Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Herkeste last.fm accountu görüyorum. ama burda dinlemek istediğim şarkıların çoğu bulunmuyor. ayrıca olan şarkılar da 15-20 sn felan. Acaba premium üyelik gibi birşey mi var tüm şarkıları dinlemek için? Yoksa sırf "sevdiğin şarkıcılar listesi" oluşturmaya mı yarıyor bu last.fm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Radyoları var. İstediğin tag'lere göre radyo dinleyebiliyosun. Yanlış bilmiyosam bedava üyelikte 30 saniyelik sample'lar dinleniyo. Paralı üyelik aylık 3€ olması lazım ve istediğin her şeyi dinleyebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 beğendiğin şarkıları playlist ya da "my loved tracks" olarak kaydedebiliyorsun lastfmden dinlerken; sonrasında çalarsın "my loved tracks" radyosunu, mis olur. lastfm "istediğin şarkılar" ı dinlemek için bir yer değil, onun için spotify var, fizy var. lastfm de yeni şarkı keşfedersin, belli bir tag ya da isimle alakalı şarkıları dinlersin vesaire; müzik seçme derdinden kurtarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 said: Yoksa sırf "sevdiğin şarkıcılar listesi" oluşturmaya mı yarıyor bu last.fm? Yok değil. ben mesela istatistik manyağı olduğum için dinlediğim her şeyi saymasına ölüp bitiyorum listelerimle uyuyorum felan xd ayrıcana müzik portalı ve ansiklopedisi gibi kullanıyorum kız kaldırmak için kullananı da var çok geniş yani sırf şu için bu için kullanılıyor kimse diyemez sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Rammstein'e baktım mesela, hiç bir şarkısını göremedim. spotify ve fizy'i inceliyim. // Spotify free'de This product is not available in your country yet diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 20-30 saniye telif hakkından dolayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 last.fm lasted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Yeni topic açmayayım dedim birşey soracağım da. Ben laptop ıma Last.fm scrobbler ı yüklemek istiyorum indiriyorum setup ta bir problem çıkarıyor. Winamp olsun wmp olsun itunes olsun hangisinin üzerinden kurmaya çalışsam "windows could not find the path specified" diyor. Vista kullanıyorum nedendir böyle birşey ve ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 yönetici olarak çalıştır deyip yüklemeyi dene bir derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Deneyelim bakalım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Pardon ya yanlış söylemişim Scrobbler ı yüklüyor, pluginleri alamıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Neden öyle yaptı bilmiyorum ama istersen şuraya bir bak, aynı sorunu yaşayan birileri kesin çıkmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 vistada ben update de yapamıyorum misal.. sıfırdan indiri kurmak falan gerekiyor. ama şimdi aklıma gelen bir şey var scrobbler'ı yükledikten sonra onu yönetici olarak çalıştırıp bi denesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Onu da denedim yine aynı şeyi söylüyor. Client Support un search üne de inandım ama pek başarısız arkadaş. Neyse biraz daha bakınayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 last.fm ile iki soru - "xx kez çalındı" yazıyor şarkılarda. Ben de şarkı "çalmak" istiyorum. Nasıl olcak bu iş? Örneğin Media Player'da çalan şarkılarımı otomatik olarak mı tanıyıp sayfama bildircek? Plug-in felan mı gerekiyor? - benim listede favorilere eklediğim şarkılarda felan türleri "chart" şeklinde göstermek istiyorum. "%37 rock, %23 pop, %14 metal, %5 blues dinliyorsunuz" gibi birşey. ya da "en sevdiğiniz şarkı türleri" gibi bir özellik varsa o da yeterli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 abi last.fm'in işi o zaten? programını indiriyorsun çaldığın parçaları anlık olarak siteye yansıtıyor ve sana günlük haftalık aylık listeler, o listelere göre komşular vs vs yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ben sadece itunes ile felan oluyor diye sanmıştım ama last.fm clientıyla hem dinleyebiliyormuşuz hem de windows media playerdan şarkı gönderiyormuş. onu anladım da, chart olayını bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 yeniysen az bekle.. gerçi günlük haftalık chartın oluşmuştur zaten, biraz zaman sonra komşuların falan da çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 the girl next door hesabı mı diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 tarzına göre artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 o müzik türlerine göre şu kadar metal şu kadar tsm dinliyorsun diyebilen eklentimsi şeyler var. hesap adını yazıyosun mesela sonra sana grafik ve bbc kodu veriyor. o kodu sağ kolondaki profil bilgilerine ekliyorsun. yani last.fm'in direkt o özelliği yok ama bunu yapanlar var. denk gelirsem koyarım buraya edit: buldum bile. şurda birçok değişik eklenti bulabilirsiniz: http://build.last.fm/ http://build.last.fm/item/33 bu da genre finder şu adam yapmış sol üst köşede görebilirsin nası bişey olduğunu http://www.last.fm/user/MikeManger tam istediğin şey değil galiba da işte, böyle şeyler var karıştırır bulursun/uz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sağol yav onlara bakıyorum. Bu arada birkaç sorum daha olacak. 1- Last.fm sitesinde dinleme kutucuğu olmayan bazı parçaları, Last.fm clientı üzerinden dinleyebiliyoruz. Nasıl oluyor bu iş? Biz media player'dan felan şarkı çalarken o çaktırmadan client serverına mı yüklüyor yoksa? 2- Last.fm sitesinde bazı şarkıcıların hiç şarkısı yok. Kendi arşivimizden oraya upload etme imkanımız var mı? Yoksa Last.fm sitesindekiler hep orjinal albüm şirketi tarafından yüklenenler mi oluyor? 3- Last.fm sitesinde bazı şarkıların ve şarkıcıların adları yanlış yazılmış. Örneğin hem Ankarali Turgut hem Ankaralı Turgut var. Bunların merge edilmesi nasıl mümkün olabilir? Oylama yapma dışında bir imkanımız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 3.ye cevap vereyim yok. sonuçta adam evdeki taglarını düzeltmedikçe o şarkının adı ankaralı durgut olarak upload olacak sürekli. bir sürü www.mp3sitesi.com gibi artistler de var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Wikipedia'da "peygember" gibi yanlış yazdığında otomatik olarak "peygamber"e yolluyor. Bunda da onun gibi yanlış yazılımları normaline yollama imkanı olabilir diye düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 yani bazen yapıyorlar.. misal sen soad diye yüklesen o system of a down yapıyor da her grup şarkıcı vs için yapılmıyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar