Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2010


nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Geliyooor...

Bence çok güzel özelliklerle birlikte 30 Ekim'de piyasada!

Yeni bir taktik yaratma ekranı var ki çok beğendim. Eğlenceli gözüken maç analizleri de cabası.

Ayrıca sonunda saha kenarı taktikleri eklenmiş. Futbolcularımıza bağırarak hızlı taktikler verebileceğiz. Total Club Manager serisinin sevdiğim özellikleri birer birer ekleniyor ve SI Games oyunlarını sürekli geliştiriyor. İddialarına göre yeni taktik yaratma ekranıyla -ki göreceksiniz ki philosophy, strategy gibi seçenekler var- takımınızın istediklerinizi yapma şansı daha da artacak. Ayrıca 3D motoru da gözüme baya güzel gözüktü. Daha oynanabilir. Henüz konuşmak için erken ama 2009'da takımıma istediklerimi yaptırabilen ve oyunu gerçekten beğenen biri olarak bu oyunun daha da iyi olacağını düşünüyorum.

Yeni özelliklerden şimdilik açıklananlar ve birkaç SS için link:

FM 2010 <3

Ooooff off off SS'lere biraz daha göz attım da saha kenarından bağırmma suretiyle verilen taktikleri oyuna iyi eklerlerse bu oyun efsane olur. Komutlar harika çünkü. Ortadan yardırın, topla bol bol oynayın top bizde kalsın gibi komutlar ve çok daha fazlası. Çok heyecanlandım ahahah. Süper! :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

rezerve ettin hadi konuyu iyisin

fm10 maç motorunu deneyen biri olarak şu an çok random olduğunu söyleyeyim size, en ezik takım en iyiyi yenebiliyor ve de pozisyon da vermeden yeniyor eskisi gibi şansa 25 şut 10 clear cutınız varken adamlar kornerden atar 1 şutla 1 gol yener. öyle değil yani ama ekime kadar elden geçireceklerdir tabii kesin.

ayrıca yeni tactic creator diye bir şey var, bazıları çok seviyor ama nub işi bence işim olmaz. klasik halen duruyor ve duracak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya öyle bir derdim yok ki. Benim açtığım konu hit alsa ne olcak? Zaten çok mesaj yazıyorum millet rahatsız bile oluyo derdim adım çok gözüksün değil :D

Bu oyunu deli gibi bekliyorum, bugün facebookta bi linkle buraya yönlendim ve detayların yavaşça açıklandığını gördüm. Çok da heyecanlandım, aradım açılmamıştı ben de açtım :)

edik: Daha 2 buçuk ay var çıkmasına bence motoru düzeltirler o zamana kadar. 2009'un motoru beni tatmin etti bazılarının aksine. Bu shout tactics olayını adam gibi ekleyebilirlerse benim için efsane olur bu oyun <3
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya o tepkinin kötüsünü de tahmin ettim de savunmayı baştan vereyim dedim :) topik parsellemek değil derdim açtım konuyu ki şimdiden heyecanla konuşalım hakkında..

Edik: Pati taşınıyomuş, kaç ay kapalı kalır ki :( hevesle açtım içimde patladı ya oyun çıkacak 3. patch gelince açılacak pati (:P)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

taktik işi biraz kolaylaşmış gibi geldi..

kenardan direktif verme olayını iyi şekilde aktarırlarsa bomba olur. kişilik özelliklerimizin falan da etki etmesi lazım normalde ama, sanmıyorum o kadar geliceğini. bizi seven adam sözümüzü daha iyi dinler / sevmeyen-özellikleri düşük olan adam dinlemez şeklinde.

ayrıca HALA tek duran top organizasyonu ile sınırlandıracaklarsa bizi , azıcık çüş demek istiyorum , önceden önceden :)

yine 2-3 ay buglarla sürünüp , ocak ayı gibi düzgün oynamaya başlanır tahminim.

ayrıca yeni editördeki kompetisyon ekleme olayını gayet begendim , oyun çıktıktan sonra hemen bi pati ligi kurarız multi atmalık :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Taktik ekranının yeni hali nasıl olmuş bilmiyorum ama ÇOK büyük bir geliştirme lazımdı zaten. Aşırı kısıtlı bir taktik ekranımız vardı, ve her sene daha da kısıtlanıyordu. Önce with/without ball gitti, sonra varyasyonlar, en son oklar da gidince iyice yalan oldu. Taktik ekranına daha çok şey ve çok daha fazla detay lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yeni maç motoru videoları biraz heveslendirdi beni.. seçmece de olsa , çok güzel hücumlar yapmış videodaki takımlar. boş koşular , verilen paslar çok güzel , izlerken zevk aldım.. umalım ki oyuna aktarabilsinler.

hele bi tanesinde takım 4-2-2-2 oynuyordu.. beklerin forward runs sonuna kadar açık bariz , ve inanılmaz güzel hücum varyasyonları gerçekleştiriyodu takım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...