Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 sevgili patidaslarim saclar uzun ve acaip gur sac kurutma makinasiyla 45 dk ugrastiktan sonra bile dipler nemli kaliyor tam kurumuyor sirf bu yuzden yikanmaya useniyorum o saclarla cebellesirken basim boynum felaket agriyor. ozellikle bayan patiler tavsiyelerinizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 3'e vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 yakınlarda ekmek fırını varsa kafanı içeri sok. otuz saniyede şip şak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 2 defa saçımı uzattım, birer seneye yakın uzun bıraktım ve iki seferde de kestirme sebeplerim arasında bu geç kuruma olayı vardı. Birincisi, rüzgarla falan uğraşmak beni sıkıyo, öyle gözüme burnuma ağzıma falan saç geldi mi deliriyorum ben. İkincisi, sıcak havalarda uyuyup uyandığında saçların LEŞ gibi oluyo. Üçüncüsü, bi yıkıyosun saçı, abartısız 3 saat falan sürüyo kuruması. Valla uzun saçı kestirdikten sonraki rahatlığın eşi benzeri yok. Kestirdikten sonra eve geliyosun yıkanıyosun, daha banyodan çıkana kadar kuruyo saç lol. Kısacası, kısa saçı daha çok seven biri olarak, önerdiim şey saçını kestirmen. Büyük ihtimalle bunu göz ardı etceksin gerçi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 yok kestirmem :) abi basima inanilmaz bi agri giriyor ozellikle beni benden aliyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Abi o işkenceyi çekiceğine niye kestirmiyosun ki? Belki kendini uzun saçlı daha çok beğeniyosun da bi saç ne değiştirir ki.Ben de kestirirken korkuyodum ama o ağza burna girme olayı falan filan çok baydı ve kestirdim.Şu anda acaip rahatım yüzerken çktığımda ağzıma burnuma gitmiyo 2 rüzgar estiğinde seviniyiorum eskiden üzülüyodum. Saç kurumaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 saçları bi hayli uzun ve gür bir bayan pati olarak önerebileceğim en iyi şey önce diplerden kurutmaya başlaman olacaktır. Özellikle ensenden başla ki boynum tutulmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 abi ben havuzda hareket etmessem batiyorum sactan :D ya kestircem kizlar nasil kurutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Dışarı çıkmadan 2-3 saat önce duş yapmak ve saçı kuruttuktan sonra biraz headroll yapmak dışında bir çözüm bulamadım ben. Kafa sallamak baya kurutuyor sdf. Öneri olarak "saçı kes" gelmesi bambaşkaymış yalnız. Nasıl belli 1 sene 2 sene saç uzatıp bezip kestirdiğiniz sdf. Saç uzatıp sonra kestirenler hep fix böyle, adama burnum akıyor dersin O SAÇI KESMEZSEN AKAR TABİ diye girer haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Anelor said: abi ben havuzda hareket etmessem batiyorum sactan :D ya kestircem kizlar nasil kurutuyor Saçla alakası yok onun ya havuzda hareket etmezsen zaten batıyosun asfasgja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 adam gibi saç kurutma makinası kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 la levent efendi ben 4 sene uzattımda noldu saçımda tarak kırıldı lan!! sonra vurdum 3e nası rahatım şu an yalarım seni !:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 dediğim gibi önce enseden kurutmaya başla saç uçlarınla ilgilenme şekilci olma ayh önce uçları kurusunda saçım güzel gözüksün deme önce saç diplerini kurut. Özellikle kışın faranjit sinüzit neyin olmak istemiyosan önce saç diplerini kurut öyle çıkşarı! selam ben tecrübe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 suan kurutuyomda enseden baslamak daha iyi oldu sanki tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 1:00-1:22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ben direk ıslak ıslak çıkıyorum dışarıya filan. havluyla kurulayıp tarıyorum işte. sonra öyle bırakıyorum. kurutma makinesi ile uğraşılmıyor cidden. bi taraf fazla kururken diğer taraflar ıslak kalıyor. gerçi böyle direk kurutmadan çıkınca da boynum ağrıyor ama olsun napalım. havluyla iyicene kurutmak makineden daha iyi ama cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Makineyi minimum miktarda kullanmaya çalışıyorum mümkün olduğunca. Havluya sarıp 5 dk filan bekliyorum, sonra sallıyorum büyük ölçüde kuruyo aslında, biraz nemli kalıyo, dışarı çıkıcaksam ve hava çok rüzgarlıysa makineyle kurutuyorum işte. Ama onun haricinde çok yıprattığı için uzak kalmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 aynen ben de havluyla sarıp sonra salıyorum. kışın da böyle. hasta olmuyorum zaten ben sdhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 kurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar