ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Bugun bonepartla konusurken söyledi. Kule ele geçerinde exp de veriyormus level 70 den sonra. Tam olarak bi bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 butun levellerde gecerli twinkleri iptal eden bi olay (super bisi) bglerde level kasan var mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 peki exp kazanma şartı nedir? player kill üzerine mi yoksa kule alma üzerine falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 orda npcler filan var, onları döv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 yav adam gibi anlatın bea NPC den mi geliyor honor alarak mı yoksa kule alarak mı exp geliyor? Misal olay kule ise 1 kuleden kaç exp geliyor yada honor üzerineyse kaç honorda kaç exp geliyor bana da anlatın lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 lan gir bak işte, bi tur oyna nerden ne geliyo anlarsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 yav kendim için sormuorum benm karakter 80 zaten.. Arkadaş kasıyor onun için dediydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Hergonan said: butun levellerde gecerli twinkleri iptal eden bi olay (super bisi) bglerde level kasan var mesela exp. gelmesini kapatabiliosun ( ya da kapatabilceksin, bi patch notes da görmüştüm 3.2 olsa gerek o yüzden şuan kapatabiliosun galiba) o yüzden twinkler iptal olmuyor exp. gelmesini kapatmış olan dier playerlarla karşılaşabiliosun sadece o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobost Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 objective leri yaparak exp alınıyo.. örnek vermek gerekirse av de 60-70 bracketinde mesela bi kule yıkmak 5000 exp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 71-80 arası av towerlar 18 küsür k xp, bütün towerlar falan yıkılıp kazanırsan 60k xp sonunda geliyo. yani eğer 10-15 er dakkalık av girersen 100-150k arası xp geliyo. çok güzel ama işte av da şiir gibi oynaması lazım senin facitonın yoksa ızdırap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 DRaGoN_SLaYeR said: exp. gelmesini kapatabiliosun ( ya da kapatabilceksin, bi patch notes da görmüştüm 3.2 olsa gerek o yüzden şuan kapatabiliosun galiba) o yüzden twinkler iptal olmuyor exp. gelmesini kapatmış olan dier playerlarla karşılaşabiliosun sadece o zaman Evet ama sadece twinklerle oynamak istemiyorlar. Twink olmanin amaci baskalarini ezmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Aaaa olurmu canım, ne zaman twink tartışması dönse adamlar kendilerini "biz başkasını ezmek için twink oynamıyoruz, twinkin olayı itemlerin değiştirme derdi olmadan gönlünce PvP yapmak" diye savunuyorlardı. işte miss gibi ortam, herkez twink, dövsünler birbirlerini. Level kasan adamda zevkle yapsın BG'sini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Ben biraz denedim. PvP ile level kasmak çok mantıklı değil. Yani WaRdaki gibi rahat olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Eskiden mağaralarda kasardık hey gidi. Cloth da kasardık hatta. Sonra o kasışlar bitince duel de kastık ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 rkadaşın accountuyla kasayım dedim 1 wsg den kazanmamıza rağmen %2 exp geldi. Sorun nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 ohyeah said: rkadaşın accountuyla kasayım dedim 1 wsg den kazanmamıza rağmen %2 exp geldi. Sorun nedir? %2 gelmiş işt ekac bekliyordun ki sen %20-30 mu hem honor kas hem lvl ikisi bir arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 %2 ise gerçek değer inanılmaz düşük bi rakam. AV de daha farklıdır exp umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 av'de eğer kuleler alınıp kazanırsanız %8-9 arası bi exp alıyorum lvl 76 warriorumla ama kaybedip %0.1 bile exp alamadığımz oldu, avde kasmak cok güzel honor itemi de dizebiliyorsunuz aynı anda güzel yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evans Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Av mantıklı ama kazanmak lazım . Arathide daha farklı sanki Belirli puan aralıgı alınırsa atıyorum horde 300 puan aldıgında 3k exp geliyor.Bu arada lvl a göre de exp değişimi yok sanırım lvl 70 in aldığı exp ile lvl 75 in aldığı exp aynı sanki lvl74 lvl75 arasında fark olmadıgını gözlemledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 level 51den sonra düzeliyor gelen exp honor ile. level 22 mage'im ile 3-0 wsg kazandık. gelen toplam exp 2.000 ben zaten 5 dakikada alırım o expyi mob keserek. bir de 3-0 kaybedersen şaka gibi 200 exp ile çıkıyorsun. hotfix gelecek deniyor av dışındaki bg'lere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 71 hunterin exp 90% da idi dedim 2 av atayım bakayım ne kadar gelicek ilk oyunda level atladım X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 bi kaç dezavantajı var aslında gear up olmuyor pek melee karakterse weapon skilli dusuk kalıyor :p bide questle gelen gold yalan oluyor onun dısında oldukça rahat 2 günde 71-80 oldum sayılır arada gidip ring questini yapın güzel xp ve wep var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 son derece tembel bir adam olarak level 68-80 arasını sadece(evet sadece) av yaparak geçirdim,yaklaşık 60-70 kere girdim(ally kazanma şansı yüksek bizim serverda). En yüksek exp veren ama en uzun süren(çok 80 yoksa) av,diğerleri vermiyor doğru dürüst girmeye değmez. sok çarını avye aç filmini dizini 5 dakkada bir afk olmamak için bi adım at,geri dön. patchten sonra kasmaya başladım işte bugün 80 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Fin said: bi kaç dezavantajı var aslında gear up olmuyor pek melee karakterse weapon skilli dusuk kalıyor :p bide questle gelen gold yalan oluyor onun dısında oldukça rahat 2 günde 71-80 oldum sayılır arada gidip ring questini yapın güzel xp ve wep var70 ten sonra işte, her gün daily normal'ı yapacaksın o zaman, hem emblem gelmiş olacak, hem gear gelecek. üstüne bir de av ile lvl kasacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Madcat said: son derece tembel bir adam olarak level 68-80 arasını sadece(evet sadece) av yaparak geçirdim,yaklaşık 60-70 kere girdim(ally kazanma şansı yüksek bizim serverda). En yüksek exp veren ama en uzun süren(çok 80 yoksa) av,diğerleri vermiyor doğru dürüst girmeye değmez. sok çarını avye aç filmini dizini 5 dakkada bir afk olmamak için bi adım at,geri dön. patchten sonra kasmaya başladım işte bugün 80 oldu. e cok iyiymis abi 68 80 60 70 av nedir 10 12 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar