Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Brad Pitt keş olduğunu itiraf etti.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Bir dönem o kadar çok esrar içiyordum ki, ot kafalı birine dönemkten korktum" bu sözler kadınların gözdesi, Hollywood'un yakışıklısı Brad Pitt'e ait.

Benjamin Button filminin yıldızı hayatını mahvetmeye başladığını fark ettiğinde esrar kullanmayı bırakmış.

Brad Pitt bomba etkisi yapan itirafında "daha gençken yoğun bir esrar içicisi olduğunu ama bıraktıktan sonra bir daha asla kullanmadığını" söyledi.

"Esrar kullandığım dönemde çok içine kapanık bir oldum. Birden sıkıcı, yalnız yaşayan, ot kafalı birine döndüğümü fark ettim. Böylece hayatımdan bir daha sokmamak üzere esrarı çıkarttım" dedi.

tık

kullanan gençlere sesleniyorum: örnek alın.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

o tekrar başlasın benim gibi olsun ben ne onun gibi olcam.Angelinayı aldı bi havalara girdi zaten.

bu arada şaka yapıyorum ben de keş olduğumu itiraf etmedim,kullanmıyorum tarzım değil.

kıvır kıvır
Mesaj tarihi:
napae said:

bu da garbage'a gitmesin lütfen.
gençlere mesaj veren bi topic açtım bu sefer.

esrarı bırakırsanız brad pitt gibi olabilirsiniz belki.
<3

ya brad pitt esrar sayesinde böyle olduysa? gençken içmiş malum.

YÜRÜYÜN PATİLER ESRARLAR FORA
Mesaj tarihi:
eskiden brade gicik olurdum yok cok yakisikli beybifeys ama oynadigi bir kac filmden sonra fikrimi degistirdim özellikle bruce la oynadigi 12 Monkeys süperdi gercekten beni büyülemisti o derece yani
Mesaj tarihi:
Llama said:

ottan daha büyük zevkler var
para olması lazım kokoya geçmiştir bu

aynen öyle hasta oluyorum şu yıldızların half confesslerine : ) ama bradi severim aktör olarak ve erkek olarak : )
Mesaj tarihi:
yav said:

gençlere ders diyosun da,
burdan çıkarılcak tek ders "deneyip belli bi süre kullanmaktan bi bok olmaz" olur heralde :p

aman ha

kullanan gençlere ders olsun dedim ben.

kullanmayı bırakırlarsa brad pitt gibi olurlar işte.
  • Yeni Oluştur...