Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Greeny said: ulan biri benim evlilik planı yaptığm kızı öpecek, gebertirim yani. herif hiçbirşey yapmamış ilginç. ben gebertmem. öperim. çünü evlilik plan yaptıgım kız kuyruk sallayan tarzdaymış derim ve adama tşk ederim, nerdeyse kızla evlencekmişim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Midye almaya gidiyorum gelicem. nickinden canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 midye bu kadar ciddi olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 "midye dolma" said: lolsünüz gerçekten. ben burada aslan kaplan gibi gerinip "ben olsam şöyle dalardım, böyle yamulturdum" diyenlerden değilken neden bana geliyor bu alay anlamıyorum. bahsettiğim olayı kendimi övmek için söylediğimi falan mı zannettin? çıplak elle bıçaklı veya tabancalı tüfekli adamları etkisiz hale getirebilen insanlar var bu dünyada. hadi kendine olan saygıyı geçtim, bir yakının ya da sevdiğin tehlikede olsa belki sen de yaparsın o an. ama benim anlattıgım gerçek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 şimdi yine yanlış anlaşılmaz umarım dediklerim, ben adam olun kendinize laf söyletmeyin demiyorum. herkes kendi iyiliği için ne hissediyorsa onu yapsın, birinin diğerini gaza getirmesi hoş değil. adam benim yüzümden zarar görse benim vicdanım kaldırmaz şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 bana dokundu hacı adam ayarın allahını yemiş it falan demiş bi daha ararsa öm atıyorsun bana alıyorum arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 keleşle balkondaki adamları avlıyodum ben de. ne günlerdi bw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 "midye dolma" said: şimdi yine yanlış anlaşılmaz umarım dediklerim, ben adam olun kendinize laf söyletmeyin demiyorum. herkes kendi iyiliği için ne hissediyorsa onu yapsın, birinin diğerini gaza getirmesi hoş değil. adam benim yüzümden zarar görse benim vicdanım kaldırmaz şahsen. Abi adam burdan gaz alıp gidip adamı arayacaksa,zaten ölsün.Oksijen israfi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Fistan said: Greeny said: ulan biri benim evlilik planı yaptığm kızı öpecek, gebertirim yani. herif hiçbirşey yapmamış ilginç. ben gebertmem. öperim. çünü evlilik plan yaptıgım kız kuyruk sallayan tarzdaymış derim ve adama tşk ederim, nerdeyse kızla evlencekmişim diye. bunu yazacağıdım tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Elemanin uckuru herkesi germis lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 fede said: keleşle balkondaki adamları avlıyodum ben de. ne günlerdi bw bi gün üçün birini almışım. elde para kalmamış kalkan alamıyom. köşeyi döndüm çat kurşunu yedim. öldüm herhalde dedim. bi baktım, gömlek cebindeki blackberryme gelmiş. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 olum bi cheat indirmiştik biz aim hack böle. adamların kafası hariç heryeri gri. kafalar kırmızı. silah kırmızıyı çekiyo otomatik kırmızıya ateş ediyor tabi hekşat direk. sadece yürüyoduk mapte. sonra vestel sunucusundan banledilerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 balkona pustum bi gün elimde 4 6 var 6 v 6 yapıyoruz önümden 2 kişi çıktı bi sıktı 2si de hekşat sonra döndüm bomba çıkışına içeri baktım 2 si orda bi sıktım 2si de hekşat sonra yakın çıkıştan 2 kişi üstüme geliyo sıka sıka dedim la noliy. bi sktım 2 si de hekşat. 3 mermiyle el bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Ya kankiler noldu bu olay kusra bakmayında, param yetmediği için üç birle girdim sohbete... Dövdümü eleman ? Hetşak mı durum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 yattığın yanında kalsın be ne güzel mis çocuğa bişey açıklamak zorunda değilsin sanane ha çocuğu sevdiysen yattık de kız ortada kalır mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 öyle hekşat mı olur olm sen kimi yiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Ben olsam evlilik planları yapılcak bi kız olmadığını söylerdim.Böyle kızlardan korumak lazım herkezi.Kim olursa olsun it kopuk iyi kötü ayırt etmeden bu tarz kızlardan korumalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 niye, alsın patlak kızı görsün gününü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 "patlak kız" "patlak" "pat" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 POTLOTORUM LAN KIZINIZI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Fistan said: olum bi cheat indirmiştik biz aim hack böle. adamların kafası hariç heryeri gri. kafalar kırmızı. silah kırmızıyı çekiyo otomatik kırmızıya ateş ediyor tabi hekşat direk. sadece yürüyoduk mapte. sonra vestel sunucusundan banledilerdi. asdasa head shot script di galiba o cs beta 5 beta 7 dönemlerinden kalma.google yokdu o zamanlar netbulda aratacazda bulacaz die ne eziyet çekerdik bkz:wall hack bungee jump vs vs edik:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Abi işler sakat bence. Her zaman aynı şeyi ifade etmese de ceketli elemanlar, cinsellikle yan yana geldiğinde olay pis noktalara sürüklenir. Adamı güzel dille kendinden uzaklaştıramıyorsan polise filan git. Gerçi orada da evlilik dışı ilişkiden dayak yersin muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 kafası hariç kaç cm hekşatlık alan var ki zaten. adam noobmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ne biçim pati ya insan bi gider yardıma adam ölcekmiş lan göz göre göre fede gitmiş oda dalgasına! cık cık yakıştıramadım. nerde bu forumun ağır abileri reisleri? reis devir teslim töreni yapmanın zamanı gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 İzmir olsaydı aldırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar