Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 şaş gelir onun yerine artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Frantic said: Noyanh said: mehmet demirkol var ya .. hakan ünsalı kim napsın onun yüzünden sergen i de dinlemiyordum . saçmalamanın ötesine geçtiğine şahit olmadım Abi mehmet demirkol düzgün adamda sergenle gitcek adam değil.ibrahimovicin yanına youlayı koymak gibi bişe.bence ilerleyen günlerde sergen-mustafa dogan olur heralde. adam gelecegi görmüş , mustafa dogan var artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Spormax'te Premier Lig maçlarını yorumlamaya başladı. Şansal Büyüka'nın saçma sapan işlerinden biri daha. Genel olarak LigTV bünyesindeki yorumcular futbolcu eskileri, boştaki teknik direktörler oluyor zaten. Tanıdık kişileri, muhabbeti olduğu adamları alıyor herhalde. O değil, Hakan Ünsal'ı aldın madem, git LigTV'ye koy bari lig maçlarının yorumlarına. Bu adam 6 ay İngiltere'de top oynadı diye, oranın uzmanı mı falan mı ki? Veya, böyle kalsın, daha güzel, daha az karşımıza çıkıyor, daha az kafa attırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 faruk sürenin biz uefayı aldık diye sürekli ağlamasına alıstıkta.hakan ünsal ve hakan sukure noluyor anlamadım yine yardırıyorlar fener maçından beridir.klupten galatasarayı rahat bırakın açıklaması yapıldı bunlar yuzunden.hadi hakan yeni yeni yorumculuga başladı.kırgın ayrıldı falan hakan ünsala noluyor ya.klup binasından ayrıldıgı ilk günden beri söylemediği kalmadı.adnan polat adam değil galatasaray takım değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Kovulma sebebi gösterilmemiş mi? Yorumlardan anladığım kadarıyla duygusal objektiflikten uzak eleştiriler yüzünden kovulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Haber çok eski yahu hem objektif spor yazarı yada yorumcusu mu var? Öyle çakma kovulma sebebi olmaz =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Hınçlarını alamayıp, işe alıp bir daha mı kovdular diyordum ki....heh heh he....Ta ki konunun ilk mesajının tarihinin canlı fotografını karşımda görene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 kovulmasıyla alakas yok bu topicin ya.hakan unsalla ilgili başka topic açmiyim dedim.cunku hakan sukurle beraber gs ye bok atmaya devam ediyorlar @nil: objektif yorum yapamamak bile ayrı.bunlar direk yönetim ve galatasaraya bok atıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Biliyorum zaten senin dediğine demedim onu. Yoksa o yaptıkları büyük ayıp. Hayır anlamadığım sana bırak futbolu jübile yap deniyor sen takımdan kovdlar diye ağlıyosun. E ulan formun düşümüş 35 yaşınagelmişsin, bu yaştan sonra neden sana para versinler zaten oynamayacaklar. Adma gibi yap jübileni. 2 sene de Çaykur Rize'de oynasan yorumculuktan kazancağın kadar kazanmazsın yani. Ondan sonra yok yönetim şöyle böyle. Kendileri şöyle böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar