nameless Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 selamlar, 4chan'den esinlenerek futaba tipi bir imageboard açtık. şu anda test aşamasındayız ve sadece tek board açık durumda. bazı arkadaşlar facepalm, fail ve bilimum memeleri buraya yapıştıracaktır, umarım çok yeto bulmazsınız, gençler eğleniyor işte. anonimiz.biz
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 başınıza çok ciddi şeyler gelebilir. bence açmayın.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ahha eğlenceli, şu projeleri bitirip bakmalı.
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 kesinlikle abi başınıza iş alırsınız. o genişlik bizim internet kullanıcımızda da siyasetçimizde de yok. dava bok püsür.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Yalnız bizim internet kullanıcı kitlesini düşünürsek çok tırt muhabbetler döner gibime geliyor..
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 /B/'deki gore ve CP olayının %1'i boardınızda yer bulsa başınıza ne kadar ciddi işler gelebileceginin farkında mısınız? ayrıca bakalım: http://encyclopediadramatica.com/Trying_too_hard
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ciddi konuların farkındayız. teşekkürler uyarılarınız için. umarım bölye sorunlarla karşılaşmayız
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 O zaman CP raidlere başlayalım ki bu özentilik bitsin.
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 abi hunharca da tutunamadı bi türlü. şu an sınırları en zorlayan babasayfa galiba.
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 anasayfayı açtım, son eklenen resme baktım, -_- ifadesiyle kapayıp işime devam ettim
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 domain whois bilgilerinde adınız vs olmazsa, host da yurt dışında olduğu taktirde dava vs olmaz. altı üstü bir gece ansızın mahkeme kararıyla engellenmiş olur siten. ayrıca (tu)
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Ahah ABACI ile ilgili bi başlık açılmış onda baya güldüm ve hatta 4chan havası yakaladım biraz. Yalnız ufak bi sorun var, resimlerin thumbnail'ları yok, yani konuları gezerken yanda gözüken resimler aslında orjinal resmin kendisi, yalnız tek farkı ufaltılmış olarak gösteriliyolar sayfada. Yani eğer 2500x1500 boyutlarında bi resim varsa, yan tarafta ufağının gösterilebilmesi için o bilmem kaç mb'lik resmin tamamının yüklenmesi gerekiyo. Siteye resim upload edildiğinde otomatik olarak onları küçültüp thumnbaillarını kaydeden bi sistem yapsanız daha iyi olur bana kalırsa.
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 evet haklısın. mesela wallpaper başlığı var. orda thumbnail olmamasının eksikliği belli oluyor. en kısa zamanda halledicez
Mille Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 ne gibi dertler alabilirmissinizki basiniza anlamadim ben?
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 bu sitenin esinlendiği yerde her gün bi milyon tane illegal şey dönüyor. tam adını yazmayayım googleda çıkmayalım da, 18 yaşından çooook çooook küçüklerin cinsel içerikli resimleri videoları dönüyor. adamın aklını alırlar türkiyede internette yaymak falan gibi bişeye uydurup.
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 nerde dönüyor abi bunlar ben niye hiç görmüyorum lan 4chande öyle şeyler
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 abi hunharca vardı.o da tutunamadı.umarım bu gider.
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 başarılı bi kaç şey var =) tutar inşallah
Öne çıkan mesajlar