nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Yoo yapıyolardı da şimdi daha bi showtime oldu =D
tunch Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 oyun BAYA hızlandı bende , sizde nasıl bilmiyorum tabi..
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Ankaragücü bir defans adam çıkardı... 17 yaşında, Roma'ya gitti şimdi alamadım. Marking Tackling 20, heading 19, passing 16, mental özellikler yüksek gayet, bi tek fiziksel özellikleri düşük (düşük derken 10-13 arası) ki daha 17 yaşında... wonderkid. Kaçtı ama :/
Darksun Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Melih Gökçek vermezdi onu zaten , canın saolsun =P
poopla Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 baros poacher değil 10.2 da forvetlerin imbalığı o poacher dediğin ronaldo jardel. baroş bildiğin adv. forward.
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 poacherla ne alakası var jardelin yahu yapmayın.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Jardel target man, ronaldo complete forward, baros poacher Hızlı olan, defansın arkasına sarkan bitirici adam poacher oluyor işte
Razu Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 jardel poachersa dani alves inside forward.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 poacher beleşçi forvet anlamına gelmiyor mu kelime olarak ? edit: beleşçi forvet derken küçümseme adına değil, bence forvet dediğin adamın değişilmez özelliği olmalıdır beleşçilik :D
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Kelime anlamı olarak öyle de fm'de poacher = fast striker gibi bişey. Savunmanın arkasına sarkıp bol bol karşı karşıya kalacak adam. off the ball, anticipation, composure, finishing, pace, acceleration önemli baya
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 poacher "tilki forvet" işte, sürekli defansı zorlayan koşu yapan, sürekli defansı hata yapmaya zorlayan ve gol için fırsat kollayan (bu saydığım son özellik biraz beleşçiliğe giriyo) adam. Ronaldo'nun 18'lik 20lik halleri poacher olur da sonrasında gayet complete oldu adam, hava kara farketmiyo hızlı yavaş farketmiyo ister çalıma diziyo ister beleşe çakıyo falan.
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 cidden 90larin ronaldosu ne kral elemandi be.
Razu Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 sezon ortasından baros ben gidicem diye tutturdu o kadar kal dedim dinlemedi. real madride 12 milyon euroya sattım, yerine adam tavsiye edebilcek var mı poacher 12 milyon civarı?
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 10.2'de yaya sanogo İNANILMAZ! Patch'te nerf yemediyse mutlaka mutlaka mutlaka al. Genç hem gelişiyo da. Yada Matias Defederico var ama poacher mı bilemem. Daha çok complete sanırım o
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Rewendor said: poacher "tilki forvet" işte, sürekli defansı zorlayan koşu yapan, sürekli defansı hata yapmaya zorlayan ve gol için fırsat kollayan (bu saydığım son özellik biraz beleşçiliğe giriyo) adam. Ronaldo'nun 18'lik 20lik halleri poacher olur da sonrasında gayet complete oldu adam, hava kara farketmiyo hızlı yavaş farketmiyo ister çalıma diziyo ister beleşe çakıyo falan. bende taktik niye tutmuyor diyordum, adam beleşçilik yapsın diye herşeyi düzenlemiştim asdfds
tunch Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 poacher = owen en basit anlatımı budur herhalde :)
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bursa'ya owen'i mi alayım onu mu diyorsun tunch :D
poopla Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 jardel poacher targetman ne yahu ehah :D top mu saklıcak jardel asfdxzc baros adv forward. defansın arkasına sarkan adam adv forward olmuyo mu son defansı zorlayp sürekli . poacher beleşçi adam demek ne alaka ya. bildiğni ronaldo poacherin kralı
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 oyununun hayrı için acilen bi daha tanımları oku poopla :) Target man dediğin de top saklamaz zaten. Herkes ona oynar o da şut çeker ya da top indirir çevresindekilere pozisyon hazırlar. Poacher'a Owen, Baros, Raul gibi adamlar en güzel örnekler işte. Ronaldo complete forward. Ronaldo derken gerçek ronaldodan bahsediyorum, portekizli çakmadan değil. Adriano advanced forward Pato Tranquista Messi İnside Forward-Tranquista Jardel, Hakan Şükür Target Man.
poopla Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 offical forumlarda yanlıs yazmşlardır o zaman tamam :p
poopla Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bu arada 10.2 da forvetlerin hepsi efsane oynuyo o yüzden öyle oynattıysan iyi oynamış gibi gelmiştir sana. genel olarak forvetler çıldırıyo oyunda. baros iyi zaten poacherde oynar adv forward yada targetman hepsini oynar oyunda
poopla Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 nileppezdel said: Kelime anlamı olarak öyle de fm'de poacher = fast striker gibi bişey. Savunmanın arkasına sarkıp bol bol karşı karşıya kalacak adam. off the ball, anticipation, composure, finishing, pace, acceleration önemli baya adv forward oluyo bu anlattığın
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Rewendor said: oyununun hayrı için acilen bi daha tanımları oku poopla :) Target man dediğin de top saklamaz zaten. Herkes ona oynar o da şut çeker ya da top indirir çevresindekilere pozisyon hazırlar. Poacher'a Owen, Baros, Raul gibi adamlar en güzel örnekler işte. Ronaldo complete forward. Ronaldo derken gerçek ronaldodan bahsediyorum, portekizli çakmadan değil. Adriano advanced forward Pato Tranquista Messi İnside Forward-Tranquista Jardel, Hakan Şükür Target Man. hah işte adam net açıklamış sen hala laf ediyosun poopla ya :(
Razu Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 advanced forward için en iyi torres olabilir complete için drogba tranquista için rooney ve totti.
Öne çıkan mesajlar