lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 galatasarayıda ligden atıyorlardı ondan 5. kez şampiyon olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Cons said: MURAT KARDEŞİM O OLAY ÖLE DİİL KAÇAN TERÖRİSTLER MAĞARANIN DUWARINA YAZMIŞLAR EĞER TAŞIN ARKASINDA SAKLANIYORSA PİYADE EĞER TEK TEK SIKIYORSA KOMANDO EĞER HİÇ SIKMIYORSA BORDO BERELİDİR KAÇMANA GEREK YOK O ZATEN SENİ BULUR August 2 at 5:20am · Report ARKADAŞLAR BU OLAY GERÇEK BENİM TEYZEM TERÖRİRST ZUHAUSHDUAHSKDJHAKSJD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 axedice said: navyamphs said: Bi tanede "eltimgillerden duydum" yazayım. USA da düzenlenen özel birlikler askeri+spor yarışmasından üst üste 3(5 de olabilir) kere kazandıkları için ihraç edilmişlerdir. Sonra zürafa demiş ki "abi ekmek kuran çarpsın ben filim" bu gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bana bir yerden tanıdık geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Bordo Berelilerle dalga geçmeyin. o sizi bulur. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Tyrannus said: usa özellikle hangi harfine tav oldun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 tererüsün ölüsü leitir :dirisi kaleştir :silahı beleştir: anası beleştir: çabuk yerleştir TERERÜS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 -bu sınırlar içinde yada dısında tüm zorluklara rağmen görevlerini yerine getiren silahlı kuvvetlerimizin bu birimiden şahsım adına gurur duyuyorum. -öyle aga kuşu tırnannndan vurur cezveyi sapıyla yer topragı sıkar cam olur gibi efsanevi tanımlara girmek basitleştiriyo zaten iyi olan bir şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 röahhaha ölecem, yorumlarda postlarınızda tüketti beni ahahah.. BesT Of BesT Bir Topic, BORDO BERE HER YERDE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Cons said: ARKADAŞLAR BU OLAY GERÇEK BENİM TEYZEM TERÖRİRST artık. efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar