barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 iyi de benim kendi düşüncem gerçi test etmedim ama 'selamın alektum diye' girenlser sırf agızlarına alısmıs die öl egiriyolar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ben yolda gördüğüm adama diyorum "VAY NABER" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Benim en sevdiğim, Sa Kardeş Naber Kardeş Selam Kardeş Kardeşi cümle içerisinde böyle kullanan insanları yörüngeye yolluyorum genellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 direk naber diye giren adamları seviyorum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Dynun said: naber diye giren adamlar naber naber naber NABER NABER NAAAAAAAAAAAAAAAAA ber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ben 'hafıs' diyen kızlardan nefret ediyorum. o ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Onlar kız değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 kız ya :( kız olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 barbu said: ben 'hafıs' diyen kızlardan nefret ediyorum. o ne ya kuranıkerimiezberebilenadam bide söyle o kıza hafız o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 adamlar derken adem'i kastederek kız erkek her insanı kastettim yanlış olmasın homos...neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 benim hatam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 barbu said: ben 'hafıs' diyen kızlardan nefret ediyorum. o ne ya oha ciddi misin öyle diyen bi kız tanımıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bıyıklıysa kız değil yoksa gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 onların sohbeti nasıl oluyor? Geçen eve bi herif atmışım abi beyaz slip giyiyodu ya falan gibi mi? dayıoğlu da diyolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 barbu said: ben 'hafıs' diyen kızlardan nefret ediyorum. o ne ya +1. Bi de bunun "aga" diyen bi versiyonu da var ondan da nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 istersem haşırt diye girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Abi bazısı hiçbirşey demeden titreşim yolluyor sdf Gerçi buna kuzende de şahit olmuştum. Böyle arkadaşına titreşim yolladı birşey demeden sonra çocukta buna titreşim yolladı, sonra selam faslına geçtiler filan garipti baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 GwindonSurion said: Geçen eve bi herif atmışım abi beyaz slip giyiyodu ya GwindonSurion said: eve bi herif atmışım GwindonSurion said: herif GwindonSurion said: beyaz slip giyiyodu GwindonSurion said: beyaz slip GwindonSurion said: slip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 msn yeterince saçma bişey ayrıca sokakta gördüğün adama selam ya da merhaba mı diyosun sen önce aslında en güzeli pardon bakarmısın abi windowsunzıbıtıtıtıtıt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Çokakıllıadam said: Abi bazısı hiçbirşey demeden titreşim yolluyor sdf ben cevap vermiyorum öylelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 şey gibi birine baksın diye sarsmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 NNNNN-NABERR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 iyidir senden naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 fastreloader yakaladın beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar