xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 evet. tr'de var mı şu anda uptade ? rusya da henüz yokta o yüzden. www.nokian97forum.com sitesini bilmeyenler bir çok şeyi buradan takip edebilirler bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Ben yukledim cok degişiklik henuz gormedim. Biraz memory sorunu azalmış gibi ama daha denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 dokunuş hassasiyetinde ne gibi değişiklik hissettin ? o bnm için çok önemli de. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 türkçe adam gibi widget nerden bulucaz yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 arkadaslar uygulama , oyun falan yuklerken sektifika sorunu cikiyor nasil halledebilirim bilgisi olan varmi ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 maxicep.com a gir orada bir ton şey anlatılıyor bu konuda ya da nokian97user.com ya da nokian97forum.com buralardan elde edebilirsin iki site var bu sertifika olayını çözebilmeni halledebilen. opda.net.cn denilen site var yeniden kurmuşlar siteyi o yüzden bir şeyler değişmiş anlatımı maxicep te var. bu şekilde rahatlıkla çözebilirsin. imei falan istiyor siteler bilgin olsun. güven durumu sana kalmış bir şey ama hiç bir şey olmuyor ben rahatlıkla aylardır kullanıyorum. singsis programıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 N97 için NDrive navigasyon programı ve kurulumu detayları / Alıntı Reis-i Eagles Baya basarılı bi naviasyon proramı herhangi bi extra kırma gerektirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 eheh evet dün gece şehir de kuzenle gezdik arabayla. gerçekten çok mükemmel bir program. bir tomtom kadar olmasa da kendi klasmanın da gerçekten çok başarılı telefonlar için. bu arada bir sorum var. benim telefonum her sabah 5-6 gibi bir kere titriyor. ne ayak abi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 xwhiplashx said: bu arada bir sorum var. benim telefonum her sabah 5-6 gibi bir kere titriyor. ne ayak abi o ? çağrı geliyodur lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yok ya deil. cidden anlamadım pırsıyorum bi sinyal mi verilio bana die :) çok garip. locked yapıyorum zaten gece sabah falan arayanım hiç yok. 6 civarları bi uzunca titreyip bitiyor. bugün de olur muhtemelen olursa artık bilemiorm. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Yönlendirme falan olabilir. Butun yönlendirmeleri iptal etmeyi dene bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ettim yine titredi az önce. vahiy geliyo gibi ne bu böyle anlamsızca bi hareket :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 n97'yi ikinci el olarak kutusu, garantisi, kutucuğu ile kaç paraya satardınız ? 2-3 gün içinde satıcam. bir iki ilgilenen var henüz fiyat biçmedim çünkü. 26 bin ruble yani 700 dolar üstü gibi bir rakama almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=vJpEuMidcSU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 özet geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 n97 tanıtım videosunda gösterdiklerinin gerçekte olmadığını anlatan video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 vidyo hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Hehe ilk çıkış zamanlarını anlatan patchlenmemiş softwareli yarısı yalan yarısı dogru bir video :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 aaahahaha abi adam iyi dayanmis o ne ole ahaha 2 saat salladi anca dondu ekran kirardim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 müzik cok sinir bozucu. n97de traş asdasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 yalniz cidden yan cevirdikten sonra biraz kendinize dogru egince donuyor ekran. cok gicik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 hehe nokia fanları iphoneda mms yoktu dediği anlar aklıma geldi bi an=) bu arada n97nin içine birleştirmiş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 5800 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Cevirme kısmı yanlış yani telefonu yatay tutup cevirince haliyle ekranı yan cevirmez telefon adam gibi dik tut telefonu sonra yan cevir hemen donuyor yani iphoneda da bu boyle (en azından esiminki oyle oldu demin) n97de de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar