GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Secure Beachhead görevini yapabilen oldu mu? ulan geçilmiyor nasıl bir bölüm bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 deniz tarafınfan flankliyolar dimi, ilk gorevde 1-2 apc kurtarırsan cok rahatlatır, bide arada bir denz tarafından geliyolar, orayı gozetlersen kolay baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 her taraftan deniyorum daha mapte belirmeden arkadan g3nkliyolar kafayı yiyecem biri save game koyabilir mi şuraya yoksa silecem oyunu asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bak kuzyee doğpru bı tane turret var, bi adamını ona gonder, senın savunman gereken yerin biraz denize bakan arka tarafında ufak bi ev var, diğer ikisini oraya gonder, o evin guney doğusundan gelecek adamlar. sende savunman gereken yerdeki tarete gec, taretin guneyine doğru goney doğuya bakacak şekilde mayın diz. bi direk karsından adam gelecek, bide yoldan jip, sonra deniz tarafından asker gelecek, temizle hepsini, arada baktın yukarısı kötü gidiyo, o eve gonderdiğin adamlarıda yukarıya yolla oraya yardım etsinler, sen tek basına idare et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 geçiyorum geçiyorum GEÇTİMMM DİYE BAĞIRIRKEN geçemedim ühü hü ühü ühü geçtim ehe tam dediğin gibi yaptım sahilden gelen grup mayınla direk haşat oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 fenris said: şimdi lafı geçmişken aktiftablet hidden&dangerous ı sevebilir. galiba oynamıştı gerçi... Rezalet save ve load sürelerinden dolayı oynamamıştım. Bu arada bahsettiğiniz 2. bölüm mü oluyo? 2. bölümü geçemiyorum. Bi yere gidip hava savunması almam lazım ama bi türlü zamanında yetişemedim, cir checkpointten diğerin koşturup duruyorum, ama olmuyo, cobralar ben yetişmeden girip düşürülüyolar. Ne lan bu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ya o sahili koruma davası cok acaip. ne yapsam tutamadım herifleri. soldan geliyo elemanlar. zaten ebnım elemanlar ateş etme özürlüsü. durmadan peşimdeler. öf çözücem ama du bakalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 hiç güzel bir oyun değil. beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 cok begenmek istedim binbir umutla aldim ama olmadi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Fazla gerçekçi, tam da MW2'nin çıktığı zamanlarda hakettiği ilgiyi göremedi tabii. Keşke Codemasters bununla uğraşmak yerine söz verdiği F1 oyununu yapsaydı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 abi ne yazikki yeterince gercekci degil ya bi building assault yapisi var adamlar gorunce agliyosun bu mu marine assault taktigi diye adamlar yuruyerek odaya giriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ai uzun menzillerde guzel baya, taktiktir spergir flanktir yapıyo hoş şeyler, ama yakın menzılde rezalet. uzaktan temızlemen koye girdiğinde cinliler napıcğaını sasırıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Gerçekçi derken fizik vs. anlamında söylemiştim, AI biraz fena evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 online oynayayın. o zaman anlaşılıyor kalitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Baggio said: Gerçekçi derken fizik vs. anlamında söylemiştim, AI biraz fena evet. abi hic jiple tasa carptin mi sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mammal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Baggio said: Gerçekçi derken fizik vs. anlamında söylemiştim, AI biraz fena evet.senden daha zekidir yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 şu anda steam de 7 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 evet her ne kadar o bildiğimiz eski Operation Flashpoint olmasa da güzel oyun, kaçırmayın bu fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 hardcore modda bitirdim daha demin, hayattan soğuttu ya. . http://www.youtube.com/watch?v=ey211DNwnrc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar