abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Selam, wow kurdum patchledim karakterime girdim 15 dakika sonra dc yedim mail geldi blizzard dan bilgisayarınızda virus var kapadık accountu 24 saat diye. Format attım başka acc den denedim yine aynı şeyi yaptı virus olmasına imkan yok, yf türevlerini kullanmıyorum. Yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 sıfır wow mu yani ilk defa mı oynuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Hayır 1 yıl önce oynamıştım en son sanırım. Hiç bir sorunum olmamıştı bu tarz hiç banlenmedim etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Offical foruma yazamıyorum acc suspended webmail için nüfus cüzdanı felan istiyolar öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 sen diosun ki simdi , account u 1 sene önce oynuodum , ara verdim , 15 dakka önce açtım accountu sonra çat diye kapadılar suspended? imkansız :D bence daha öncesinden bişi vardır 15 dakka da direk kimi neyi örselicekler senin accountunda bisi vardır yada anlattığın hikayede eksik bişiler var 15 dakika da hayatta işlem yapmazlar blizzard o kadar hızlı değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 abi 15 dakika olmasın 30 dakika olsun çok kısa bir süreydi yani saat tutmadım. Zaten anladığım kadarıyla afedersin client da bir bokluk var çünkü virus var diye kapatıyo accountu yani elle suspend atmıyorlar. Çünkü 2 acc nin de suspend yemesi o kadar sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Oyunu da cd den kurdum patchleri wow wiki nin rapidshare mirrorlarindan cektim. Lan acaba onlarda mı vardı bişey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 oyunda sifreni girdikten sonra cikan hata msg ini suraya bi yollasana resimle falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Greetings, An investigation of the World of Warcraft account xx has produced evidence that the computer(s) used to play the account are infected by a virus, Trojan or keylogger. To protect your privacy and security, and to provide you with an opportunity to secure your computer(s), we have temporarily disabled the account for a 24 hour period and issued your account a new password. During this time, we highly recommend that you follow the below steps to protect yourself and the account from unauthorized third party access. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Pc'de trojan vs tespit edince launcher auto 24h ban atan bir sistem var sanırım. Sen yine bir temiz format üstüne sağlam bir antivirüs kurup öyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Ayni hesabi birden fazla kisi ayni gunde kullanirsa da mu mesaj yollanilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Hergonan said: Ayni hesabi birden fazla kisi ayni gunde kullanirsa da mu mesaj yollanilir. bole bisi mi war? yeni mi cikti? biz cunku 1 1.5 seneye yakin 2 arkadas ayni char ile oynadik. hatta nargileye gidip 3 uncu bi ipyide isin icine kattik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 BonePART said: Hergonan said: Ayni hesabi birden fazla kisi ayni gunde kullanirsa da mu mesaj yollanilir. bole bisi mi war? yeni mi cikti? biz cunku 1 1.5 seneye yakin 2 arkadas ayni char ile oynadik. hatta nargileye gidip 3 uncu bi ipyide isin icine kattik. ama aynı ülkedesiniz sen gidip 10 dakka önce alman ip si alıp 10 dkaka sonra da türkiye ip si alırsan hooop dio blizzard :) telekom hep aynı ip range de olduu icin farketmio sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Evet baska bi ulkeden oynanirsa sorun oluyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Bir güzel virus taramasından geçir, temizle bilgisiyarı, tercihen format at. 24 saat sonra tekrar dene. Virusu temizlemeden girersen bir süre sonra tekrar blocklanıyor acc. Daha önce yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 evet login ekranında dikkat ettiyseniz connect yazısı biraz donuyor eskiden böyle değildi muhtemelen basit bir trojan araştırması var wow.exe ye ulaşan herhangi bişey varsa 24 saat ban lıyor mantıklı bi yaklaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Abi formatladım zaten formattan sonra başka acc denedim o da gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Sabit IP 'mi kullanıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Yoo, hayır aynı bağlantıdan başka bilgisayarda kardeşim oynuyor gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Kardeşinin oynadığı bilgisayarda da aynı sorunu yaşadınmı kendi Account'un ile ? MAC numaran kara listeye alınmış olabilir Format çektim demişsin. HDD'deki bütün bölümlere attınmı yoksa sadece windows 'un olduğu bölümemi attın ? Belki diğer bölümlerde virüs vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Niye kara listeye alınsın ki daha önce hiç ban yemedim illegal bişey yapmadım. Kaspersky ve spybot ile taradım hiçbişey bulamadı ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Formatı sadece bir diskemi çektin yoksa tüm makinadaki sabit diskleri formatladınmı? aman şunu yedekliyeyim lazım olur diye başka biyere dosya alıp formattan sonra makinaya aktardınmı? trojan ve virüsler dosya aktarımında da geçerler çünkü. önceki gün aynısı arkadaşa oldu 24 saat ban yedi format attı tüm patchleri siteden tekrar indirdi CD den kurdu oyunu çözdü şu anda oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 COT Stratholm de Night elflerin human olarak görünmesi çok güzel. En nefret ettiğim class Hunter eğer, human olarak açabilirsem kasarım büyük ihtimalle. edit: Nasıl oldu da bu topiğe geldi yazı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar