Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anonimiz.biz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selamlar,

4chan'den esinlenerek futaba tipi bir imageboard açtık. şu anda test aşamasındayız ve sadece tek board açık durumda. bazı arkadaşlar facepalm, fail ve bilimum memeleri buraya yapıştıracaktır, umarım çok yeto bulmazsınız, gençler eğleniyor işte.

anonimiz.biz
Mesaj tarihi:

domain whois bilgilerinde adınız vs olmazsa, host da yurt dışında olduğu taktirde dava vs olmaz. altı üstü bir gece ansızın mahkeme kararıyla engellenmiş olur siten.

ayrıca

(tu)

Mesaj tarihi:
Ahah ABACI ile ilgili bi başlık açılmış onda baya güldüm ve hatta 4chan havası yakaladım biraz.

Yalnız ufak bi sorun var, resimlerin thumbnail'ları yok, yani konuları gezerken yanda gözüken resimler aslında orjinal resmin kendisi, yalnız tek farkı ufaltılmış olarak gösteriliyolar sayfada.
Yani eğer 2500x1500 boyutlarında bi resim varsa, yan tarafta ufağının gösterilebilmesi için o bilmem kaç mb'lik resmin tamamının yüklenmesi gerekiyo.
Siteye resim upload edildiğinde otomatik olarak onları küçültüp thumnbaillarını kaydeden bi sistem yapsanız daha iyi olur bana kalırsa.
Mesaj tarihi:
bu sitenin esinlendiği yerde her gün bi milyon tane illegal şey dönüyor. tam adını yazmayayım googleda çıkmayalım da, 18 yaşından çooook çooook küçüklerin cinsel içerikli resimleri videoları dönüyor. adamın aklını alırlar türkiyede internette yaymak falan gibi bişeye uydurup.
  • Yeni Oluştur...