scorch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 1-2 , julio attı da yani o nası bi goldü ahaha astı resmen koseye cok sağlam bi şuttu ceza sahasının dışından gerçi ben ondan 1 pozisyon öcne gökhan zan a gülüodum bodoz adamın ayaklara dalıp bakkala gitti topu kenara çekince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Afferin Federasyona. edit: Kalp krizi geçirdi sandım çarpışmış adamla bişeyi yoktur umarım Keita'nın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 atlama hemen,sıcaktan bayılmadı,önüne bakmadan koşunca herife çarptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Anam ne vuruyor bu antepliler işimiz zor valla :/ @miyav Düzeltmişim zaten 30 sn sonra neden bu agresiflik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 düzelttiğini görmemiştim pardon.gs kazanıyor ya ondan agresifim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Keita korkuttu. :/ Onun dışında Galatasaray iyi tek top oynuyor. Arda her zamanki gibi, Aydın fena değil. Keita çok şey yapmaya çalışıyor top kaybı yapıyor. Antep ise geçen seneki kaliteli yabancılarına bir yenisini daha eklemiş. Hızlı ve çok adamla kontraya çıkıyorlar ve bir TSL klasiği olarak Sabri'nin kanadından yükleniyorlar. 2. yarı goller devam eder gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Dili nefes borusunu kapatmıs gidiodu herif göz göre göreO.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 justin tv için ==> ultra surf 9,5 siteye üyelik istemiyo, çokda kısa kolay bişiy. ben maçın 20 dk.sından beri sorun yaşamadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Bodoslama girerlerse dirsekle adamın boğazına kaçar dili tabi. Vallahi bıktım böyle oyunu çirkefleştiren oyun mantığından. Hakemler de müsade ettikçe daha da beter yapıyorlar bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Bi ara baya sertleştirdi zaten oyunu Antep. Nasıl bir amaca hizmet ediyorlar anlamak mümkün değil. Çık topunu oyna ne geçiyor adama dirsek atınca vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Bence gs iyi bir sağ bek alırsa bu sene avrupada kupa bile alabilir ama bu defans dörtlüsüyle zor.Gökhan gölge oyuncusu gibi,sabrininde sagı solu bellı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Julio ile Nonda'yı takaslar mı acaba antep =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Derken Nondaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D Asist yine Arda'dan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 derken tabatha asist sabriden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 gaziantepin gol sarkısı neya oyle acın gızlar arayı salıom kobrayı gıbı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 yuh diyorum herif kambura yattı penaltı aldılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Eoteyn said: yuh diyorum herif kambura yattı penaltı aldılar.. aynı maçımı izliyoz abi,adam topa bakıyor vurucak gelse,sabri direk herife uctu,adamın kafaya bastırınca bırakta egılsın herif. arda cıkarken şerefsiz hakem demiş,heralde cezayı yer,rüştüye veriyorlarsa ardada almalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Ahahaha hakem aklı sıra Arda'yı kale arkasında çıkaracaktı, önüne falan geçti ama durduramadı, yidiremeyip sarı gösterdi ahahah. Çok iyi be. Bu arada penaltının p si bile değil o pozisyon. Sonuç olarak Antep'i dövdük. Başarılı bir takımız. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 miyaw33 said: Eoteyn said: yuh diyorum herif kambura yattı penaltı aldılar.. aynı maçımı izliyoz abi,adam topa bakıyor vurucak gelse,sabri direk herife uctu,adamın kafaya bastırınca bırakta egılsın herif. arda cıkarken şerefsiz hakem demiş,heralde cezayı yer,rüştüye veriyorlarsa ardada almalı. Arkadaşım. Anteple adamın topa çıktığı yok. Sabri ise bariz topa çıkıyor ve Antepli düşüyor. Penaltı ile alakası yok. Sırf siz 3-3 olsun lan heyecanı yaşayın diye çaldı hakem o penaltıyı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Sabri bariz topa vuruyor temiz bence de. Ama tabi yine sırf adı Sabri olduğu için fatura kesilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 sabri pozisyonun icndeyse bastan mundar oluo pozisyon.durum kac kac bu arada bi skor neym bisi kıvıttırın yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Yalnız Arda oyunda çıkarken hakemin o tavırları çok aptalcaydı. Oğlum, hakemsin lan sen. Saat sende, düdük sende. Arda zaman mı çalıyor? Uzatırsın. Dediğin yerden çıkmadı diye de sarı kartını gösterirsin. Budur. Futbolcunun önüne geçip ittirmek nedir ya? Hakem forması var üzerinde, kulüp değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Amma savundun sabriyi birader ya! Adam topa vurdu kafayı da öyle topa sırtını dönüp adamın üstüne çıkmak kafaya çıkmak değildir. Bariz fauldü yani. Arda baya iyiydi, hakem gereksizdi. Takım vasat oynadı, ama ilk maç.. Zaman lazım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 kaç kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar