napae Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 "Bir dönem o kadar çok esrar içiyordum ki, ot kafalı birine dönemkten korktum" bu sözler kadınların gözdesi, Hollywood'un yakışıklısı Brad Pitt'e ait. Benjamin Button filminin yıldızı hayatını mahvetmeye başladığını fark ettiğinde esrar kullanmayı bırakmış. Brad Pitt bomba etkisi yapan itirafında "daha gençken yoğun bir esrar içicisi olduğunu ama bıraktıktan sonra bir daha asla kullanmadığını" söyledi. "Esrar kullandığım dönemde çok içine kapanık bir oldum. Birden sıkıcı, yalnız yaşayan, ot kafalı birine döndüğümü fark ettim. Böylece hayatımdan bir daha sokmamak üzere esrarı çıkarttım" dedi. tık kullanan gençlere sesleniyorum: örnek alın.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ne şimdi brad pitt yetemedi bıraktı diye biz de mi içmeyelim ?
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 buyrun memur bey, arkadasi lutfen aliniz... alenen itiraf.
napae Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 bu da garbage'a gitmesin lütfen. gençlere mesaj veren bi topic açtım bu sefer. esrarı bırakırsanız brad pitt gibi olabilirsiniz belki. <3
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 o tekrar başlasın benim gibi olsun ben ne onun gibi olcam.Angelinayı aldı bi havalara girdi zaten. bu arada şaka yapıyorum ben de keş olduğumu itiraf etmedim,kullanmıyorum tarzım değil.
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 sipeyskeyk said: o tekrar başlasın benim gibi olsun ben ne onun gibi olcam.Angelinayı aldı bi havalara girdi zaten. bu arada şaka yapıyorum ben de keş olduğumu itiraf etmedim,kullanmıyorum tarzım değil. kıvır kıvır
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ottan daha büyük zevkler var para olması lazım kokoya geçmiştir bu
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 napae said: bu da garbage'a gitmesin lütfen. gençlere mesaj veren bi topic açtım bu sefer. esrarı bırakırsanız brad pitt gibi olabilirsiniz belki. <3 ya brad pitt esrar sayesinde böyle olduysa? gençken içmiş malum. YÜRÜYÜN PATİLER ESRARLAR FORA
napae Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 olumlu örnek teşkil etmesi amacıyla bu topiği açtım. MIÇMAYIN İÇİNE.
napae Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 bu topic de taşınırsa, bu foruma olan bütün inancımı kaybederim.
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 senle bi ilgisi yok bence naz. haber garbıçlık
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 napae habertürk okumayı bıraksın bence.
napae Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 şu staj bitsin bi daha konu dışına topik falan açmam zaten. habertürk'e de uzun bi süre bakıcağımı sanmıyorum.
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 habertürkle mynetle nereye kadar. digg ve stumbleupon'u öneririm sana napae.
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 eskiden brade gicik olurdum yok cok yakisikli beybifeys ama oynadigi bir kac filmden sonra fikrimi degistirdim özellikle bruce la oynadigi 12 Monkeys süperdi gercekten beni büyülemisti o derece yani
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Pothead i ot kafalı biri olarak çevirmek akjsfnaf.
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Llama said: ottan daha büyük zevkler var para olması lazım kokoya geçmiştir bu aynen öyle hasta oluyorum şu yıldızların half confesslerine : ) ama bradi severim aktör olarak ve erkek olarak : )
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 true romance filmindeki rolunden belliydi zaten herif yasiyordu resmen o ani
yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 gençlere ders diyosun da, burdan çıkarılcak tek ders "deneyip belli bi süre kullanmaktan bi bok olmaz" olur heralde :p aman ha
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 helal brad pitte o zaman ne diyelim.
napae Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 yav said: gençlere ders diyosun da, burdan çıkarılcak tek ders "deneyip belli bi süre kullanmaktan bi bok olmaz" olur heralde :p aman ha kullanan gençlere ders olsun dedim ben. kullanmayı bırakırlarsa brad pitt gibi olurlar işte.
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 biraz kullanıp brad pitt gibi mi oluyormuşuz HOBAAAAA
Öne çıkan mesajlar