nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Save'lerin 3.0 save'iydi ve sen 2.0'la mı açmaya çalışıyordun bana mı öyle geldi? =/
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 3.0 ne zaman çıktı ki? ben şubatta oynamışım en son bu savelerle.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Baya oldu çıkalı ya, Şubat sonu yada Mart başı olmalı... Bir araştırsaydın önceden :)
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ama ben daha önce 3.0 yaptığımı hatırlamıyorum o var bi de. neyse ne yaaa oynuyorum SOL BEK lazım.=)
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Fiyat da söylemen lazım adam sormak için :D Ayrıca oyunda boool bol sol bek var. İstemediğin kadar. Aman dr yada mr lazım olmasın, onlardan yok gibi neredeyse
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 sol beki buldum. Wagner love'ı GS'nin satış rekorunu kırarak 40M£'a Sevilla'ya sattım. şimdi Striker lazım=)=) edit: artık değil soldadoyu aldım.
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Gabriel Silva,en iyi solbeklerden bir tanesi.Mükemmel bir stat dağılımı var
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Ben ilk denediğimde Fener'den kovulmuştum onun hırsıyla yeni baştan feneri aldım. Cardozo, Di Maria ve Velloso'yu alıp takımı bi anda vites atlattım. 3 sene sonunda Avrupa da başarı yok lig de ise her sezon 11 puan farkla şampiyon oluyorum . Cardozo'yu 22 milyon euro ya 30 yaşında Chelsea ye Velloso'yu 22.5 a Manchester City'e Di Maria piçi ise kontrat yenilemediği için 14.5 a juve'ye satmak zorunda kaldım. Şimdi takımda Verratti, Moutinho ve Luis Suarez oynuyor. Defans hattımda ise Subotic ve Garay var özellikle garay fiyat performans olarak yardırıyor.
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 abi luis suarez ya,müthiş herif.TEk forvet oynayamıyo tek handikapı o.Onun dışında kuduran bir herif
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Bundesliga için çalışan logo pack bulun bana yalvarıyorum. Kaç tane denedim, bir tanesi bile çalışmaz mı arkadaş? Sinirlerim bozuldu ya, 38 liglik logo packler var ama Bundesliga yok içinde. Ayrıca indirdiklerim de çalışmıyor. Hani Alman milli takımını yapamıyorlardı yasal değil falan diye de zaten takımların logolarını almamışken yasayla alakasız olarak fanmade şeyler bu logo packler, Bundesliga logo packleri çalışmasın diye kod mu yazmış adamlar nedir? Bi Bundesliga'da oyun açacaktım yaz okulunda iyi gider diye tüm zevkim gitti sabah sabah. Logosuz oynayınca kaçak bir şey oynuyomuş gibi oluyorum, orada o logoyu görmeyip abuk kendi yarattıkları düz renkli çizgili logolarla oynayınca hiç gerçekçi gelmiyor işte oyun :( Lütfen bulun bana Bundesliga logo pack, lütfen..
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 valla alman ligiyle pek oynamadığım içib bişey diyemeyecem hiç bakmadım ben de. zamanında CS oynarken awp'de dürbün kapalı crossair yok diye arkadaş kalemle crossair çizmişti monitörüne, sen de logoları kağıttan kes kes yapıştır :P
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 dasdsf :D neyse Manchester oyunum şenlendi yine, takım revire döndüğünden geriliyodum ama o haldeyken kabus gibi bi sezonun sonuna doğru takım form tutunca başarı da geldi FA cup ve CL'de finale çıktım, ligde de çelsinin 3 puan gerisindeyim, onlarla da maçım var ama fökstör rööaar demek istiyorum berbat fikstürüm var lig yattara o yüzden
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ben TurkStaff logo pack kullanıyomuşum galiba documentsta dolaşırken demin rarını gördüm. içinde gözüküyo bundesliga da oyun yüklü olmadığı için girip bakamıyorum çalışıyomu çalışmıyomu
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 can sıkıntısından nottingham forestı aldım. efsane oyun oldu. bu kadar zevkli oyun olmamıştı daha önce.
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 kardeşimin oyununda sabrinin ortasahadan golu ve altta yazan yorum :) http://img713.imageshack.us/img713/6463/sabri.jpg
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 şu oyunu offline internet bağlı değilken oynamak için ne yapmam lazım? crack var mı? patch lazım mı yapmam gereken? özet geçen arkadaş olursa çok teşekkür ederim.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Oyunu oynarken internete bağlı olmak mı lazım? =/bende orjinal oyun var, hiç böyle bir şey görmedim. Sorununu biraz daha açsaydın keşke..
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 online steam/offline cd şeklinde bir seçenek vardı yükleme ekranında onu kastetmiştim
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 yeni oyuna başladım ben de bakalım Karşıyaka'yla. Hedef süper lig
poopla Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ksk ile ilgili sormak istediğin bişey varsa çekinme ^^ 2.sene tr cup 3 sene süper lig gourcuffu aldım free kaldı şlde çeyrek finaldeym arkadaşla ortak kariyer yapıyodk save bozldu asdasd
poopla Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Rewendor said: yeni oyuna başladım ben de bakalım Karşıyaka'yla. Hedef süper lig bide erçağı 2.ligde sağ kanat inside forward oynat 15gol 15 asist süper ligde advanced forvet - 25 gol =D
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 erçağı yedekte tutuyorum şimdilik. okan öztürkle emrah bozkurt var asta 4-1-3-2 oynattığımdan inside forwardlık taktik yok zaten. DMC MR MC ML şeklinde dizdim ortayı.
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Arkadaşlar bana yardımcı olun. Orjinal bir menejerlik oyunu satın alıcam. CM 2010 mu daha iyi yoksa FM 2010 mu ? Birde FM 2010 orjinal türkçe satın alabileceğim istanbulda bir yer önerirmisiniz ?
Öne çıkan mesajlar