nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Geliyooor... Bence çok güzel özelliklerle birlikte 30 Ekim'de piyasada! Yeni bir taktik yaratma ekranı var ki çok beğendim. Eğlenceli gözüken maç analizleri de cabası. Ayrıca sonunda saha kenarı taktikleri eklenmiş. Futbolcularımıza bağırarak hızlı taktikler verebileceğiz. Total Club Manager serisinin sevdiğim özellikleri birer birer ekleniyor ve SI Games oyunlarını sürekli geliştiriyor. İddialarına göre yeni taktik yaratma ekranıyla -ki göreceksiniz ki philosophy, strategy gibi seçenekler var- takımınızın istediklerinizi yapma şansı daha da artacak. Ayrıca 3D motoru da gözüme baya güzel gözüktü. Daha oynanabilir. Henüz konuşmak için erken ama 2009'da takımıma istediklerimi yaptırabilen ve oyunu gerçekten beğenen biri olarak bu oyunun daha da iyi olacağını düşünüyorum. Yeni özelliklerden şimdilik açıklananlar ve birkaç SS için link: FM 2010 <3 Ooooff off off SS'lere biraz daha göz attım da saha kenarından bağırmma suretiyle verilen taktikleri oyuna iyi eklerlerse bu oyun efsane olur. Komutlar harika çünkü. Ortadan yardırın, topla bol bol oynayın top bizde kalsın gibi komutlar ve çok daha fazlası. Çok heyecanlandım ahahah. Süper! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 rezerve ettin hadi konuyu iyisin fm10 maç motorunu deneyen biri olarak şu an çok random olduğunu söyleyeyim size, en ezik takım en iyiyi yenebiliyor ve de pozisyon da vermeden yeniyor eskisi gibi şansa 25 şut 10 clear cutınız varken adamlar kornerden atar 1 şutla 1 gol yener. öyle değil yani ama ekime kadar elden geçireceklerdir tabii kesin. ayrıca yeni tactic creator diye bir şey var, bazıları çok seviyor ama nub işi bence işim olmaz. klasik halen duruyor ve duracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Ya öyle bir derdim yok ki. Benim açtığım konu hit alsa ne olcak? Zaten çok mesaj yazıyorum millet rahatsız bile oluyo derdim adım çok gözüksün değil :D Bu oyunu deli gibi bekliyorum, bugün facebookta bi linkle buraya yönlendim ve detayların yavaşça açıklandığını gördüm. Çok da heyecanlandım, aradım açılmamıştı ben de açtım :) edik: Daha 2 buçuk ay var çıkmasına bence motoru düzeltirler o zamana kadar. 2009'un motoru beni tatmin etti bazılarının aksine. Bu shout tactics olayını adam gibi ekleyebilirlerse benim için efsane olur bu oyun <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 kötü bir şey demedim ki la :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Ya o tepkinin kötüsünü de tahmin ettim de savunmayı baştan vereyim dedim :) topik parsellemek değil derdim açtım konuyu ki şimdiden heyecanla konuşalım hakkında.. Edik: Pati taşınıyomuş, kaç ay kapalı kalır ki :( hevesle açtım içimde patladı ya oyun çıkacak 3. patch gelince açılacak pati (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 galatasarayı nerflemezlerse domine eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 güzel olacak gibi gs ye bişi olmaz ya dmc koy tmm kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 taktik olayının boku çıkacak sanırım öyle anladım bi de şu oyunu artık bi zahmet ağustostan ağustosa çıkarsınlarki biz de sezon başlayınca zevkimizi alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 taktik işi biraz kolaylaşmış gibi geldi.. kenardan direktif verme olayını iyi şekilde aktarırlarsa bomba olur. kişilik özelliklerimizin falan da etki etmesi lazım normalde ama, sanmıyorum o kadar geliceğini. bizi seven adam sözümüzü daha iyi dinler / sevmeyen-özellikleri düşük olan adam dinlemez şeklinde. ayrıca HALA tek duran top organizasyonu ile sınırlandıracaklarsa bizi , azıcık çüş demek istiyorum , önceden önceden :) yine 2-3 ay buglarla sürünüp , ocak ayı gibi düzgün oynamaya başlanır tahminim. ayrıca yeni editördeki kompetisyon ekleme olayını gayet begendim , oyun çıktıktan sonra hemen bi pati ligi kurarız multi atmalık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Taktik değişikliği güzel olmuş. Training ve duran top organizasyonlarını da geliştirirlerse çok iyi olacak. Köklü değişikliklerin zamanı geldi de geçiyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 abi zaten hemen ilk ay multi oynamaya başlamak lazım yoksa herkes bütün oyuncuları keşfetmiş oluyo ve zevki kaçıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 portekiz ve brezilyalılar manyağı olmuş multinin, ama milli oyuncusunu bile tokatlıyorum homemade taktiklerimle X( ps: iyiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 taktik olayını bir ben beyenmedim galiba. Niye beyenmedim cünkü mevcut sistem'in stabil işlediğini düşünen varmı ? Bir taktiğin verimi 9.1,9.2,9.3 hepsinde değişiyor kardeşim. ayrani yok icmeye tahtirevanla gider sicmaya. Yine buglarla ugrasicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ben de hiç sevmiyorum ve büyük ihtimal buradaki çoğu insan gördüğünde sevmeyecek ama kullandıktan sonra sevme ihtimali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Nereden oynuyorsunuz arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 @Masticore: Futbol bu abi, bi tatiğin verimi maçtan maça bile değişiyor sen maç motorlarında değişmesine takıyosun (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Taktik ekranının yeni hali nasıl olmuş bilmiyorum ama ÇOK büyük bir geliştirme lazımdı zaten. Aşırı kısıtlı bir taktik ekranımız vardı, ve her sene daha da kısıtlanıyordu. Önce with/without ball gitti, sonra varyasyonlar, en son oklar da gidince iyice yalan oldu. Taktik ekranına daha çok şey ve çok daha fazla detay lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 yeni maç motoru videoları biraz heveslendirdi beni.. seçmece de olsa , çok güzel hücumlar yapmış videodaki takımlar. boş koşular , verilen paslar çok güzel , izlerken zevk aldım.. umalım ki oyuna aktarabilsinler. hele bi tanesinde takım 4-2-2-2 oynuyordu.. beklerin forward runs sonuna kadar açık bariz , ve inanılmaz güzel hücum varyasyonları gerçekleştiriyodu takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Diil olum top belli falan :D Allallaa :D Yok yani aşırı kolpa görüntü, bulanık tamamen. Hıh! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 http://www.sanalyeriniz.com/radyo/radyo_dosyalar/resimler/goztest.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 abi bütün videolarda topu baya net biçimde görebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 vtunnel'dan mı giriyosunuz peki? Yok yani aşırı dandik videolarda kocamn kocaman pixeller olur yanıp söner gibi gözükürler bulanıktır bişey görülmez ya öyle yani. Ama başka sitelerden video izlerken gayet net görüyorum her şeyi :D Ve evet en alttaki sayıları bile okuabiliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 demek ki senin tunel bozuyor işi :D ulan 1 sayfa ağladın top da top diye , bi opendns giremedin ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Anlamam ben opendns falan. Yılın çoğu yurtta geçyo. Orda her siteye girebiliyorum. 1 ay evdeyim diye ayarlarımı bozamam. Çıkınca her türlü alıp oynarım ne de olsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ali topu at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar