BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ben hala ilk haliyle oynuyorm, hiç patch yapmadım. hata mı yapıyorum acep bu kadar düzeltme boşuna değildir heralde :p
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 BloodyBeast said: nileppezdel said: Abi pre-match advice'lar backroom staffinizin tactical özellikleri iyiyse harika oluyor ve çok işe yarıyor. Ben gayet kullanıyorum ve her maç ufak değişikliklerle oynuyorum. Normalde korktuğum maçları domine ederek kazanıyorum. İyi staff varsa güvenin bence harfiyen uyguluyorum bunu ya 3 ya 5 yiyorum chelsea ile. hiç inanmayın bence buna Chelsea de olsan backroom staff'in iyi değildir o zaman bence (:P) Ben de neden dediklerimi hiç yapmıyorlar, işte iyi staffım var neden iyi olmuyor diyenleri anlamam. Bende öyle sorunlar olmuyor en ballı FM oyuncusu da değilim gayet şanssız anlarım da oluyor yani :(
poopla Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 varmı yapan patchi yorum yapcak yaptım ama daha kısmet olmadı oynamak. fenerde en iyi oyuncu volkan olmus lol diyip kapattım. aksam kariyer yaparım
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 sezon ortası transferleri olan database var mı bulabildiğiniz
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 geldi patch bana da steam söyledi, akşam bi bakayım bende :D bırakmıştım gerçi oynamayı da hhehe
mclovin Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 steam bebeğim bana sormadan patchi yapmış bile sağolsun.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Patch'i yükleyeceğim ama yeni oyun açmam heralde ya. Seviyorum kariyerimi =)
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bırakmıştım ben yeni patchle bida yükledim. akıyorum jo'yla sdflsk. yanlız cini scout çalışmıyo yeni pathcle. :(
Masticore Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 cini scout'la fm oynuyan bizden degildir :X
Masticore Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Bu ne abi milan baros'u direk chelsea istiyo , sabri satılık listesinde asdasfga
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 cini scoutsuz bir fmnin can damarlarından biri kopmuş demektir
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 nileppezdel said: Patch'i yükleyeceğim ama yeni oyun açmam heralde ya. Seviyorum kariyerimi =) devam edersin ki kariyerine?
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 fede said: cini scoutsuz bir fmnin can damarlarından biri kopmuş demektir cini scoutsuz bir oyun hilesiz hurdasiz ve delikanli bir oyundur. bilgilerinizde bir hata var :P
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ne alakası var ya. abi ben oyun içinden de arasam çok rahat işime yarıcak adamı buluyorum. alırım 3 scout salarım dünyaya. tam 7 saat boyunca dünyadaki bütün oyunculara baktığımı bilirim. scout olunca 10 dakkada hallediyorum işimi. zamandan tasarruf
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 fatih biraz daha yuksek sesle konusabilir misin lutfen? Hileli oyun oynama bahanelerini yarattigin cirkin oyun felsefesinin cikardigi ses uzerinden duyamiyorum... sdfgfg.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Benim scoutlarım çatır çatır adam buluyorlar valla. Çok da memnunum :) @Azmo: Tamam işte yükleyeceğim zaten de öyle hani yükleyen yorum yapsın falan demişler de anca oynanışa yorum yapabilirim ondan bahsettim =) Hani yeni kadrosuyla GS kariyeri açmak isterim ama kıyamam kariyerime =D
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bilgisayar oyunu oynamak beyni öldürüyor. ben de az oynuyorum. çok oynayanın halini üstte görüyosunuz işte sdflkjsfl
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 o değilde biz ali turanı ne zaman aldık lan. seneye geliyo diye gösteriyo
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Ahaha =D efsaneymiş öyle yazdılarsa! Musa Çağıran mı ne geliyo gözüküyo mu? Altay'dan sanırım. Sezon sonu geliyor olması lazım gerçekte öyle hatırlıyorum ama =/
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 patchi fenerliler yapmış. 5 maç yaptım 5inde de kırmızı kart gördüm
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 :D derby county ile başladım. bana topla iyi oynayabilen, cevik bir stoper ve orta sahada kreatif bir oyuncu lazım. var mı önerisi olan.
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Şimdi kritik soru: Bu patchi yükleyince şu anda oynadığım oyunu da etkileyecek, yeni oyuna başlamasam da sorunları düzeltecek di mi?
Öne çıkan mesajlar