Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hakan Ünsal kovuldu

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Frantic said:

Noyanh said:

mehmet demirkol var ya ..
hakan ünsalı kim napsın onun yüzünden sergen i de dinlemiyordum .
saçmalamanın ötesine geçtiğine şahit olmadım

Abi mehmet demirkol düzgün adamda sergenle gitcek adam değil.ibrahimovicin yanına youlayı koymak gibi bişe.bence ilerleyen günlerde sergen-mustafa dogan olur heralde.

adam gelecegi görmüş , mustafa dogan var artık
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Spormax'te Premier Lig maçlarını yorumlamaya başladı. Şansal Büyüka'nın saçma sapan işlerinden biri daha. Genel olarak LigTV bünyesindeki yorumcular futbolcu eskileri, boştaki teknik direktörler oluyor zaten. Tanıdık kişileri, muhabbeti olduğu adamları alıyor herhalde.

O değil, Hakan Ünsal'ı aldın madem, git LigTV'ye koy bari lig maçlarının yorumlarına. Bu adam 6 ay İngiltere'de top oynadı diye, oranın uzmanı mı falan mı ki? Veya, böyle kalsın, daha güzel, daha az karşımıza çıkıyor, daha az kafa attırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
faruk sürenin biz uefayı aldık diye sürekli ağlamasına alıstıkta.hakan ünsal ve hakan sukure noluyor anlamadım

yine yardırıyorlar fener maçından beridir.klupten galatasarayı rahat bırakın açıklaması yapıldı bunlar yuzunden.hadi hakan yeni yeni yorumculuga başladı.kırgın ayrıldı falan

hakan ünsala noluyor ya.klup binasından ayrıldıgı ilk günden beri söylemediği kalmadı.adnan polat adam değil galatasaray takım değil
Sosyal ağlarda paylaş

Biliyorum zaten senin dediğine demedim onu. Yoksa o yaptıkları büyük ayıp.

Hayır anlamadığım sana bırak futbolu jübile yap deniyor sen takımdan kovdlar diye ağlıyosun. E ulan formun düşümüş 35 yaşınagelmişsin, bu yaştan sonra neden sana para versinler zaten oynamayacaklar. Adma gibi yap jübileni. 2 sene de Çaykur Rize'de oynasan yorumculuktan kazancağın kadar kazanmazsın yani. Ondan sonra yok yönetim şöyle böyle. Kendileri şöyle böyle
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...