Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 nokiashopta gordum bugun 1800 ytl fiyat istiyorlar. blackberryden iyimidir acaba.. turkcellin kampanyasında BB de 1700 e filan geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 blackberry en iyi. böyle yersiz karşılaştırmalara girmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 bir de mail atilmiyomus galiba iphonelarla, gidip iphone almayin. alirsaniz da ustune ayna koymayin kari gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 21. yüzyılda adam hala nokia diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Otedengelen said: bir de mail atilmiyomus galiba iphonelarla, gidip iphone almayin. alirsaniz da ustune ayna koymayin kari gibi. yuh nası mail atılmıo, adamlar kasıp telefon yapıolar 1.5 milyardan satıyolar, sonra mail atılmıyo mu. bu kadar kolay mı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 aquila said: 21. yüzyılda adam hala nokia diyo. Türkiye'de nokia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 n97 nedir ya. kalas gibin alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 wildpervert said: Otedengelen said: bir de mail atilmiyomus galiba iphonelarla, gidip iphone almayin. alirsaniz da ustune ayna koymayin kari gibi. yuh nası mail atılmıo, adamlar kasıp telefon yapıolar 1.5 milyardan satıyolar, sonra mail atılmıyo mu. bu kadar kolay mı ya.:) inanmayın canım her şeye, atılıyor tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Yurtdışında 600 - 700 euro sözleşmesiz fiyatı, gidip gelen varsa ordan aldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 yaklasik 1 aydir kullaniyorum ve tek kelime ile mukemmel bir alet. 1200e aldim. Dokunmatik ekrani kusursuz diyebilirim. Piyasadaki telefonlarin butun ozellikleri tek telefonda toplanmis demem yeterli herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 nerden aldin 1200 e :P bende alicam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 absolut multi touch degil dimi? cunku yurtdisinda herkes dokunmatik ekraninin ne kadar kotu oldugunu konusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 abso iphone'dan sonra telefonunu bulmuş o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Ekran multitouch degil ama bence kullanımı daha kolay bir ekran yani cok cok daha detaylı dokunulabiliyor. iphone gibi parmak kalınlıgınla alakalı degil detaylı noktalara basmak. 1200e bir almancıdan aldım adam getirtmis bende satın aldım gittigidiyordan buldum. Riskli iş ama saglam cıktı :P PS: iphone kullanmadım kullanmam sadece eşime alirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 bi ara modaydı bedavayamı satılıyordu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 http://www.darty.com.tr/e_commerce/CEP-TELEFONU/NOKIA/N97-WHITE-p-31257-c-12.htm 1600 e darty e satisa cikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 baya guzele benziyo alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 iphone dan daha iyi her türlü hafıza , görünüş ve kamera bakımından ben alcam bunu ya . istiyorum sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 aquila said: 21. yüzyılda adam hala nokia diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 evet nokia denmez ona nokya demesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 güzele benziyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 çatırt diye kayarak açılıp altından klavye çıkan hiçbi telefon güzel değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Çatırt diye kaymıyor zaten, yumuşak kayıyor. Beklediğim gibi Nokia 5800'ı prototip, basamak falan gibi kullanıp yapacağını yapmış, on numara telefon olmuş. Baya kurcaladım bugün, yakında alırım muhtemelen. Teraziye tık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 o değil de, 5800 a sürekli güncelleme çektiler 6 ayda 3 adet, alet kendine geldi resmen. baya hızlandı. son güncellemeyle full screen qwerty ye geçiş çok hızlandı, eskiden kasıyodu baya. ben de tam satacaktım, sonra vazectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ana ekranin direk masaustu gibi olmasini, applicationlari gorebilmeyi asiri begendim cok onyargiyla yaklasiyordum ama begendim yahu, iyi bari. ama kimi hedefliyor ki bu alet o var. "cool" genclik iphone'dan sapmaz bir muddet daha. business kesimi de blackberry'den sasmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar