Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bekarlarin gozdesi nisanlandi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
huun said:

bunlardan daha güzel ve parası daha çok tanıdığım kızlar var. niyetiniz ciddiyse, tanıştırayım.

monaco prensesinden parasi daha cok?
monaco prensesi?
avrupanin kumar merkezi?

onu gectim prens olcan lan
hatta kral olcan
Mesaj tarihi:
prens reiner'in serveti 1 milyar € falan bişi olması lazım. öyle çok zengin bir hanedan değiller. bi de sebebini bilemiyorum, tahta geçse bile elemanlar sıfatları prens oluyor. sanırım bazı hukuki yükümlülükler var fransa'ya karşı.
Mesaj tarihi:
huun said:

prens reiner'in serveti 1 milyar € falan bişi olması lazım. öyle çok zengin bir hanedan değiller. bi de sebebini bilemiyorum, tahta geçse bile elemanlar sıfatları prens oluyor. sanırım bazı hukuki yükümlülükler var fransa'ya karşı.

abi monakonun prenslik olmasindan olabilir mi?
yane hane ulkenin adi monako prensligi?
Mesaj tarihi:
ulan ben mi senle, sen mi benle maytap geçiyorsun belli değil. kral falan olmaca yok yani hahaha

neyse, zaten servet öyle hayalleri süsleyecek kadar değil. hatunda da öyle ahım şahım değil; anca işte gönül verirsen koşulur peşinden.
Mesaj tarihi:
bi ara discovery channelda mı history de mi ne bi dizi vardı, "a great family" miydi adı neydi, aristokratların hayatını, avrupa krallıklarının, soylarının tarihçesini anlatırdı..süperdi ya..

gerçek aristokrasinin, elitliğin ne olduğunu gösteriyordu. bu prensler kraliceler felan acayip bir eğitim-öğretimden geçiyolar. adab-ı muaşeret 10,5 numara, giyim kuşam kesinlikle aşırı mütevazı,hiçbir şekilde sosyeteye girmiyolar, ecayip bir ağırbaşlılık felan. zaten alayı kuzen , yiğen cocukları-torunları.

oldum olası özenmişimdir ya ne biliyim.boyle abramoviçe ozenmem ama bunlara özenilir ya.
  • Yeni Oluştur...