elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Nedir? Nerden alınır? Muhtarlık mı? sadece kayıtlı olduğumuz muhtarlık mı? yoksa başka biyerden mi?
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 sadece kayıtlı olduğun muhtar 3snlik 3.5 tl lik iş
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 fotograf gerektirebilir hazirlikli git ali
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 kayıtlı olduğumuz dimi? başka muhtara gidip kayıtlara gir desem olmuo mu sdfds
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Olmaz, kayitli olduguna gitmen lazim.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 abi kalktı biliyorm bak.. sabıka kaydı ikametgah cart curt alınmayacak artık deniyordu
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 kalkmadı. daha geçen gün rsmi kurum benden istedi. ben de gittim aldım. 3,5tl de verdim. kalkmadı devam edio..
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ASAL sitesinde öyle yazıyor
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Bu ikametgah ve nüfus suretini muhtar yerine kaymakamlıktan alırsanız bedava oluyor galiba. Ben bir ay önce kadar tesadüfen keşfettim, "yerleşim belgesi" diye geçiyor, ikametgahla aynı güçte :p
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 süratle bayinizden istiyosunuz veriyolar
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 evet muhtar kazıklamış bizi yıllarca bana da burs için lazım olmuştu öyle keşfettim kaymakamlıkta beleş olduğunu garip bi durum
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 adamlar muhtar seçilmek için boşuna kıçını yırtmıyo
huun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 muhtar falan hikaye. bizim memlekette bu kurallar zaten hep hikaye. 100 dolar sözleşmeye vekalet için noter %3 istiyor lan!!! enayi değilsen rakam vermiyorsun x diye yazdırıyorsun, noter 80 lira falan alıyor. bu kadar komik halde memleket. tanıdık varsa bir telefonla, muhtardan istediğin evrağı alıyorsun. çok yanlış bunlar. çok. gene de devlet istediği adamı buluyor birşekilde, bu da ayrıca garip.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 lan bu "gereksiz evraklar kalkıyor!" geyiğini geçtim.. dün cep telefonlarının faturalarını ödeyeceğim zaman benden nüfus kağıdı fotokopisi aldılar ve dekontların altına da imza falan attırdılar. neymiş "başkası adına işlem yapıldığında şartmış artık" öpüyorum bürokrasinizi dedim.. sevgilerimi ilettim kendilerine.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 huun said: muhtar falan hikaye. bizim memlekette bu kurallar zaten hep hikaye. 100 dolar sözleşmeye vekalet için noter %3 istiyor lan!!! enayi değilsen rakam vermiyorsun x diye yazdırıyorsun, noter 80 lira falan alıyor. bu kadar komik halde memleket. tanıdık varsa bir telefonla, muhtardan istediğin evrağı alıyorsun. çok yanlış bunlar. çok. gene de devlet istediği adamı buluyor birşekilde, bu da ayrıca garip. enayilikle alaka yok iste emo mesela yane elektrik muhendisligi odasi aylik 1500 lira net maas yazilcak diyo noter dogal olarak bunu brute ceviriyo senelik olarka yaziyo 270 lira aliyo
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 ülkede bürokrasinin b'si yok. cüzdanında para taşımayacaksın nüfus cüzdanı fotokopisi(onaylı), ikametgah belgesi, adliyeden sabıkası yoktur raporu, erkeksen askerlik tecil belgesi, 16 dan fazla vesikalık fotoğraf gibi şeyler taşıyacaksın her an her yerde karşına çıkabiliyorlar çünkü.
Öne çıkan mesajlar