nameless Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 normal hayat bir haftada. sadece instance boosting ile oluyor. sağlam mide lazım ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 bence photoshop imkansız. 24 saat uyumadan kassa gene kasamaz ya *çok pis kıskanır* eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 nameless said: normal hayat bir haftada. sadece instance boosting ile oluyor. sağlam mide lazım ehehe abi level 20 mage'i scarlet monaster cathedral'e soktum 80 druid ile. mob başına 70 exp mi ne geliyor. kaç yüz run lazım kim bilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Viktor said: 500 gun combined played i olan adamdan bahsediyoruz burda (dahada fazla olabilir takip edemioz) O 1-1.5 sene evveldi, şimdi kim bilir kaç olmuştur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Masquerade said: nameless said: normal hayat bir haftada. sadece instance boosting ile oluyor. sağlam mide lazım ehehe abi level 20 mage'i scarlet monaster cathedral'e soktum 80 druid ile. mob başına 70 exp mi ne geliyor. kaç yüz run lazım kim bilir? 3 runda alirsin bi lvl i bi armory bi cath yapcan saatte 10 kere toplam kafa rahat 40 olucan 1 gunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Spidee said: Viktor said: 500 gun combined played i olan adamdan bahsediyoruz burda (dahada fazla olabilir takip edemioz) O 1-1.5 sene evveldi, şimdi kim bilir kaç olmuştur =) lol yok be 450 civarıydı o zamanlar, şimdilerde de 500 filandır, bakmadım bayadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 40 olmak bir gün sürüyor. en sıkıcı bölüm 45-55 arası ama 55 olunca kaymak gibi xp geliyor ramparts'tan. 2,5-3 gün sürüyor 68-70 olmak. asıl zor bölüm outlands Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Hmm saerosun 10 charı var demek vay vay vay. Sahtekar herif bunun ipiyle kuyuya inilmez geldi beraber kasıcaz diye lvl 20de bıraktı. sdfcvghjkölmngbfxdcfv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ahah ya bissürü karakterim var evet ama o nolifer ateşi tükenmiş artık, zaten wow'u filan da bıraktım yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Benim de 4 ayrı acc.ta kasılmış baya bir charım var ama toplasan 200 gün played var yok 4 yılda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar