Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövme yaptırıcam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dövme yaptırmayı düşünüyorum bayadır. şimdi yavaş yavaş işi ciddiye bindiriyorum. istanbul'da temiz dövme yapan bi yer arıyorum.
ama en önemlisi yaratıcı birilerinin olması ve güzel kompozisyon yapabilecek biri olmalı. aklımda bişiler var ama birleştiremiorum ben. çizebilsem çizerim aslında.

kolumun arkasından içine omuzdan arka kanada doğru ve yine omuzdan göğüs tarafına kayacak bişi düşünüorum.

bunu yapabilecek dövmeci tanıo musunuz?
Mesaj tarihi:
Skroce said:

bende yaptiricam söyle sirt bölgesine,yukardan asagiya kadar ense kökümden k.cimin deligine kadar japonca "savasma sevis" yazdiricam bakalim kac para tutacak

Yappma gözünü seveyim. Japon musun sen? çok pişman olursun ileride.
Mesaj tarihi:

yok hoca cok saglam oluyor simdi sirt bölgesinde oldugu icin görmüyorsun bu yüzden de cabuk sIkilma olmuyor. Mesela bu bu ablaninki güzel yazindan sonraki sekil bizi bozar ama bu kadina yakismis masallah öpesim geldi sirta bak :D

Birde Kournikova gercegi var oda ayri :)

http://images.dailyradar.com/media/uploads/ballhype/story_large/2009/07/09/anna_kournikova_back_tattoo.jpg

Mesaj tarihi:
ben roz diye bi hatuna yaptırdım 10 numara oldu.
gel benim arkadaş var dövme makinası aldı imba çiziyo gsf öğrencisi ona yaptıralım 100 tl ye 3 metrekareni boyar dsfsdf
  • Yeni Oluştur...