Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 hakkaten tek suçlu kız ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 mevzu olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ole demeyin belkide kizin da kendice sebebleri vardir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 şaapmak için mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ne yapmak icin ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Uyudum uyandm hala gelmedi mi arkadş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 delimanyakcapkin said: ne yapmak icin ? :) edit: boşver tartışmaya giremem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 benim mesai bitio hala yok sen ne diosun. buarada is yerindede internet o kdr kotuki butun isler durdu ama nedense pati de problem yok butun gun buna sardim bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Üşüyoruz chewy reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 üşüyoruz chewy reis klimayı kapat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 topicin ortalarında, "gitme dayak yersin", "sakın gitme", "kötü olur","hayatının hatası", "dövülceksin", "pataklayacaklar" gibi KÜÇÜK KIZ ÇOCUĞU RUHUNDA mesaj atan bazı arkadaşlar gördüm. ULAN HİÇ Mİ ERKEKLİK YOK SİZDE, BİR MİLİM SAKAL VARSA, MIKE TYSON CAGIRSA GIDECEKSIN, MEVZU DERINSE YOLLAR UZUN DEMIYECEKSIN. KADERDEN KACILMAZ, ALIN YAZIN NEYSE ODUR. HA DAYAK MI YIYECEKSIN, ADAM GIBI KAVGANI EDERSIN, DELIKANLILIGA YAKISIR SEKILDE. KINIYORUM KIZ COCUKLARI KIVAMINDAKI MUHALLEBI BEBELERINI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Yürrü be fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ERKEKLİĞE SIĞMAZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Kaçarım ben valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 kavga çözüm değil fistancım kız için hele hiç denilecek kadar gereksiz bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 DAYT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Nakamura said: yok yahu, kavga etmem onunla.. Nede olsa bu mevsim midyelerin üreme mevsimi. Testesteron fazlalığı olsa gerek çocuun.. kompleksli misiniz nesiniz ya... ilk kurşunu atıp sonra kavgaya tenezzül etmem demek, kavga etmem derken bile kaşınmak nedir yani? kavga istemeyen varsın gitsin yoluna, yok midye gereksizsin,yok midye yaz günü gitmiyorsun diye merak etmediğim bilgiler vermesin bana sanki kendi çok gerekliymiş gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Dostum madalyan olmadığı için gereksizsin tekrar söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Llama said: kavga çözüm değil fistancım kız için hele hiç denilecek kadar gereksiz bişey KAVGA ÇÖZÜM DEMEDİM Kİ? Kavganın olacağı bile belli değil. belki adam gibi konuşup halledecekler. Ama dayak yerim, kavga çıkar diye gitmemezlik olmaz. yakışmaz erkek adama. yarın bir gün cocugun olacak, torunun olacak. onlara nasıl erkeklik dersi vereceksin.Cemil İpekçi gibi mi takılacaksın. ADGADFADSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 erkeklik dersi eskidendi yok artık öyle bişey kavgalar bile adam akıllı değil ya kıçına yer bıcagı yada kafasına taşı gelir oturur bi hafta evinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 orda yemedim olm zaten yemek. karşısında bi yer vardı orda yedim. bira 10 ytlydi.hadi lan dedim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 mekanda da kavga gürültü filan yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 DOSTUM ALIN YAZISI. BIÇAK OLUR, KILIÇ OLUR, SİLAH OLUR. GEREKİRSE TEK YUMRUK SALLARSIN AMA SALLARSIN... O BOŞA SALLADIĞIN YUMRUK GELECEK NESİLLERE BİR DERS OLUR. BENİM DEDEM İŞTE BURDA SİLAHLI 3 KİŞİNİN ARASINA TEK YUMRUĞUYLA GİRMİŞ, NAMUSU, ŞEREFİ İÇİN DİYECEK TORUN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 gitmek olmaz. kavga olursa olur ama adamın ayagına gidilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Fistan said: DOSTUM ALIN YAZISI. BIÇAK OLUR, KILIÇ OLUR, SİLAH OLUR. GEREKİRSE TEK YUMRUK SALLARSIN AMA SALLARSIN... O BOŞA SALLADIĞIN YUMRUK GELECEK NESİLLERE BİR DERS OLUR. BENİM DEDEM İŞTE BURDA SİLAHLI 3 KİŞİNİN ARASINA TEK YUMRUĞUYLA GİRMİŞ, NAMUSU, ŞEREFİ İÇİN DİYECEK TORUN... mesaimin sonunda istedigim mesaji gordum. ben kaciyorum artik, son sozum chewy merictir bu olayda fakedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar