barbu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 AHAHAH. baskasından beklemezdim zaten. pilotun gözüne lazer tutmuş 2 türk.Pilot geçici kör olmuş. haber said: A FORMER Turkish soldier living in South Australia on a student visa allegedly has shone a laser pointer at a Qantas jet above Willunga, temporarily blinding its pilot. Irfan Bozan, 26, appeared in the Christies Beach Magistrates Court today charged with endangering life, prejudicing the safe operation of an aircraft and carrying an offensive weapon. Outside court, police told AdelaideNow that Bozan had caused temporary blindness to the pilot at about 7.40pm last night as he was coming in to land at Adelaide Airport. The pilot was flying at 7000ft above Willunga when the beam was directed at the plane's cockpit. Police will allege in court that Bozan, who came to Australia eight months ago, was shining the light while a passenger in a car driven by his co-defendant, Mehmet Akyildiz. They will allege he served with the Turkish army reserves for 15 months while living in Turkey. Speaking outside court, Akyildiz told AdelaideNow he had bought the laser while in Thailand and did not realise it was considered an offensive weapon in Australia. "We didn't know that it was illegal... we thought it was a toy," Akyildiz said. "I know it can burn through eyes... we were just pointing it at trees and stuff. "We didn't point it at no planes or cars, we just pointed it at the open air, trees and signs. "I don't know what's going to happen to him. I don't know what to do." In court John Mattner, for Bozan, said his client did not realise the laser would cause any harm. "He thought it was a toy and he didn't think he was doing any harm." He said due to the serious nature of the charges and the need for a Turkish interpreter, it would be more appropriate for Bozan to access Legal Aid before applying for bail. Magistrate Simon Milazzo remanded Bozan in custody until September. Akyildiz faces the same charges as Bozan, but was given police bail to first appear in court on a separate date in September. AdelaideNow is unable to publish comment on this story for legal reasons. Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 yuh salaklar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ha sttr baslıgı okurken gülmeye basladım lan cocukken ben de yapardım ama en azından yayalara lazer tutardm. pilota lazer tutmak nasıl bir fantazidir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 nası bi aim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 adam eski asker mi yoksa sadece askerlik mi yapmış acaba. yani öyle bi abanmışlar ki o ayrıntıya sanki adam ajan da orduda göze lazer tutma eğitimi almış gibi. bi de tutanların bu olduğunu nasıl anlamışlar ki. The pilot was flying at 7000ft above Willunga when the beam was directed at the plane's cockpit. 7000feet ulan! yannız bizimkilerin o an düşündüklerini de tahmin edebiliyorum. ehehe uçağa tutsana lağ uçağa tutsana ehehehe. yannız o nasıl bi lazermiş. blaster mı lan o kadar mesafeden nasıl etkilemiş adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Eternalus said: yani öyle bi abanmışlar ki o ayrıntıya sanki adam ajan da orduda göze lazer tutma eğitimi almış gibi. Ahahahahaha süper yorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 sağlam yeşillerden heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ahaha 7000ft ne yahu hayır yukseklik bide 7000ft, acıyle gelecek deser lazer, uzak ters ucmadığına gore bi 9000-10000ft vrmış mesafe yanı... adamlar thilanddan lazer değil ion cannon almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 gurur duydum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 adelaide gerizekalılarla dolu sanırım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ya uçağa lazer tutmuslar pilot körmü olmus ? ashvbdhksadbd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 eym var volek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 yazık be benim elimde lazer olsa ben de yapabilirdim böyle salakça bişey insanın nerden aklına gelsin pilotun kör olucağı ahah gülmedim değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 benim anlamadığım pilotu nerde buldun da lazer tuttun adamın gözüne. Kokpite mi girdin arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 cidden nasıl yakalanmışki bu adamlar, pilot kenara çekip inip dövmüşmü adamalrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 pilotun tansiyonu falan düşmüş bence. O kadar mesafeden lazer geçici körlük yapar mı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 sasirmadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 yahu lazer dediğin şey çıktığı yerde neyse gittiği yerde de o, yayılan bi ışık değil ki dümdüz gidiyo. mesafe demez her yerden sıçıverir valla =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 lazerlerin de gücüne göre mesafe limitleri oluyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 bu arada bizim memleketin alayı FORMER SOLDIER, hatta former soldier olmayana kiz vermezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 - I know it can burn through eyes... we were just pointing it at trees and stuff. + al bunu içeri alalalalal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 haha adam basbayagi 15 ay uzun donem askerligini yapmis, bunu da detay olarak yazmislar. EX COMMANDO IRFAN SHINING LASERS AT PILOTS FROM 7000 FT BELOW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 15Mv lazer 2 dolar havalanına ulaşım 3 dolar kokpite nişan alabilmek paha biçilemez geriye kalan herşey için türk olmak ırkçılık masrafları mastercard tan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ilerde bi savaşta kullanırız bu tekniği: "onlarca düşman savaş jeti bombalamak için türk topraklarına ulaştıktan kısa bir süre kayboldu" "olayın şahitlerinden ahmet adanalı uçakların türk tarafına geçtikten hemen sonra garip bir ışık hüzmesine girip kalbolduğunu anlattı" "düşman uçaklarına emir veren ilgili üst düzey askeri yetkili istifasını sundu. başbakan, "türkiyenin teknolojisiyle yarışamayız, teslim oluyoruz" diye açıklama yaptı." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar