progamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 http://www.traileraddict.com/content/screen-gems/legion.jpg Tanrı insalığa karşı bütün inancını yitirir ve melekleri kıyameti başlatmaları için dünyaya gönderir. Bu sırada bi grup insanda çöldeki bi restoranda meleklere karşı kendilerini savunmaya çalışmaktadırlar. Aralarından biride yeni mesihe hamiledir. Archangel Michael da onlar ile birlikte hamile kadını korumak için diğer melekler ile savaşmaya başlar. Konu biraz fazla saçma gelsede en azından aksiyon açısından hoş bir film oalcak gibi duruyor. Melekler biraz fazla Supernatural'daki demonlara benziyorlar gerçi. İnsanlaraı kontrol etmek, gözlerin siyah olması fln. Gerçi bunlar küfür edip insanları ısırmaktan flnda çekinmiyorlar traielrdan anladıım kadarıyla :D Arcangel Michael rolünde Da Vinci code'un Silas'ı Paul Bettany var. Restrondaki insanlar arasında ise Dennis Quaid, Tyreese Gibson ve Lucas Black te var. Bu film yönetmenin ilk filmiymiş. Aynı sene birde vampirli bir filmde çıkaracakmış. Film 2010 da geliyor. Red Band Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Abi sen saptamayı zaten yapmışsın.Konusu çok kötü.Sırf aksiyon için zamanın varken izlenir bence.Önyargılıyım hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 rohahaha konuya gel asdasd rezilmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 konu güzel esasında. adam gibi senaryo yazılsa, kurgu güzel olsa birde ana karakterler ve yan karakterler adam gibi olsa güzel film olur. Ama nedir yani elinde otomatik silahlı melek ya. şaka mı ? bedenini ele geçirdiği adamın ses tonunun değişmesi zaten rezillik. Ne iğrenç 5. sınıf bir ses efektidir o. artık 5. sınıf filmlerde bile kullanılmıyor. Dişler neden sivriliyor ayrıca kardeşim. madem insanlığı yok edeceksin neden tekme tokat girişiyorsun lan git atom bombası patlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 "they definitely show too much in this trailer" demiş birisi, filmin kendisini izlemiş kadar oldum gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ahaha harbi konuya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Terminatorün melekli versiyonu mu lan bu haha.Son film iyi gişe yapmayınca rol bulamadılar tabi. sıkaynet as Allah ,Arnöld/terminaytor as Angel Michael , unborn John Kanır as Messiah. Haydi yeniden çekiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 zamanında Gabriel i izlemiştim beğenmiştim farklı konusu ve olaylara yaklaşım açısından dolayı.Bu film de benzer kıvamda olacak heralde.Zevkler renkler tartışılmaz die boşa dememişler. aahuuu uhuuu ohüüü bu ne lann dien arkasaşlara hitaben ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 5dk trailer'ı izleyince filmi izlemiş kadar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Requiem : Avenging Angel'den hacılama olmuş film resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 değişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Fragmanda bütün filmi izlemiş gibi oldum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 boyle bir filmin iyi olmasi icin cok cok iyi bir senaryo, ondan daha da iyi bir kurgu, cok iyi oyunculuk ve saglam bir butce gerekir. aksi takdirde 3. sinif aksiyon olur ki bu film o yolda. yoksa boyle olur: www.facebook.com/video/video.php?v=1160351202750 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 yoo, iyi oyunculukla yönetmen lazım, senaryoya filan hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 su filme kubrick yonetse brando oynasa ne olur? gabriel elinde mp5 ile rambo oluyor. "melek"ler day of the dead'deki zombiler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 constantine geldi aklima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 bu tarz konuları seviyorum.ama city of angels dan sora melek falan konsepti olan çok iyi diyebilceğim bir film göremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 2 saat eğlenmek için izleriz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 izlemenize gerek yok, ben izledim. dvdsi cikinca izlersiniz, ya da tvde gosterilince filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 absolute crap Son zamanlarda izlediğim en kötü film heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar