Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 abvblizzard said: gelsenize Geldim
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Bugun Pokeman'daki magneto gibi bişey gördüm oyunda. Çekiyordu yapışıyordu falan. Invoker cidden eklendimi? Gerçi kontrol etmeyi unuttum ama.
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 bizim burda trafo kısadevre yaptı elektrikler gitti.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Şimdi şöyle yapıyoruz: Herkes oyuna giriyor, 1 el atıyoruz ve deliler gibi eğleniyoruz. Yenilen takımdan bir kişi çıkıp takımlara laf ediyor, sonra herkesin tadı kaçtığı için oyundan çıkıyoruz. Parası olanlar Sc2'ye giriyorlar, parası olmayanlar da fapfap. Hadi.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Xaenin said: parası olmayanlar da fapfap. en başta hona nası geliyolar ki.
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 aquila said: Xaenin said: parası olmayanlar da fapfap. en başta hona nası geliyolar ki. bu hafta bedava. nostat oyunlar
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Flassh said: dotadaki elektrikli panda o Şekli abartılı olmuş. Zaten Dota'ya göre combatta heroları seçmek zor.
syd Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Buddha said: Flassh said: dotadaki elektrikli panda o Şekli abartılı olmuş. Zaten Dota'ya göre combatta heroları seçmek zor.on board gpu varsa hele.. benim gibi findik fistik olursun oyunda 2 3 spell gelince fps deli gibi dusuyor buna care bulmak lazim oyun basi gayet akiciyken spellerin o kadar etkilemesi sasirtici
Öne çıkan mesajlar