tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 abi blue square northta tek alıcağın adam fiziği yi adam.. teknik falan bakmıycan bile :) determination work rate stamina yuksek olsun takımında yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Ben gayet iyi adamlar aldım ya. Manchester'dan bi ortasaha aldım gelecekte Championship'te iyi olur diyo şu an bizim ligi katlıyo adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Bi de bütün adamlar regen, takıma da 8. olur diyodu ama her maç favorilere 3-4 atıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 media pediction tamamen "reputation" ile alakalı.. takımın kadrosuna bakıp hesaplamıyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Aaa ben kadroyla alakalı sanmıştım.. E fazla kolay oldu bu oyun? Sende de böyle olmuş muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ya neyi savunuyosunuz anlamiyorum. hani gida su vs. pahaliya satsalar calsan neyse dicem. bilgisayar oyunu temel bir ihtiyac degil. yani adamlar isterse oyunun tanesini $50,000 yapar, sen oyunu caldigin zaman yine hirsiz olursun. hatta isterse 1 milyon dolar yapar, sana ne fiyatindan? hirsizlik yapiyorsunuz, emek hirsizisiniz, bu kadar basit. ha ben calarim, banane elalemin emeginden de diyebilirsiniz, o sizin bileceginiz is. ama kendinizi savunmayin, komik oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 nileppezdel said: Aaa ben kadroyla alakalı sanmıştım.. E fazla kolay oldu bu oyun? Sende de böyle olmuş muydu? ilk başta kolay gelebilir , ama elindeki oyuncuları tutmaya çalışıp beceremeyip yerine iyi adamlar bulamayıp üst liglerde zorlanırken görücem ben seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 O ayrı mesele tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Yeni oyun açtım Leeds aldım, ilk soru "GS fanı olarka leedste çalışmanız zor değil mi" oldu basın toplantısında :D Takım iyi gidiyo şimdilik. Orta sahayı sağlamlaştırdım. Appiah, Davids ve Ze Maria'yı aldım. Appiah sakatlanacak diye korkuyorum ama şimdilik gayet iyi oynuyor tüm orta sahayı tek başına çekiyor. Davids kötü çok yaşlanmış ama ara ara güzel işler yapıyo, Ze Maria da eskisi gibi olmasa da bi anda sürpriz şekilde ceza sahasında bitip gol atıyor. Bir de zaten frikik ve korner atması yeter onun da. Beckford yine dehşet saçıyo hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 benim futbol mantığımı FMde sahaya yansıtabilmek için 12 kişi oynmam gerek bunu anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 yahu benim ev arkadaşı oynuyor da. günleri nasıl geçeceğini bulamamış.. saatlerdir ayın sekizinde duruyorum diyor.. şöyle bi baktım ben de göremedim ileri gibi bir tuş. söylesenize ağlayacak çocuk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Yuh :D Continue var abi sağ üstte ya da space'e bassın. Yine olmazsa muhtemelen basın toplantısına katılması gerekiyodur. Cevaplaman gereken bi mail varsa geçemezsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 CthuLhu said: yahu benim ev arkadaşı oynuyor da. günleri nasıl geçeceğini bulamamış.. saatlerdir ayın sekizinde duruyorum diyor.. şöyle bi baktım ben de göremedim ileri gibi bir tuş. söylesenize ağlayacak çocuk =) ahah iyiymiş bu. video koysana ağlarken :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ehah basın toplantısı zımbırtısıymış halletti=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 allahım parayı saçtım resmen. bir senelik ambargo olması nedeniyle yaklaşık 80 milyon euro luk bir transfer bütçesi ayarladım :D 30 m e robbeni aldım sağ kanada 26 milyon euro yada balotelliyi aldım. bakalım 10 gün sora geliyolar. performans bekliyorum. anelka artık ölmeye yakın oyun oynayamıyo. drogba yanına birini istiyo. joe cole ilk yarıyı zor çıkartıyo. sol kanatta vucinic var o olmasa zaten cenaze o kanatta. carvalho artık her maç bi kırmızı kart yiyo kestim kadrodan. ALLAHM SANA GELİYORUM :p edit : ilk 2 maç hattrick yaptı balotelli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 coaching ve scouting için 5 star formülleri nedir? google'ladım bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 sanırım yeni taktikler denemem lazım.. fluid yerine rigid , control yerine counter seçtim , ilk maç fena değil şimdilik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ya maç esansında oyuncu değişikliği nası yapıyor bulamadım :D türkçe yama var ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Nası yapıcağını anlatıyodum da Türkçe olduğu aklıma geldi nasıl anlatıcağımı bilemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 3d motorda ronaldinhoyu beyaz yapmışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 o 3d motordaki gol sevincine öldüm zaten. o ne lan öyle zeybek oynuyo elemanlar :D HOBAAREEEY modeli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 romam ile başlıyım dedim. ueafa da 4. turda abuk bi takıma elendim 6. kaleci falan oynadı 3-4 tanede reserveden adam oynadı dayanamadım sildim oyunu sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Asistana mı oynattın maçı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 valla roma en saglam zamanımda bana 3 attı kendi sahamda. roma aşırı kuvvetli bi takım. yanlış oynatmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 kimse bilmiyo mu 5 star coaching olayini yav? 9.0.3 patchi gibi mi? http://www.footballmanagerstory.com/2009/03/new-7-star-training-requirements/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar