Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Login olduğum acc suspend yiyor, yardım.


abvblizzard

Öne çıkan mesajlar

sen diosun ki simdi , account u 1 sene önce oynuodum , ara verdim , 15 dakka önce açtım accountu sonra çat diye kapadılar suspended?


imkansız :D bence daha öncesinden bişi vardır 15 dakka da direk kimi neyi örselicekler senin accountunda bisi vardır yada anlattığın hikayede eksik bişiler var 15 dakika da hayatta işlem yapmazlar
blizzard o kadar hızlı değil sdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Greetings, An investigation of the World of Warcraft account xx has produced evidence that the computer(s) used to play the account are infected by a virus, Trojan or keylogger. To protect your privacy and security, and to provide you with an opportunity to secure your computer(s), we have temporarily disabled the account for a 24 hour period and issued your account a new password. During this time, we highly recommend that you follow the below steps to protect yourself and the account from unauthorized third party access.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Hergonan said:

Ayni hesabi birden fazla kisi ayni gunde kullanirsa da mu mesaj yollanilir.

bole bisi mi war?
yeni mi cikti?
biz cunku 1 1.5 seneye yakin 2 arkadas ayni char ile oynadik. hatta nargileye gidip 3 uncu bi ipyide isin icine kattik.


ama aynı ülkedesiniz sen gidip 10 dakka önce alman ip si alıp 10 dkaka sonra da türkiye ip si alırsan hooop dio blizzard :)

telekom hep aynı ip range de olduu icin farketmio sistem
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Formatı sadece bir diskemi çektin yoksa tüm makinadaki sabit diskleri formatladınmı? aman şunu yedekliyeyim lazım olur diye başka biyere dosya alıp formattan sonra makinaya aktardınmı? trojan ve virüsler dosya aktarımında da geçerler çünkü.

önceki gün aynısı arkadaşa oldu 24 saat ban yedi format attı tüm patchleri siteden tekrar indirdi CD den kurdu oyunu çözdü şu anda oynuyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...