklaştıramıyorsan polise filan git.

Gerçi orada da evlilik dışı ilişkiden dayak yersin muhtemelen.
Mesaj tarihi:
ne biçim pati ya insan bi gider yardıma adam ölcekmiş lan göz göre göre fede gitmiş oda dalgasına! cık cık yakıştıramadım. nerde bu forumun ağır abileri reisleri? reis devir teslim töreni yapmanın zamanı gelmiş
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...