Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ankaragücü bir defans adam çıkardı... 17 yaşında, Roma'ya gitti şimdi alamadım.

Marking Tackling 20, heading 19, passing 16, mental özellikler yüksek gayet, bi tek fiziksel özellikleri düşük (düşük derken 10-13 arası) ki daha 17 yaşında... wonderkid. Kaçtı ama :/
Mesaj tarihi:
poacher beleşçi forvet anlamına gelmiyor mu kelime olarak ?

edit: beleşçi forvet derken küçümseme adına değil, bence forvet dediğin adamın değişilmez özelliği olmalıdır beleşçilik :D
Mesaj tarihi:
Kelime anlamı olarak öyle de fm'de poacher = fast striker gibi bişey. Savunmanın arkasına sarkıp bol bol karşı karşıya kalacak adam.

off the ball, anticipation, composure, finishing, pace, acceleration önemli baya
Mesaj tarihi:
poacher "tilki forvet" işte, sürekli defansı zorlayan koşu yapan, sürekli defansı hata yapmaya zorlayan ve gol için fırsat kollayan (bu saydığım son özellik biraz beleşçiliğe giriyo) adam.

Ronaldo'nun 18'lik 20lik halleri poacher olur da sonrasında gayet complete oldu adam, hava kara farketmiyo hızlı yavaş farketmiyo ister çalıma diziyo ister beleşe çakıyo falan.
Mesaj tarihi:
sezon ortasından baros ben gidicem diye tutturdu o kadar kal dedim dinlemedi. real madride 12 milyon euroya sattım, yerine adam tavsiye edebilcek var mı poacher 12 milyon civarı?
Mesaj tarihi:
10.2'de yaya sanogo İNANILMAZ! Patch'te nerf yemediyse mutlaka mutlaka mutlaka al. Genç hem gelişiyo da.

Yada Matias Defederico var ama poacher mı bilemem. Daha çok complete sanırım o
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

poacher "tilki forvet" işte, sürekli defansı zorlayan koşu yapan, sürekli defansı hata yapmaya zorlayan ve gol için fırsat kollayan (bu saydığım son özellik biraz beleşçiliğe giriyo) adam.

Ronaldo'nun 18'lik 20lik halleri poacher olur da sonrasında gayet complete oldu adam, hava kara farketmiyo hızlı yavaş farketmiyo ister çalıma diziyo ister beleşe çakıyo falan.

bende taktik niye tutmuyor diyordum, adam beleşçilik yapsın diye herşeyi düzenlemiştim asdfds
Mesaj tarihi:
jardel poacher targetman ne yahu ehah :D top mu saklıcak jardel asfdxzc

baros adv forward. defansın arkasına sarkan adam adv forward olmuyo mu son defansı zorlayp sürekli . poacher beleşçi adam demek ne alaka ya. bildiğni ronaldo poacherin kralı
Mesaj tarihi:
oyununun hayrı için acilen bi daha tanımları oku poopla :) Target man dediğin de top saklamaz zaten. Herkes ona oynar o da şut çeker ya da top indirir çevresindekilere pozisyon hazırlar.

Poacher'a Owen, Baros, Raul gibi adamlar en güzel örnekler işte.

Ronaldo complete forward. Ronaldo derken gerçek ronaldodan bahsediyorum, portekizli çakmadan değil.

Adriano advanced forward

Pato Tranquista

Messi İnside Forward-Tranquista

Jardel, Hakan Şükür Target Man.
Mesaj tarihi:
bu arada 10.2 da forvetlerin hepsi efsane oynuyo o yüzden öyle oynattıysan iyi oynamış gibi gelmiştir sana. genel olarak forvetler çıldırıyo oyunda. baros iyi zaten poacherde oynar adv forward yada targetman hepsini oynar oyunda
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Kelime anlamı olarak öyle de fm'de poacher = fast striker gibi bişey. Savunmanın arkasına sarkıp bol bol karşı karşıya kalacak adam.

off the ball, anticipation, composure, finishing, pace, acceleration önemli baya

adv forward oluyo bu anlattığın
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

oyununun hayrı için acilen bi daha tanımları oku poopla :) Target man dediğin de top saklamaz zaten. Herkes ona oynar o da şut çeker ya da top indirir çevresindekilere pozisyon hazırlar.

Poacher'a Owen, Baros, Raul gibi adamlar en güzel örnekler işte.

Ronaldo complete forward. Ronaldo derken gerçek ronaldodan bahsediyorum, portekizli çakmadan değil.

Adriano advanced forward

Pato Tranquista

Messi İnside Forward-Tranquista

Jardel, Hakan Şükür Target Man.

hah işte adam net açıklamış sen hala laf ediyosun poopla ya :(
  • Yeni Oluştur...