Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW'da gördüğünüz en saçma mekanikler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
TBC başı bana düşen 1500 def ratingli yeşil omuzluk :) son patch te 1-2 title ile onuda silmişlet the explorer bile silinmiş manyak herifler ticket bile açmadım kimbilir neden sildiler.

Not: cloth tu.
Mesaj tarihi:
abi seyde cok komikti
bole
iste kt only run felan diye bagirip
sonra adamlari iceri summonlayip savelettirmek
ahahahahaha

iceri girince oeeef iyi bare yapalim diyip plague spider yaptirmak zorla
Mesaj tarihi:
Gangren said:

Spellpower gearlı, Thunderfury'li Rogue
Hydross sololayan Warlock
Healing giyip, Mend Pet ile BG yöneten Hunter

burning legion daydı hunter adı magepriest ya da priestmage di ve mc bwl priest dropları ve azuresong giyerdi arkadaş .. ismiyle çok dalga geçen olurdu ama elemanın 7 ya da 8. charıydı.

bi kaç kez 2 kişi baron run yapmıştık
Mesaj tarihi:
BonePART said:

sey cok guzeldi
kazzak sanirim time bomb atiyodu
warlock pete attirip peti dismisi ediyodu
oggrimar bankta cagiriyodu hatta
videosu wardi suicide bomber warlocks diye

bombacı baron geddon du mc de
Mesaj tarihi:
Corrupted Blood mı ne vardı ZG çıktıgında.

Boss'u pullamadan bir rogue'a summon atıyorlardı orgrimmar ah'da. Arkasından boss pullanıp zehir alınıyordu, rogue hemen vanish/summon accept yapıp orgrimmar'a gidiyordu ve corrupt herkese sıçrıyordu. Videosu falan vardı, orgrimmar mezarlığa dönmüş falan hahha.
Mesaj tarihi:
aq20 2. boss rajaxx ı stealth gitmeyi başarıp tek onu çekmek kestikten sonra 1 wave çekip wipe yemek sonra resetlenmesi wave lerin kaybolması ,

bi de naxxın lvl 60 da geldiği patch te stormstrikeların stacklenmesi ve 26k lvl 60 ta chain lightning ,

daha vardır baya baymakla bitmez
Mesaj tarihi:
BonePART said:

abi seyde cok komikti
bole
iste kt only run felan diye bagirip
sonra adamlari iceri summonlayip savelettirmek
ahahahahaha

iceri girince oeeef iyi bare yapalim diyip plague spider yaptirmak zorla

çok ayıp bu oyunu hep beraber oynuyoruz diğer insanlara saygısızlık yapıyorsun.
Mesaj tarihi:
AQ zamani bol bol oluyordu, stonetalon kalimdorun 0,0 i o yuzden server fila ncokunce direk oraya atiyor

easternda 0,0 alteractaydi sanirim

bide graveyard meselesi var tabi gene fial bir durumda oyuncuyu portlamayinca alliance i default ally GY olan westfall a atiyordu horde barrens di sanirim o donem horde oynamadigimdan bilmiyorum eheh
Mesaj tarihi:
Gayet de oluyordu.Vanilla Frostmane'de (1800 kişi sıra beklemek) Durotar-Tirisfal seferi yapan zeplin bizi az suya atıp ortadan kaybolmamıştır.Daha kötüsü bu Tirisfal-STV arasıydı çünkü düştüğünüz yer beton etkisi yapmakta va ölümünüze sebep olmaktaydı.Az küfür yemedi ahaliden o sürücüsüz zeplinler.
Mesaj tarihi:
Viktor said:

AQ zamani bol bol oluyordu, stonetalon kalimdorun 0,0 i o yuzden server fila ncokunce direk oraya atiyor

easternda 0,0 alteractaydi sanirim

bide graveyard meselesi var tabi gene fial bir durumda oyuncuyu portlamayinca alliance i default ally GY olan westfall a atiyordu horde barrens di sanirim o donem horde oynamadigimdan bilmiyorum eheh

Evet. GM island'da olursen de barrens/westfalla gidiyordun.
Hatta arkadaslarimdan biri GM island'da bi GM oldurmustu, o da westfallda spawn olmustu. Bi kac saat orda ghost olarak kaldi :P

Bi de, instance buglari vardi. Scarlet monastery'den girip AB, WSGden mark almisligim var. Bi sefer level 29 karakterle BRD'ye teleport olmustum. Scarlet Monastery'de "The Butcher" farmliyordum :P
  • Yeni Oluştur...