BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Bekarların gözdesi nişanlandı http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CFoto%20Haber%5CEn%20g%C3%BCzel%20prenses%5C05.jpg http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CFoto%20Haber%5CEn%20g%C3%BCzel%20prenses%5C06.jpg 12 Ağustos 2009 Bekarların gözdesi nişanlandı Ne Hollywood starı, ne güzellik kraliçesi. O, dünyanın en güzel prensesi. Herkes peşindeydi ama o artık "beyaz atlı prensini" buldu. Dünyanın en güzel prensesi İsveç kraliyet ailesinin en küçük prensesi Madeleine, beş yıldır arkadaşlık yaptığı avukat Jonas Bergström ile nişanlandı. Kraliyet ailesinin basın sekreterliğinden yapılan açıklamada, 27 yaşındaki Madeleine'in 30 yaşındaki Jonas Bergström ile ne zaman nişanlandığı hakkında ayrıntı verilmedi. Prenses ve nişanlısı Jonas Bergström. Açıklamada, Prenses Madeleine'nin düğününün ablasının düğününden ve 2010 genel seçimlerinden sonra yapılacağı bildirildi. Prenses Madeleine'in ablası Veliaht Prenses Victoria, geçen Şubat ayında iş adamı Daniel Westling ile nişanlanmıştı. HEM PRENSES HEM DÜŞES İsveç Prensesi Madeleine, "Hälsingland ve Gästrikland Düşesi" aynı zamanda. Tam ismi Madeleine Thérèse Amelie Josephine. 27 yaşında ve İsveç tahtının üçüncü sıradaki varisi. Hukuk, bilgisayar ve güzel sanatlar eğitimi alan Prenses tam bir sporcu. Binicilik dalında Anna Svensson takma adıyla katıldığı yarışlarda şimdiye kadar pek çok ödül kazandı. MEDYADAN HEP KAÇTI Fransız dergisi "Voila" tarafından geçen haftalarda yapılan bir anket sonucunda "Dünyanın En Güzel Prensesi" seçilen Prenses Madelaine, bir zamanlar Monaco prensesleri ya da İngiliz Kraliyet Ailesi'nin prensenleri gibi sakandallara karışmak bir yana medyadan da köşe bucak kaçıyor. Medya onu bir tek İsveç'in başkenti Stockholm'de yapılan Nobel ödül törenlerinde ya da yardım kuruluşlarının düzenledikleri etkinliklerde görüntüleyebiliyor. http://www.hurriyet.com.tr/dunya/12258333.asp?gid=229 P.S: Monako prensesi var cok daha guzel lan. monako prensesi
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Monako prensesi yönetir gibi duruyo...
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 bende 27sinde stockholmdeyim gidip dicek bak guzelim evlenirsen almam snei dula kariyla isim olmaz dicem beni istiyosan bekliceksin adam gibi evinde kir dizini
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ben charlotte un yanındaki uğursuz heriften daha yakışıklıyım yani hala şansım var. büyük yalan
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ya monako dediginiz 30000 nufusu war bizim anne tarafi gitsek 4 tane monako ediyoruz kizi ister geliriz bana
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 dostum o taksim kadar nüfusu olan monaconun ne kadar geliri var haberin var mı :D bi de şöyle birşey var PRENS OLCAN ABİ. MERHABA BEN MONACO PRENSİ AHMET DİYE TANIŞCAN İNSANLARLA. gdp 1 milyar dolarmış. pek de bölünmediğini düşünürsek temiz para.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 kari parasi yiyo dedirtmen ben kendime gelip burda nohut oda bakla sofa eve gelin gelcekse gelsin
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 yanlız NET isveçli olan monakoludan güzel
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 tabi prenses dediğin kıracak dizini oturacak.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Isvecliler bu kiza ulkenin en guzel kizi diyolar ama bence normal bi Isvec kizi, bundan bin kat guzellerini gorduk yani orda. Bi de bence Monaco prensesi yonetir.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 herhalde ya. bir kere monaco prensesinin soyu teee bilmemkaçıncı lois'e dayanıyor. isveç hanedanı da neymiş. monaco prensesi resmen asalet,kalite kokuyor güzelliğini geçtim.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 hemen charlotte'dan özür diliyorsun.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 heh beğeni meselesi işte, şarlot'a dönüp bakmam medlin'le yanyana dursalar yani. (:P)
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 paspatur said: patates suratlı aga bu Ama her türlü gideri var sdf
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 isvec prensesinin en guzel fotolarini koydum bu arada durun da gudubet remsini koyyim bi
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/_np/7939/8577939.jpg heyhula gibi kari
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 sipeyskeyk said: hemen charlotte'dan özür diliyorsun. +1
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 said: HEM PRENSES HEM DÜŞES PRÜNŞES YANİ?
midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 BonePART said: İsveç kraliyet ailesinin en küçük prensesi Madeleine, beş yıldır arkadaşlık yaptığı avukat Jonas Bergström ile nişanlandı. Ne arkadaşı be, çatır çatır sevişmiştir bunlar
Öne çıkan mesajlar