lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 galatasarayıda ligden atıyorlardı ondan 5. kez şampiyon olmadı.
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Cons said: MURAT KARDEŞİM O OLAY ÖLE DİİL KAÇAN TERÖRİSTLER MAĞARANIN DUWARINA YAZMIŞLAR EĞER TAŞIN ARKASINDA SAKLANIYORSA PİYADE EĞER TEK TEK SIKIYORSA KOMANDO EĞER HİÇ SIKMIYORSA BORDO BERELİDİR KAÇMANA GEREK YOK O ZATEN SENİ BULUR August 2 at 5:20am · Report ARKADAŞLAR BU OLAY GERÇEK BENİM TEYZEM TERÖRİRST ZUHAUSHDUAHSKDJHAKSJD
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 axedice said: navyamphs said: Bi tanede "eltimgillerden duydum" yazayım. USA da düzenlenen özel birlikler askeri+spor yarışmasından üst üste 3(5 de olabilir) kere kazandıkları için ihraç edilmişlerdir. Sonra zürafa demiş ki "abi ekmek kuran çarpsın ben filim" bu gerçek
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bana bir yerden tanıdık geldi
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Bordo Berelilerle dalga geçmeyin. o sizi bulur. :D
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Tyrannus said: usa özellikle hangi harfine tav oldun ?
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 tererüsün ölüsü leitir :dirisi kaleştir :silahı beleştir: anası beleştir: çabuk yerleştir TERERÜS
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 -bu sınırlar içinde yada dısında tüm zorluklara rağmen görevlerini yerine getiren silahlı kuvvetlerimizin bu birimiden şahsım adına gurur duyuyorum. -öyle aga kuşu tırnannndan vurur cezveyi sapıyla yer topragı sıkar cam olur gibi efsanevi tanımlara girmek basitleştiriyo zaten iyi olan bir şeyi.
aente Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 röahhaha ölecem, yorumlarda postlarınızda tüketti beni ahahah.. BesT Of BesT Bir Topic, BORDO BERE HER YERDE!
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Cons said: ARKADAŞLAR BU OLAY GERÇEK BENİM TEYZEM TERÖRİRST artık. efsane.
Öne çıkan mesajlar