kermit Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Düşündüm ki Frostmane de bulunan bazı fakir karakterler için fitre, zekat ve ramazan paketi toplamayı düşünüyorum. extradan olarak da düşük levelli karakterim var ama kasamıyorum itemim yok diyen arkadaşlar içinde Boost paketimiz mevcuttur. para, potion, set , silah vb. yardımlarınızı esirgememiniz istiyorum arkadaşlar. sevaba giricez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 olm kermit bi git ya çok neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 bende zekatımı ödemek istiyorum. kaç k gold verceksem veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 yok ben ciddiyim. maksat oyunu bıraktım oynamıycam. kasması çok bayık diyen arkadaşları oyuna geri kazandırmak biraz. birazda fakir arkadaşlara yardım. ramazan boyunca boost servisim ben ve "El Feneri" yardım kuruluşumuz tarafından açıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Kermit Bust A.Ş. yönetim kurulu başkanı olarak, başvuralarınızı buraya nickinizi ve classınızı yazarak yapabilirsiniz. Aradığımız tek şart horde ve min level 15-16 olmak. Ayrıca bu kampanyamız 10 gün kadar sonra başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 valla boost atıcaksanız gelirim lan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 yanlız şöyle bi kuralımız var Boost paketinden yararlanmak isteyen arkadaşlar guildimize girdiklerinde bi daha ben bu guildden baydım çıkıcam gibi bahanelerle çıkma durumu söz konusu olmıycak. gerekirse başka guilde geçtiklerinde her türlü pisliği yapmaya hazırım. biz kastırıp başka gilde geçtiklerinde doğal olarak insan üzülür. emek vericez burda. Pyro arkadaşımızın da dediği gibi 10 gün sonra başlıycak başvuruları alalım buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Bu konuyla büyük ihtimal haberlere çıkarsınız. şimdiden başarılar pardon Allah kabul etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Orgrimmar'da iftar çadırı kurulsun ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 geyik bi konu değil. ben ciddiyim arkadaşlar bu konuda. sözümüz söz kime boost yapıcam diye söz verip yapmadım şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 O yardım kuyruğunun videosunu mutlaka çekin ama ben de ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 böyle bi imkan sunuyosanız ben de başlayabilirim frostmane'de hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 sözümüz söz. bizde yamuk yok. isimlerinizi alıcaz. ben dahil grupta 5 kişi olacağı için 4 kişilik grup alıcam ben yanıma saatleri belirliycem. genelde öğleden önce 11 den öğleden sonra 2 ye kadar olucak boostlar. bide akşam 11 den sonra. fazla adamlar içinde ekstradan adam buluruz problem değil. sizin tek yapmanız gerek bi karakter açıp level 15 e getirmeniz. level 45 50 ye kadar boost imkanımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 legndarayayay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 co co combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 boost olan günlerde oruç tutacak mısınız peki? mage foodsuz, fish feastsiz zor olur bu işler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 işte o yüzden oruç tutan arkadaşlar için akşam tarifesini ayarladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Level 20'den 40'a kadar SM'de rahat rahat ilerleyebilirsiniz bile. Hatta şimdi 15 yapın, rested da birikmiş olsun bakın öyle de mantıklı. başlığı da editledim daha aramaya uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 OFF KERMIT AHASHDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 şurda ciddi ciddi bişi yazıyoruz. wowla alakalı ama hafif başlıkta geyiğe vurduğumuz bi konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 moderatorler calisiyor tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 SM ye level 20 de giriliyor mu yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 kermit feneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 kermit'in açtığı topicin, şu topicten ne farkı var sevgili tarafsız yönetim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 açtığım her topic ters geliyor moderatörlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar