Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saclarim kurumuyor

Anelor

Öne çıkan mesajlar

2 defa saçımı uzattım, birer seneye yakın uzun bıraktım ve iki seferde de kestirme sebeplerim arasında bu geç kuruma olayı vardı. Birincisi, rüzgarla falan uğraşmak beni sıkıyo, öyle gözüme burnuma ağzıma falan saç geldi mi deliriyorum ben. İkincisi, sıcak havalarda uyuyup uyandığında saçların LEŞ gibi oluyo. Üçüncüsü, bi yıkıyosun saçı, abartısız 3 saat falan sürüyo kuruması.
Valla uzun saçı kestirdikten sonraki rahatlığın eşi benzeri yok. Kestirdikten sonra eve geliyosun yıkanıyosun, daha banyodan çıkana kadar kuruyo saç lol.

Kısacası, kısa saçı daha çok seven biri olarak, önerdiim şey saçını kestirmen. Büyük ihtimalle bunu göz ardı etceksin gerçi :p
Sosyal ağlarda paylaş

Abi o işkenceyi çekiceğine niye kestirmiyosun ki? Belki kendini uzun saçlı daha çok beğeniyosun da bi saç ne değiştirir ki.Ben de kestirirken korkuyodum ama o ağza burna girme olayı falan filan çok baydı ve kestirdim.Şu anda acaip rahatım yüzerken çktığımda ağzıma burnuma gitmiyo 2 rüzgar estiğinde seviniyiorum eskiden üzülüyodum.

Saç kurumaz
Sosyal ağlarda paylaş

Dışarı çıkmadan 2-3 saat önce duş yapmak ve saçı kuruttuktan sonra biraz headroll yapmak dışında bir çözüm bulamadım ben.
Kafa sallamak baya kurutuyor sdf.

Öneri olarak "saçı kes" gelmesi bambaşkaymış yalnız. Nasıl belli 1 sene 2 sene saç uzatıp bezip kestirdiğiniz sdf. Saç uzatıp sonra kestirenler hep fix böyle, adama burnum akıyor dersin O SAÇI KESMEZSEN AKAR TABİ diye girer haha
Sosyal ağlarda paylaş

ben direk ıslak ıslak çıkıyorum dışarıya filan. havluyla kurulayıp tarıyorum işte. sonra öyle bırakıyorum. kurutma makinesi ile uğraşılmıyor cidden. bi taraf fazla kururken diğer taraflar ıslak kalıyor.

gerçi böyle direk kurutmadan çıkınca da boynum ağrıyor ama olsun napalım.

havluyla iyicene kurutmak makineden daha iyi ama cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

Makineyi minimum miktarda kullanmaya çalışıyorum mümkün olduğunca.
Havluya sarıp 5 dk filan bekliyorum, sonra sallıyorum büyük ölçüde kuruyo aslında, biraz nemli kalıyo, dışarı çıkıcaksam ve hava çok rüzgarlıysa makineyle kurutuyorum işte. Ama onun haricinde çok yıprattığı için uzak kalmaya çalışıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...