umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 merhaba forum ahalisi çook uzun bir aradan sonra tekrar foruma dönmüş bulunuyorum. kaç sene oldu ben hatırlayamadım heralde taa bi zamanlar sene kaç hatırlamıyorum forum kapanana kadar takip ederdim. neyse konuyu uzatmadan sormak istediğim şeye geçeyim. şimdi benim merak ettiğim bu avrupadaki kraliyet ailelerinin armaları oluyor genelde aslan patisini kaldırmış ve bir simgeye doğru dönük, bu simgelerin ingilizce adı nedir spesifik bir adı varmıdır ?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 coat of arms deniyor.aileden ziyade hanedanlıkların diyebiliriz.mesela benim en sevdiğim holy roman empire coat of arms'dır bir bak :)
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 güzelmiş ama benim esas merak ettiğim o armalardaki aslanlar :) o aslanlardan dövme yaptırmayı planlıyorum eğer kafama göre güzel bulabilirsem (düzeltme için tşk)
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 o armalardaki aslanlar diyorsun da hangisinde aslan var bilemeyeceğim şuanda :)...sen en iyisi google a coat of arms yaz binlerce çıkar zaten.
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 fleur de lis yaptır, en procası.
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 biraz araştırma yapayım ben en iyisi :) benim niyetim aslında kürek kemiklerim üzerine birbirine dönük 2 tane aslan (çok büyük olmamak kaydıyla ) yaptırmak tabi bu değişebilir zamanla:)
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 hatta şöle bişe de ekliim. bi sayfada buldum. bakınca böle yazık laaan nası ezikiz dedittiriyo: türkiye: diğer ülkeler: ve osmanlı: yorum yapcam ama yapasım kalmadı..
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 osmanlının yanında diğerleri hep sönük bişeye benzemiyor, bizimki çok güzel ama dövme olmazki ondan da :D
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 abi fildişi sahilininkinde harbiden de fil var lan asdfkjsadlksajdlkasj çok hoşuma gitti.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 osmanlı böyle zengin ve soylu bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelip kötü arkadaşlıklar yüzünden kendini harcayıp genç yaşta parasız pulsuz sağlıksız kalan bir tip gibi değil mi.ahaha:D
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 sekil onemli degildir sekilden once adam olucan http://www.ngw.nl/int/dld/images/duitsla4.jpg http://www.offensivestuff.com/wordpress/wp-content/uploads/2007/07/nazi_eagle.jpg http://www.hermes-one.com/NaziBattleFlag.jpg http://www.tridentmilitary.com/New-Photos9/flag1.jpg sembollerle adam olunsaydi dunyayi naziler yonetiyor olurdu
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bu arada ben onu, osmanlı donanmasının arması olarak biliyorum
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bizim arma biraz aceleyemi gelmiş
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 meclisin çaycısına çizdirmişiz ucuza gelsin diye
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 osmanli armasi bildigin cifrit carsisi ya ne buldularsa sokmuslar sanke once yapmslar armayi aaa abi mizrakda koyalim abi aa baltada aldik onuda cizin diye
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 her bir sembol bişeyi temsil ediyordu yahu onda
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 BonePART said: osmanli armasi bildigin cifrit carsisi ya ne buldularsa sokmuslar sanke once yapmslar armayi aaa abi mizrakda koyalim abi aa baltada aldik onuda cizin diye heralde yenisinde o yüzden dediler abi bişey daha eklersek kılıç balta terazi derken yine başliycaklar bırak kalsın böyle
huun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 bu naziler ne komik adamlar ya. tüm dünyaya aynı anda savaş açıyorlar ve tüm logolarında, bayraklarında bir imparatorluk özlemiyle yanıp tutuştukları belli. o kadar teknoloji üretecek adamların bu kadar mal olması inanılır gibi değil.
Öne çıkan mesajlar