Boci Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Ahaah ulen bazı şeylere "keşke başıma gelseydide görseydim" diyo insan. Tabi o an başına gelince kesin küfürü basıyoruzdur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 charge ve interceptin hedeften 2 kilometre farkli yere gitmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 TBC başı bana düşen 1500 def ratingli yeşil omuzluk :) son patch te 1-2 title ile onuda silmişlet the explorer bile silinmiş manyak herifler ticket bile açmadım kimbilir neden sildiler. Not: cloth tu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Başkası yüzünden herhangi bir dungeon'a mob bile göremeden save'lenmek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 abi seyde cok komikti bole iste kt only run felan diye bagirip sonra adamlari iceri summonlayip savelettirmek ahahahahaha iceri girince oeeef iyi bare yapalim diyip plague spider yaptirmak zorla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teokhan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Gangren said: Spellpower gearlı, Thunderfury'li Rogue Hydross sololayan Warlock Healing giyip, Mend Pet ile BG yöneten Hunter burning legion daydı hunter adı magepriest ya da priestmage di ve mc bwl priest dropları ve azuresong giyerdi arkadaş .. ismiyle çok dalga geçen olurdu ama elemanın 7 ya da 8. charıydı. bi kaç kez 2 kişi baron run yapmıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teokhan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 BonePART said: sey cok guzeldi kazzak sanirim time bomb atiyodu warlock pete attirip peti dismisi ediyodu oggrimar bankta cagiriyodu hatta videosu wardi suicide bomber warlocks diye bombacı baron geddon du mc de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Corrupted Blood mı ne vardı ZG çıktıgında. Boss'u pullamadan bir rogue'a summon atıyorlardı orgrimmar ah'da. Arkasından boss pullanıp zehir alınıyordu, rogue hemen vanish/summon accept yapıp orgrimmar'a gidiyordu ve corrupt herkese sıçrıyordu. Videosu falan vardı, orgrimmar mezarlığa dönmüş falan hahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teokhan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 aq20 2. boss rajaxx ı stealth gitmeyi başarıp tek onu çekmek kestikten sonra 1 wave çekip wipe yemek sonra resetlenmesi wave lerin kaybolması , bi de naxxın lvl 60 da geldiği patch te stormstrikeların stacklenmesi ve 26k lvl 60 ta chain lightning , daha vardır baya baymakla bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 scorch said: shadowmeldde HS atan nightelfleri de unutmayalım o zmn :D shadow melde aimed atan hunterlarla starfire cast eden droodlarıda unutmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 fena yapardım o işi shadow meld mount falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 BonePART said: abi seyde cok komikti bole iste kt only run felan diye bagirip sonra adamlari iceri summonlayip savelettirmek ahahahahaha iceri girince oeeef iyi bare yapalim diyip plague spider yaptirmak zorla çok ayıp bu oyunu hep beraber oynuyoruz diğer insanlara saygısızlık yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 avdeki horde ally dizayn saçmalığı, dun baldar sırat köprüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Stonetalon Mountains'e çıkan gemi. O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 dag, taş da capraz yürümek güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ss leri buldum. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 a a ilk defa duyuyorum stonetalona çıkan gemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 nuhun gemisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 AQ zamani bol bol oluyordu, stonetalon kalimdorun 0,0 i o yuzden server fila ncokunce direk oraya atiyor easternda 0,0 alteractaydi sanirim bide graveyard meselesi var tabi gene fial bir durumda oyuncuyu portlamayinca alliance i default ally GY olan westfall a atiyordu horde barrens di sanirim o donem horde oynamadigimdan bilmiyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 horde zeplinlerindede olsaydi keske sunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baronthetable Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Gayet de oluyordu.Vanilla Frostmane'de (1800 kişi sıra beklemek) Durotar-Tirisfal seferi yapan zeplin bizi az suya atıp ortadan kaybolmamıştır.Daha kötüsü bu Tirisfal-STV arasıydı çünkü düştüğünüz yer beton etkisi yapmakta va ölümünüze sebep olmaktaydı.Az küfür yemedi ahaliden o sürücüsüz zeplinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Viktor said: AQ zamani bol bol oluyordu, stonetalon kalimdorun 0,0 i o yuzden server fila ncokunce direk oraya atiyor easternda 0,0 alteractaydi sanirim bide graveyard meselesi var tabi gene fial bir durumda oyuncuyu portlamayinca alliance i default ally GY olan westfall a atiyordu horde barrens di sanirim o donem horde oynamadigimdan bilmiyorum eheh Evet. GM island'da olursen de barrens/westfalla gidiyordun. Hatta arkadaslarimdan biri GM island'da bi GM oldurmustu, o da westfallda spawn olmustu. Bi kac saat orda ghost olarak kaldi :P Bi de, instance buglari vardi. Scarlet monastery'den girip AB, WSGden mark almisligim var. Bi sefer level 29 karakterle BRD'ye teleport olmustum. Scarlet Monastery'de "The Butcher" farmliyordum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Sparkcaster said: avdeki horde ally dizayn saçmalığı, dun baldar sırat köprüsü lol o koprude ww yapan warriorlar, 10 saniyede 30 kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 hem horde hem ally oynadım, horde'un girişi daha zorlu, base'deki towerları daha korunaklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 reckoning diyer bir talent vardı. palanın tekı vanılla wow da stacklayıp gıdıp kazzak sololamıstı. youtube de fln vardır muhakkat videosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar