Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Gaziantepspor - Galatasaray 09.08.09 @ 19.30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1-2 , julio attı da yani o nası bi goldü ahaha astı resmen koseye cok sağlam bi şuttu ceza sahasının dışından

gerçi ben ondan 1 pozisyon öcne gökhan zan a gülüodum bodoz adamın ayaklara dalıp bakkala gitti topu kenara çekince.
Mesaj tarihi:
Keita korkuttu. :/

Onun dışında Galatasaray iyi tek top oynuyor. Arda her zamanki gibi, Aydın fena değil. Keita çok şey yapmaya çalışıyor top kaybı yapıyor.

Antep ise geçen seneki kaliteli yabancılarına bir yenisini daha eklemiş. Hızlı ve çok adamla kontraya çıkıyorlar ve bir TSL klasiği olarak Sabri'nin kanadından yükleniyorlar.

2. yarı goller devam eder gibi.
Mesaj tarihi:
Bodoslama girerlerse dirsekle adamın boğazına kaçar dili tabi.

Vallahi bıktım böyle oyunu çirkefleştiren oyun mantığından. Hakemler de müsade ettikçe daha da beter yapıyorlar bunu.
Mesaj tarihi:
Eoteyn said:

yuh diyorum herif kambura yattı penaltı aldılar..

aynı maçımı izliyoz abi,adam topa bakıyor vurucak gelse,sabri direk herife uctu,adamın kafaya bastırınca bırakta egılsın herif.
arda cıkarken şerefsiz hakem demiş,heralde cezayı yer,rüştüye veriyorlarsa ardada almalı.
Mesaj tarihi:
Ahahaha hakem aklı sıra Arda'yı kale arkasında çıkaracaktı, önüne falan geçti ama durduramadı, yidiremeyip sarı gösterdi ahahah. Çok iyi be.

Bu arada penaltının p si bile değil o pozisyon.

Sonuç olarak Antep'i dövdük.

Başarılı bir takımız.
(tu)
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

Eoteyn said:

yuh diyorum herif kambura yattı penaltı aldılar..

aynı maçımı izliyoz abi,adam topa bakıyor vurucak gelse,sabri direk herife uctu,adamın kafaya bastırınca bırakta egılsın herif.
arda cıkarken şerefsiz hakem demiş,heralde cezayı yer,rüştüye veriyorlarsa ardada almalı.

Arkadaşım.

Anteple adamın topa çıktığı yok. Sabri ise bariz topa çıkıyor ve Antepli düşüyor.

Penaltı ile alakası yok. Sırf siz 3-3 olsun lan heyecanı yaşayın diye çaldı hakem o penaltıyı. :(
Mesaj tarihi:
Yalnız Arda oyunda çıkarken hakemin o tavırları çok aptalcaydı.

Oğlum, hakemsin lan sen. Saat sende, düdük sende. Arda zaman mı çalıyor? Uzatırsın. Dediğin yerden çıkmadı diye de sarı kartını gösterirsin. Budur.

Futbolcunun önüne geçip ittirmek nedir ya? Hakem forması var üzerinde, kulüp değil.
Mesaj tarihi:
Amma savundun sabriyi birader ya! Adam topa vurdu kafayı da öyle topa sırtını dönüp adamın üstüne çıkmak kafaya çıkmak değildir. Bariz fauldü yani.

Arda baya iyiydi, hakem gereksizdi.

Takım vasat oynadı, ama ilk maç.. Zaman lazım biraz
  • Yeni Oluştur...