MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 haydaaa oynadım biraz, karakterle bi yere kadar geldim, kapattım şimdi tekrar açınca karakter ilerlediğim şekilde ama senaryo başa geldi tekrar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 checkpoint sistemi var, questler otomatik kaydediliyor, karakter de en son hangi checkpointten geçtiysen ordan spawn oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 3 senelik oyun yeni mi aklına geldi diyeceksiniz ama ilk defa oynuyorum da bi FPS'de bu kadar eğleneceğimi tahmin etmiyordum, şahane oyunmuş. FPS de sevmem pek ama oyunun ilerleyiş sistemini falan pek beğendim. Bitsin ikincisi de listede ;) Nerdeyse beleş fiyata düşmüşken bi indirime de denk getirip alınmalı derim :) DLC falan hepsini birden satıyolar ara ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ben ikinci oyuna da yarım saat falan dayanabildim. ne shooter olarak ne de hack n slash olarak tatmin etmiyor beni. combatını sevmiyorum galiba, tam adını koyamadım. gerçi bunu açıp singleplayer oynamak resmen oyuna hakaret, ayıp etmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Oyuna bi minimap koysalar iyiymiş... Vardır belki mod falan diyecem ama pek öyle mod vs barındırabilecek bi yapısı yok gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 şey var tüm bölgeleri gösteren devasa bi world map olcaktı ben oynarken onu kullanmıştım kaybolmayım diye hatta şu http://www.althys.net/blog/Borderlands/img/background100.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar